Ψηφιστηκε ο νεος νομος για τα κατοικιδια.......

pei blue.

Η καφριλα τρεχει στις φλεβες μας.

Αυτα ειναι για τους ευρωπαιους, και οχι για εμας, τους βορειοτερους κατοικους της Αφρικης

Re: Απάντηση: Re: Ψηφιστηκε ο νεος νομος για τα κατοικιδια.......

Δηλαδή θεωρείς ότι ο παραπάνω ευσυνείδητος πολίτης Ntinos P, θα έχει τύχη επισκεπτόμενος τις δημοτικές αρχές για το ζήτημα των 28 σκύλων που περιγράφει.

:flipout: :flipout::flipout::flipout::flipout:

Δημοτικη αρχη Αναβυσσου. :flipout::flipout::flipout:

Εδω δεν υπαρχει αστυνομια, θα ασχοληθει κανεις με τα αδεσποτα ????

Το θετικο ειναι πως "ειδοποιουν" τα φουκαριαρικα με το γαυγισμα τους καθε βραδυ ....

Αν ηταν οφελειμα και τα κακα τους για λιπασμα, θα μιλαγαμε για θριαμβο :firstprize:

Last edited:
Τα παρατάνε που τα παρατάνε στους δρόμους τα κατοικίδια,λόγω οικονομικής κρίσης....

Ήρθαν και αυτά τα ''μέτρα'',και έδεσε το πράγμα!! Τι να μας κάνουν τα πρόστιμα....DNA πρέπει να αλάξουμε!!!

Η αληθεια ειναι οτι οσους νομους και να βαλεις αμα δεν εχεις παιδεια ανθρωπε μου τι να σου κανουν οι νομοι.... Ποσο μαλλον οταν δεν εφαρμοζονται κιολας. Ειχα τη δυστηχια να ζησω κεντρικη Ευρωπη 4 χρονια μετα γυρισα Ελλαδα 2 χρονακια και τωρα 1.5 χρονο περασαμε τον Ατλαντικο για ΝΥ. Τοσο τρεξιμο μιας κ ολιγον φιλοζωος (σε σχεση με τη κοπελια παντα χαχαχαχααα) και τοση στεναχωρια που φαγα οσο ημουν ελλαδα τι να λεμε. Και βλεποντας κ τη νομοθεσια εκει ειναι που μου κανε τη μερα μαυρη.

Εδω θυμαμαι τοσα χρονια ποσοι απτους γειτονες μου ειχαν σκυλια στα μπαλκονια βρεξει χιονισει εκει θα τα βλεπες... Το πρωτο καιρο ερχοταν κ κανενα περιπολικο μετα απο παραπονα στο τελος βαρεθηκαν κ αυτοι. Με το θεμα της φολας που λεει κ ο συμφορουμιτης αλλη πονεμενη ιστορια. Σε σημειο να ξερεις ποιος τα κανει κ να μη μπορεις να κανεις κατι. Τωρα δηλαδη με το νομο θα ρθουν να του ριξουν προστιμο?

Πονεμενες ιστοριες, μακαρι να ειναι αρχη για κατι καλο πραγματικα θελω να το πιστευω και μακαρι οταν θα διαβαζουμε στο μελλον για τα βασανιστηρια που κανουν μερικοι αξεστοι σε διαφορα μερη της Ελλαδας να βλεπουμε οτι τους εκλεισαν μεσα ή τουλαχιστον χρειαστηκε να πληρωσουν για να βαλουν μυαλο.... (που δεν προκειται).

Ξερεις ποιο ειναι το οξυμωρο σχημα > τα ζωακια θα πληρωσουν την νυφη.
Ουτε ο λαος (αλλα ουτε και το κρατος που αντιλαμβανεται οτι δεν θα συλλεξει προστιμα).

Μεσα σε δυο χρονια μου τυχε ΔΥΟ φορες να με επιπληξουν καποιες κυριες επειδη χαιδευα
αδεσποτακι και δεν το υιοθετουσα. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. Ειπα στον εαυτο μου, οκ συμβαινουν αυτα,
σιγα μην δωσω σημασια στις καρακαξες.

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ....

αυτες οι καρακαξες εχουν χορηγηθει εκ του κρατους μια εν δυναμει εξουσια.
Καταγγελια και προστιμο. Εκει που ηταν ξεχασμενες απο θεους και δαιμονες
ξαναμπηκαν στον προσκηνιο ....

Τι να πω ..... τα αδεσποτα σκεφτομαι περισσοτερο, που θα υποστουν αφανισμο.
Θα ψαχνουν να βρουν καποιον αγνωστο να τα χαιδεψει και δεν θα μπορουν.
Γιατι οσο και αν δεν το επιτρεπει η Απολλωνια αισθητικη μας, ο αδεσποτος σκυλος
ΕΚΤΙΜΑ και το ενα χαδι που θα του δωσουμε τυχαια σε καποιο πεζοδρομιο.
Εχετε δει πως κλεινουν αργα-αργα τα ματια τους, οταν τα χαιδευουμε ?
Εκεινη την στιγμη, μεσα στην απειρη μοναξια τους, γινομαστε ΘΕΟΙ για αυτα
τα κακομοιρα. Μας κοινωνουνε ... μας παραδιδονται, ψυχη τε σωματι.
Και αν τα χαιδεψουμε και παραπανω απ'το κανονικο, μας ακολουθουν και σπιτι
(ενιοτε και κοιμουνται στο χαλακι μεχρι να ξανακατεβουμε στο ισογειο).

Ολα αυτα ..... σκεφτηκε ο νομοθετης και συνεγραψε αυτο το αριστουργημα δικαιοσυνης.

Ο αδεσποτος σκυλος αγαπητε φιλε Μανο, οταν πεταχθει στη παραλιακη θα στειλει μια οικογενεια στα θυμαρακια.

Ο αδεσποτος σκυλος, ειτε θα πρεπει να ειναι σε "ελεγχομενη" περιοχη (αδυνατον μαλλον), ή καλυτερα να υποστει αφανισμο...

Εκτιμω πως δεν καταλαβες την αποψη μου.

(ενημερωτικα, εξω απο το σπιτι μου, ταιζω γυρω στα 10 αδεσποτα)

Απάντηση: Re: Ψηφιστηκε ο νεος νομος για τα κατοικιδια.......

Λυπαμαι ΠΟΛΥ που ακουω τετοιες αποψεις, απο σενα φιλτατε.

Άκου και μια άλλη για να χαλαρώνεις:

Τα σκυλάκια είναι οι άγγελοι του Θεού στη γη.:ernaehrung004:-bye-

Ο αδεσποτος σκυλος αγαπητε φιλε Μανο, οταν πεταχθει στη παραλιακη.....

Ξεκινάει τώρα η περίοδος όπου τα σκυλιά βγαίνουν στην παραλιακή. Συνήθως Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 11 το βράδυ.

Εχω πετύχει πολλά όταν οδηγώ. Αν δεν προσέξεις, μπορεί να συμβεί ατύχημα..... :p

Απάντηση: Re: Ψηφιστηκε ο νεος νομος για τα κατοικιδια.......

Ξεκινάει τώρα η περίοδος όπου τα σκυλιά βγαίνουν στην παραλιακή. Συνήθως Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 11 το βράδυ.

Εχω πετύχει πολλά όταν οδηγώ. Αν δεν προσέξεις, μπορεί να συμβεί ατύχημα..... :p

:flipout::flipout:

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Μπραβο... Μπραβο !!!!
Ευχομαι να μην σου τυχει ποτε ...

Ενα ωραιο περιστατικο για να χαλαρωσουμε κ λιγο γιατι ειναι πολυ ευαισθητο το θεμα με τους φιλους μας τα ζωα.

Προχθες ημουν στο Central Park με την ανιψια για να ξεστραβωθω και γω λιγο που τοσα χρονια κ μια βολτα μεσα σε αυτον το Παραδεισο δεν εχω παει.... :slapface:

Καθομαστε σε ενα παγκακι να παρουμε αναπνοες μιας κ τα χρονια περνανε κ απτο πουθενα ερχεται διπλα ενας γυρω στα 70 με δυο θηρια ιταλικα Great Dane!!! Δε τα πηρα χαμπαρι γιατι μιλαγε με την ανιψια....
Με το που γυρναω βλεπω μια μουρη διπλα μου πανω στο παγκακι να με κοιταει επαθα 17 καρδιακα!!!

Εχε χαρη που δεν ειχα τη νομοθεσια μαζι μου να τον κλεισω μεσα χαχαχαχααααα!!!! Κατα συμπτωση εχω μεγαλο ερωτα με τα συγκεκριμενα οποτε την επομενη μια ωρα τη περασαμε στο παγκακι να μιλαμε. Μεταξυ αλλων λεγαμε για το πως τα φερνει περα με τοσο ογκο (ο αρσενικος μου ειπε ειναι 230 pounds 115 kila περιπου να φανταστειτε) και φετος θα κανει το μεγα θαυμα να παει ....... ΜΥΚΟΝΟ!!!!

Ρε του λεω πας καλα που θα σερνεις αυτες τις ντουλαπες στη Μυκονο πας καλα? Και εδω περα ερχεται το θεικο......

Ο αρσενικος μου λεει ειναι 5 χρονων. Αυτα η ρατσα δε ζει πολυ.... Θα του στερησω εγω τι χαρα να μη δει τη Μυκονο απο κοντα? Θα παει παραλια να δει κορμαρες μπας κ ανανεωθει λιγο !!!! ( Ναι ναι πηγα να του πω θα δει το Βεργη με τη τσουτσουνα εξω και δε θα παθει καρδιακο το καημενο χαχαχαααααα :flipout: )

Ποσα θα του φυγουν στα αεροπορικα ξεχασα να ρωτησω αλλα ποιος νοιαζεται... Ελπιζω μονο μη τον δουν στη Μυκονο με τα θηρια και του τα κλεισουν μεσα πουθενα :BDGBGDB55:

Με πεθανες αναθεμα σε ρεσυ Κωστη μπα σε καλο σου :flipout: :flipout: :flipout:

Το προβλημα Κωστα ειναι και να μην οδηγεις αμα θελουν θα σε βρουν δε τους ξεφευγεις ετσι ευκολα δυστηχως...... :slapface:

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Μπραβο... Μπραβο !!!!
Ευχομαι να μην σου τυχει ποτε ...

Μην αρπάζεσαι βρε! Σαφώς και εύχομαι να μην συμβεί κάτι τέτοιο σε κανέναν.

Αφορμή απ´ το post σου πήρα για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα. Καμία ειρωνία προς εσένα.....

-bye-

Συμφωνω και επαυξανω ....

heavens-angel-sleeping-puppy.jpg

Re: Απάντηση: Re: Ψηφιστηκε ο νεος νομος για τα κατοικιδια.......

Άκου και μια άλλη για να χαλαρώνεις:

Τα σκυλάκια είναι οι άγγελοι του Θεού στη γη.:ernaehrung004:-bye-

ρεσυ Γιαννη και για τις γατες εχουν τιποτα αντιστοιχο εγκυκλοπαιδικα ρωταω??? :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψηφιστηκε ο νεος νομος για τα κατοικιδια.......

ρεσυ Γιαννη και για τις γατες εχουν τιποτα αντιστοιχο εγκυκλοπαιδικα ρωταω??? :grandpa:

Άγγελοι πεπτωκότες, Μάκαρε, γι' αυτό τα σκυλάκια τις κυνηγάνε!!:D:D