Μάλιστα, τώρα κατάλαβα...Αντωνη αλλο λεω.
Αν κανεις εσυ την ψηφιοποιηση με τον δικο σου τροπο και γω με τον δικο μου , οταν παιξουμε τα αρχεια απο το κομπιουτερ θα εχουμε παραπλησιο αποτελεσμα??
Μιας και το ανέφερες, σε τι επίπεδο είναι το phono του Korg ?Το καινούργιο Korg έχει δικό του Phono. Μια χαρά!
Ναι, αλλα σε εμενα θα εξαρτηθει η εγγραφη απο το phono του προ μου (rotel).Εσύ πάντως μπορείς να γράφεις εξαιρετικά με το Tascam..
Ότι καλύτερο μπορούμε κάθε φορά σε αναλογικό. Πικ-άπ, βραχίονας, κεφαλή, Phono, καλώδια, ότι και ν' αλλάξουμε από αυτά έχει ακουστή επίδραση.Δηλαδή εσύ προτείνεις να πάρω σε κάποια φάση (μάλλον μακρινή επειδή έχουν πέσει πολλά τώρα) το καλύτερο phono που μπορώ ή δεν έχει πολύ νόημα να πάρω κάτι καλύτερο από την κατηγορία τιμής του πικάπ ?
Απάντηση 1. Γιατί το προηγούμενο ήταν ένα αρχαίο Technics SL-BD20ερώτηση 1. γιατί άλλαξες πικάπ?
ερώτηση 2. μήπως να σκεφτείς να πάρεις ένα καλό ζευγάρι ακουστικά?
Τον υπολογιστή δεν τον βάζω ποτέ κάτω για δύο λόγους, ο ένας είναι ότι μαζεύει πολύ σκόνη και βρωμιά από το πάτωμα και ο δεύτερος ότι πάνω έχω άμεση πρόσβαση στο πίσω πάνελ και τα ενδότερα μιας και λόγω "εργασίας" (είμαι "κομπιουτεράς") τον σκαλίζω συχνά-πυκνά...Χμμ...
Το χωροταξικό είναι ένα θέμα. Καταλαβαίνω ότι θες τον υπολογιστή κοντά στο πικ-άπ.
Μήπως θα ήταν καλύτερα κρυμμένος κάτω από το γραφείο;
Τα ηχεία υπολογιστή είναι άχρηστα. Γι' αυτές τις δουλειές είναι απαραίτητο ένα ζευγάρι Desktop Monitors.
Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά είναι επίσης απαραίτητα, έχει δίκιο ο Υπέρηχος (supersonic).
Έ, αφού μπήκες σ' αυτό το χορό, θα χορέψεις!![]()
Ο Μιχαλης σε ακουσε και το απογευμα π[αει να παρει αυτο:O Μιχάλης, κατ εμέ δεν αξίζει να επενδύσει σε Korg, με δεδομένο ότι έχει ένα tascam.
Απάντηση 1. Γιατί το προηγούμενο ήταν ένα αρχαίο Technics SL-BD20
Απάντηση 2. Αυτά που έχω είναι τα AKG-451, τα οποία στην κατηγορία τους είναι πολύ καλό value for money. Βασικά τα χρησιμοποιώ μόνο κατά την εγγραφή και επεξεργασία των αρχείων και όχι για ακρόαση μουσικής στο στερεοφωνικό, οπότε δεν με πολυενδιαφέρει να δώσω χρήματα για κάτι καλύτερο.
Έχεις δίκιο το ξέρω...2. Η επεξεργασία των αρχείων απαιτεί ό,τι καλύτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.