Ενα ωραιο περιστατικο για να χαλαρωσουμε κ λιγο γιατι ειναι πολυ ευαισθητο το θεμα με τους φιλους μας τα ζωα.
Προχθες ημουν στο Central Park με την ανιψια για να ξεστραβωθω και γω λιγο που τοσα χρονια κ μια βολτα μεσα σε αυτον το Παραδεισο δεν εχω παει.... :slapface:
Καθομαστε σε ενα παγκακι να παρουμε αναπνοες μιας κ τα χρονια περνανε κ απτο πουθενα ερχεται διπλα ενας γυρω στα 70 με δυο θηρια ιταλικα Great Dane!!! Δε τα πηρα χαμπαρι γιατι μιλαγε με την ανιψια....
Με το που γυρναω βλεπω μια μουρη διπλα μου πανω στο παγκακι να με κοιταει επαθα 17 καρδιακα!!!
Εχε χαρη που δεν ειχα τη νομοθεσια μαζι μου να τον κλεισω μεσα χαχαχαχααααα!!!! Κατα συμπτωση εχω μεγαλο ερωτα με τα συγκεκριμενα οποτε την επομενη μια ωρα τη περασαμε στο παγκακι να μιλαμε. Μεταξυ αλλων λεγαμε για το πως τα φερνει περα με τοσο ογκο (ο αρσενικος μου ειπε ειναι 230 pounds 115 kila περιπου να φανταστειτε) και φετος θα κανει το μεγα θαυμα να παει ....... ΜΥΚΟΝΟ!!!!
Ρε του λεω πας καλα που θα σερνεις αυτες τις ντουλαπες στη Μυκονο πας καλα? Και εδω περα ερχεται το θεικο......
Ο αρσενικος μου λεει ειναι 5 χρονων. Αυτα η ρατσα δε ζει πολυ.... Θα του στερησω εγω τι χαρα να μη δει τη Μυκονο απο κοντα? Θα παει παραλια να δει κορμαρες μπας κ ανανεωθει λιγο !!!! ( Ναι ναι πηγα να του πω θα δει το Βεργη με τη τσουτσουνα εξω και δε θα παθει καρδιακο το καημενο χαχαχαααααα

)
Ποσα θα του φυγουν στα αεροπορικα ξεχασα να ρωτησω αλλα ποιος νοιαζεται... Ελπιζω μονο μη τον δουν στη Μυκονο με τα θηρια και του τα κλεισουν μεσα πουθενα :BDGBGDB55: