Ψηφιακός Δέκτης

dimitris.40

Established Member
Καλημέρα σε όλους τους συνφορμύτες.Θα ήθελα την βοηθειά σας σε κάποιο πρόβλημα που μάλλον αντιμετωπίζω αλλά κ που δεν γνωρίζω καθόλου.Πριν περίπου 1 μήνα αντικατέστησα τον παλιό μου δορυφορικό δέκτη HUMAX με κάποιον ψηφιακό XCRUISER .Ο συγκεκριμένος δέκτης όπως κ διαπίστωσα μετά απο λίγο διάστημα δεν είναι HD.Βλέποντας μερικά γερμανικά κανάλια διαπίστωσα οτι εκμπεμπουν σε HD.Η τηλεορασή μου είναι η LG LH 4000 που αγοράστηκε κ αυτην πριν κανα 3 μηνο.Η ερωτησή μου είναι πως μπορώ να πάρω εικόνα HD απο τα διαφόρα ψηφιακά κανάλια που εκπέμπουν όπως το PRIEMER το γερμανικό η Sky digital η καινουργια ονομασία του χρειάζομαι αλλάγη δέκτη ο οποιός θα έχει κ υποδοχή HDMI ετσι ώστε να συνδέσω την έξοδο του δέκτη με την είσοδο HDMI της τηλεόρασης??????Ο υπάρχων δέκτης μου δίνει εικόνα HD απο τα παραπάνω γερμανικά κανάλια?????Τι θα πρέπει να κάνω πρώτα?????Αλλαγή δέκτη?????Καινουργιος Δεκτης με HDMI?????Καλώδιο HDMI που να δίνω στην τηλεόραση?????Ευχαριστώ πολύ περιμένω την βοηθειά σας.Να είστε όλοι καλα.

Θελεις φυσικά HD δέκτη, αλλά και συνδρομή στο ξένο πακέτο (και για το αγγλικό σίγουρα θα αγορασεις υποχρεωτικά και τον ιδιοκτησιακό δέκτη, ενω και στο γερμανικό πακέτο η τάση ειναι για δέκτη με κάρτα μαζί, ίσως όμως δίνουν ακόμη σκέτη κάρτα). Οι δεκτες αυτοί έχουν έξοδο hdmi και το καλώδιο ειναι φυσικά το μικρότερο πρόβλημα...

Καλημέρα σε όλους τους συνφορμύτες.Θα ήθελα την βοηθειά σας σε κάποιο πρόβλημα που μάλλον αντιμετωπίζω αλλά κ που δεν γνωρίζω καθόλου.Πριν περίπου 1 μήνα αντικατέστησα τον παλιό μου δορυφορικό δέκτη HUMAX με κάποιον ψηφιακό XCRUISER .Ο συγκεκριμένος δέκτης όπως κ διαπίστωσα μετά απο λίγο διάστημα δεν είναι HD.Βλέποντας μερικά γερμανικά κανάλια διαπίστωσα οτι εκμπεμπουν σε HD.Η τηλεορασή μου είναι η LG LH 4000 που αγοράστηκε κ αυτην πριν κανα 3 μηνο.Η ερωτησή μου είναι πως μπορώ να πάρω εικόνα HD απο τα διαφόρα ψηφιακά κανάλια που εκπέμπουν όπως το PRIEMER το γερμανικό η Sky digital η καινουργια ονομασία του χρειάζομαι αλλάγη δέκτη ο οποιός θα έχει κ υποδοχή HDMI ετσι ώστε να συνδέσω την έξοδο του δέκτη με την είσοδο HDMI της τηλεόρασης??????Ο υπάρχων δέκτης μου δίνει εικόνα HD απο τα παραπάνω γερμανικά κανάλια?????Τι θα πρέπει να κάνω πρώτα?????Αλλαγή δέκτη?????Καινουργιος Δεκτης με HDMI?????Καλώδιο HDMI που να δίνω στην τηλεόραση?????Ευχαριστώ πολύ περιμένω την βοηθειά σας.Να είστε όλοι καλα.

Οπως σωστα σου επεσημανε ο φιλος voreios το καλωδιο ειναι το μικροτερο προβλημα και αμεσως μετα το να βρεις συνδρομη σε πακετο που σ αρεσει. Οταν αρχισεις να ψαχνεις θα δειε γιατι ειναι δυσκολο.
Το μονο ευκολο ειναι η αγορα ενος HD δεκτη. Κακως επισης κατα τη γνωμη μου οταν αλλαξες δεκτη δεν πηρες κατευθειαν HD.
Νικος

Το SKY DE δίνει ακόμη και τώρα κάρτες που παίζουν σε διάφορους δέκτες.
Δεν ισχύει το ότι όλες οι κάρτες είναι παντρεμένες με τον δέκτη.

Εννοείται πως για να δεις τα HD κανάλια, θέλεις HD δέκτη.

Καλησπέρα. Η κάρτα για το HD πακέτο του γερμανικού Sky πωλείται στην Ελλάδα; Γνωρίζει κάποιος φίλος; Ευχαριστώ.

Η δική μου ερώτηση είναι τι θα πρέπει να αγοράσω (βίντεο εγγραφής) ή κάτι άλλο για να μπορώ να βλέπω mpeg4 στον βιντεοπροβολέα μου; Η τηλεόραση που έχω δεν έχει καν αποκωδικοποιητή.

Καλησπέρα. Η κάρτα για το HD πακέτο του γερμανικού Sky πωλείται στην Ελλάδα; Γνωρίζει κάποιος φίλος; Ευχαριστώ.
Για HD δεν ξέρω, το κανονικό πωλείται αλλά...

Γνωστός μου έχει 3 χρόνια συνδρομή αγορασμένη από Ελλάδα και λήγει αυτόν τον μήνα.
Θα συνεχίσει από εδώ και πέρα σαν νέος συνδρομητής, με συνδρομή απ' ευθείας από Γερμανία, χωρίς μεσάζοντες.

Αιτία είναι η όλη ΚΟΡΟΪΔΙΑ που κάνει συγκεκριμένο Ελληνικό κατάστημα, που από την στιγμή που κάποιος θέλει την συνδρομή σου πουλάει ότι θέλει, όπως θέλει, με τους δικούς του όρους και "αν θέλεις το παίρνεις"! Κάποια στιγμή στην πορεία φαίνεται πως ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ που είχατε συμφωνήσει, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, ασχέτως που τα λεφτά τα ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ από την πρώτη μέρα!!!!!!!!!!!

Τόση κοροϊδία και να ακούς πως "το SKY τα αλλάζει" ή το "εγώ δεν βγάζω ούτε ένα ευρώ"!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Ψηφιακός Δέκτης

Η δική μου ερώτηση είναι τι θα πρέπει να αγοράσω (βίντεο εγγραφής) ή κάτι άλλο για να μπορώ να βλέπω mpeg4 στον βιντεοπροβολέα μου; Η τηλεόραση που έχω δεν έχει καν αποκωδικοποιητή.
Ξεκίνησε νέο θέμα φίλε μου, μην τα μπερδεύουμε τα θέματα.