Ψηφίζεται η ΑΠΟΣΥΡΣΗ !

Πλάκα μου κάνετε??? Δηλαδή αν θέλω να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο (των 15.000+ για τα 1600cc), τα 1500 μου λείπουν????.

Εχει υπόψην η κυβέρνηση οτι μας λείπουν 99 για να βάλουμε στην μπάντα ένα 100άρικο???

Μάλλον η είδηση της απόσυρσης έπρεπε να postαριστεί στο "Ανέκδοτο της ημέρας"

Last edited:
Απάντηση: Re: Ψηφίζεται η ΑΠΟΣΥΡΣΗ !

Πλάκα μου κάνετε??? Δηλαδή αν θέλω να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο (των 15.000+ για τα 1600cc), τα 1500 μου λείπουν????.

Εχει υπόψην η κυβέρνηση οτι μας λείπουν 99 για να βάλουμε στην μπάντα ένα 100άρικο???

+1 στην νιοστή.

και θα πετάξω το αυτοκίνητο που ήδη έχω γιά 500 ή 1500 ευρώ?
και δεν το πουλάω για 3000?

η εξυπνάδα τους περίσσεψε εκεί..

Το οφελος ειναι ανυπαρκτο κατ ουσια.Αν στο ανυπαρκτο οφελος προστεθει και η ελλειψη ρευστοτητος,δεν νομιζω οτι θα βοηθησει στην αγορα αυτοκινητου

Καθόλου ανύπαρκτο...

Η απόσυρση συμφέρει μόνο όσους θα αγοράσουν δίλιτρα... Και θα το κάνουν πολλοί πίστεψέ με...
Θα βρούν κάποια παλιό ντενεκέ και θα πάρουν την έκπτωση... Μια χαρά...

Όταν βέβαια το 2012 ξαναχαρατσώσουν τα δίλιτρα, με νέο φόρο, θα κλαίνε... και θα βρίζουν το κράτος! αλλά τότε θα είναι αργά... Και το κράτος θα ξαναεισπράξει...

Είπαμε είναι κουτοπόνηροι, μπακάληδες... και οι μεν και οι δε :grandpa:

για κοινούς θνητούς δεν φτιάχτηκε το μέτρο.
Φτιάχτηκε για τους μαγαζάτορες.
Θα βρούν όλα τα πτώματα θα τα πάρουν γιά 500 ευρώ και θα τα δώσουν πακέτο με τα μερσεντέ στους ελάχιστους έχοντες.

το χάσμα να μεγαλώνει...

Έτσι!

Προσωπικά καθυστέρησα την αγορά, γιατί οι ηλίθιοι κυκλοφόρησαν φήμες από το καλοκαίρι για απόσυρση με καλύτερους όρους από την προηγούμενη!

Και πάγωσαν την αγορά χειρότερα... :slapface: :stupid:

α ρε γυναίκα..

δεν σε βλέπω να παίρνεις αυτοκίνητο για πολύυυυυυυυυ καιρό ακόμα!!

αλί σ' εμένα δηλαδή που θα συνεχίσω να κάνω τον ταρίφα.:furious3:

Re: Απάντηση: Ψηφίζεται η ΑΠΟΣΥΡΣΗ !

Καθόλου ανύπαρκτο...

Η απόσυρση συμφέρει μόνο όσους θα αγοράσουν δίλιτρα... Και θα το κάνουν πολλοί πίστεψέ με...
Θα βρούν κάποια παλιό ντενεκέ και θα πάρουν την έκπτωση... Μια χαρά...

Όταν βέβαια το 2012 ξαναχαρατσώσουν τα δίλιτρα, με νέο φόρο, θα κλαίνε... και θα βρίζουν το κράτος! αλλά τότε θα είναι αργά... Και το κράτος θα ξαναεισπράξει...

Είπαμε είναι κουτοπόνηροι, μπακάληδες... και οι μεν και οι δε :grandpa:
Αλλη μια απόδειξη οτι μας έχουν για ηλίθιους.

+100000

Αλλα ξερουν την μανια (για να μην πώ μαλ****α ) που δέρνει τον μεσο ΝεοΕλληνα που μπορεί να ξεραινει το σκ***ό του για να παρει την κουρσα των ονείρων του και να μπεί στο μάτι του γείτονα ..

Τελικά όσο και αν προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος εχω αρχισει να πιστεύω οτι δεν μας σώζει τίποτα....

+100000

Αλλα ξερουν την μανια (για να μην πώ μαλ****α ) που δέρνει τον μεσο ΝεοΕλληνα που μπορεί να ξεραινει το σκ***ό του για να παρει την κουρσα των ονείρων του και να μπεί στο μάτι του γείτονα ..

Τελικά όσο και αν προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος εχω αρχισει να πιστεύω οτι δεν μας σώζει τίποτα....

εφόσον τα δούλεψε ας τα πάρει και στραγγάλια να τα πετάει με φυσοκάλαμο στους γειτόνες ...

Οσο η τραπεζες δεν δινουν δανεια,δεν προκειται να ανακαμψει η αγορα αυτοκινητου.Και αν ,οπως λεγεται,το προς αποσυρση πρεπει να εχει πληρωμενα τα τελη κυκλοφοριας των 2 τελευταιων ετων,μειωνεται ακομη πιο πολυ το ενδιαφερον,γιατι πολλοι εχουν παραδοσει πινακιδες

Απάντηση: Re: Ψηφίζεται η ΑΠΟΣΥΡΣΗ !

εφόσον τα δούλεψε ας τα πάρει και στραγγάλια να τα πετάει με φυσοκάλαμο στους γειτόνες ...

Όντως... αρκεί βέβαια (ο συγκεκριμένος τύπος) να μην παραπονιέται μετά για την ακρίβεια και κάθεται το μερσεντέ χωρίς βενζίνα στο δρόμο...

Η κυβέρνηση δεν θέλει να βοηθήσει κανέναν.Εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με συγκεκριμένο σκοπό.Η Ελληνική οικονομία βασιζόταν πάντα στο κράτος είτε με τη μορφή έργων,είτε με τη μορφή μισθών είτε με τη μορφή προμηθειών.Τώρα που σταμάτησε να πληρώνει,θα σταματήσουν να λειτουργούν τα πάντα.

Kάτι ψιλοπήρε το αυτί μου,οτι δηλ τα νέα τέλη απο του χρόνου θα είναι και ανάλογα του χρώματος του αυτοκινήτου..
Το κόκκινο χρώμα δηλ θα πληρώνει περισσότερα διότι προδίδει τα γρήγορα αυτοκίνητα επιδόσεων....το μαυρο τα πολυτελή..και πάει λέγοντας.
Λέτε;

Kάτι ψιλοπήρε το αυτί μου,οτι δηλ τα νέα τέλη απο του χρόνου θα είναι και ανάλογα του χρώματος του αυτοκινήτου..
Το κόκκινο χρώμα δηλ θα πληρώνει περισσότερα διότι προδίδει τα γρήγορα αυτοκίνητα επιδόσεων....το μαυρο τα πολυτελή..και πάει λέγοντας.
Λέτε;

Ενα θεμα απο κατω ειναι ..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71256