Ψώνια μέσω internet. Ναι, αλλά από που;

kostependrhs

New member
29 March 2007
31
Καλησπέρα.

Τον τελευταίο καιρό, δειλά δειλά, ξεκίνησα να κάνω τις πρώτες μου αγορές μέσω internet.
Εχω στο πρόγραμμα να πάρω και κάποιες συσκευές hifi-hi end (δε μ απασχολεί ο τίτλος)

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι δεν ξέρω ποιό είναι αξιόπιστο ιντερνετικό μαγαζί γιά τέτοια είδη, στα επίπεδα αξιοπιστίας του amazon ή του thomann π.χ. (μόνο αυτά τα δύο ξέρω)

Επίσης, από ποιά χώρα πρέπει να παραγγέλνω ωστε το ρεύμα να είναι συμβατό; (εξωτερικοί μετασχηματιστές αποκλείονται)

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Καλησπέρα.

Τον τελευταίο καιρό, δειλά δειλά, ξεκίνησα να κάνω τις πρώτες μου αγορές μέσω internet.
Εχω στο πρόγραμμα να πάρω και κάποιες συσκευές hifi-hi end (δε μ απασχολεί ο τίτλος)

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι δεν ξέρω ποιό είναι αξιόπιστο ιντερνετικό μαγαζί γιά τέτοια είδη, στα επίπεδα αξιοπιστίας του amazon ή του thomann π.χ. (μόνο αυτά τα δύο ξέρω)

Επίσης, από ποιά χώρα πρέπει να παραγγέλνω ωστε το ρεύμα να είναι συμβατό; (εξωτερικοί μετασχηματιστές αποκλείονται)

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Αυτα που θες να παρεις τα εχεις ακουσει καθολου ? Δεν τα βρισκεις εδω η απλως θελεις να βρεις καλυτερες τιμες ?

Εε, αυτό που θέλω, κατ αρχήν, είναι να μάθω ποιά θεωρούνται αξιόπιστα μαγαζιά.

Από κεί και πέρα όχι, δεν έχω ακούσει αυτά που θέλω να πάρω.
Το διακινδυνεύω.

Θα μπορούσα να τα βρώ κι εδώ αλλά όσο πιό μακρυά κρατιέμαι από την ελληνική νοοτροπία, τόσο πιό υγιής αισθάνομαι.

Νομίζω οτι οι τιμές θα είναι στάνταρ αρκετά χαμηλότερες. (πχ σήμερα παρέλαβα ένα ζευγάρι ακουστικά. τιμή ελλάδας 450 , τιμή thomann 290 )

Last edited:
Χαίρετε και πάλι.

Ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις σας αλλά εννούσα οτι θέλω να βρω αξιόπιστα μαγαζιά που να πουλάνε καινούρια προιόντα, όχι μεταχειρισμένα...
(και γιά 220v !)

Αν και σε ένα από τα προταθέντα, είδα κάτι ενδιαφέρον...

Για το τελευταίο site χρήσιμο είναι να έχετε υποψη τα.....

4. Where are the items sent from?
All items on ORNEC our sent direct from our offices in Hong Kong and China.

5. Do i pay import duty or VAT?
Yes, as all items are sent from CHINA you may be subject to import duties and taxes, which are the responsibility of the recipient. Rates vary by country and by what was ordered so we are not able to supply an estimated cost. Contact the recipient's customs offices for more information.

:grandpa:

10. Is there any Warranty?
We provide DOA (Dead on arrival warranty only) for any other warranty please contact manufacture. Warranty void if seals of any kind are broken or the unit has been opened or modified.

Μια ματιά πάντα στους terms & condition & Help, τουτέστιν στους κανόνες του παιχνιδιού δεν βλαπτει......

Για το τελευταίο site χρήσιμο είναι να έχετε υποψη τα.....

4. Where are the items sent from?
All items on ORNEC our sent direct from our offices in Hong Kong and China.

5. Do i pay import duty or VAT?
Yes, as all items are sent from CHINA you may be subject to import duties and taxes, which are the responsibility of the recipient. Rates vary by country and by what was ordered so we are not able to supply an estimated cost. Contact the recipient's customs offices for more information.

:grandpa:

Φίλτατε το ερώτημα λέει για ψώνια μέσω ιντερνετ και που..........η απάντηση μου απαντά στο ερώτημα του ανθρώπου.

Εξυπακούεται πως από εκεί και μετά ο καθένας πριν αγοράσει διαβάζει τα πολλά terms που έχουν αυτά τα μαγαζιά και αποφασίζει ως ενήλικας για τις κινήσεις του.

........

Με την απάντηση μου δεν ενθαρρύνω απλά ενημερώνω.

Προσωπικά δεν θα αγοράζα μηχανήματα από ιντερνετ, ευτυχώς η αγορά είναι γεμάτη από πολύ καλές προσφορές και μάλιστα και σε μεταχειρισμένα, όπου μπορείς και να τα δεις κι από κοντά.

Αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.:flipout:

Ειρήνη υμίν.

Μοναδικός σκοπός μου ήταν απλά να ενημερώσω. Δεν είχα φυσικά σκοπό να κριτικάρω ή μειώσω την συμβολή κανενός. Συγνώμη άν δεν κατάφερα να γίνω κατανοητός.
-bye-

Από το http://www.thomann.de/ που έχω αγοράσει κάποια πράγματα δεν έχω κανένα παράπονο. Αντιθέτως η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση για την πρόοδο της παραγγελίας μου ήταν πάντα υποδειγματική

και ναι, εάν ξέρεις τι θέλεις, οι τιμές τις περισσότερες φορές είναι τόσο φτηνότερες (>25%) που δύσκολα προσπερνάς - άσε που σου μπαίνουν και ψύλλοι στα αυτιά

Να σημειώσω ότι μένω στα Ιωάννινα οπότε το να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο εδώ, είναι σχεδόν αδύνατον