Καλημέρα σε όλους τους συνφορμύτες.Θα ήθελα την βοηθειά σας σε κάποιο πρόβλημα που μάλλον αντιμετωπίζω αλλά κ που δεν γνωρίζω καθόλου.Πριν περίπου 1 μήνα αντικατέστησα τον παλιό μου δορυφορικό δέκτη HUMAX με κάποιον ψηφιακό XCRUISER .Ο συγκεκριμένος δέκτης όπως κ διαπίστωσα μετά απο λίγο διάστημα δεν είναι HD.Βλέποντας μερικά γερμανικά κανάλια διαπίστωσα οτι εκμπεμπουν σε HD.Η τηλεορασή μου είναι η LG LH 4000 που αγοράστηκε κ αυτην πριν κανα 3 μηνο.Η ερωτησή μου είναι πως μπορώ να πάρω εικόνα HD απο τα διαφόρα ψηφιακά κανάλια που εκπέμπουν όπως το PRIEMER το γερμανικό η Sky digital η καινουργια ονομασία του χρειάζομαι αλλάγη δέκτη ο οποιός θα έχει κ υποδοχή HDMI ετσι ώστε να συνδέσω την έξοδο του δέκτη με την είσοδο HDMI της τηλεόρασης??????Ο υπάρχων δέκτης μου δίνει εικόνα HD απο τα παραπάνω γερμανικά κανάλια?????Τι θα πρέπει να κάνω πρώτα?????Αλλαγή δέκτη?????Καινουργιος Δεκτης με HDMI?????Καλώδιο HDMI που να δίνω στην τηλεόραση?????Ευχαριστώ πολύ περιμένω την βοηθειά σας.Να είστε όλοι καλα.