Ψωνίζω Μαc!!!!

Το patch είναι ξεχωριστό cd που το βάζεις μετά αφού παρεις την αντιπροσωπεία για το activation... Οπότε έχετο ως έχει ή βάλε το λειτουργικό και κάνε τα παρτίσιον όπως εσενα βολεύει

Τελικά η μειονότητα του 5% και άντε, φαίνεται να έχει τάσεις ανατροπής στο AVClub.
Να το χαίρεσαι το mini και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, είμαι διαθέσιμος.

Απάντηση: Re: Ψωνίζω Μαc!!!!

Τελικά η μειονότητα του 5% και άντε, φαίνεται να έχει τάσεις ανατροπής στο AVClub.

Ναι ναι αμέσως.....:flipout:

Να ανοίξουμε μια δημοσκόπηση ποιός έχει pc και ποιός έχει mac αλλά με την δέσμευση να απαντήσουν όλοι; -bye-

Είμαστε λίγοι, αλλά επιμένουμε (κάτι σαν τους 300 του Λεωνίδα ένα πράμα):flipout:
Άσε που έχουμε και δική μας κατηγορία πιά...

Επειδή σας βλέπω να επιμένετε, πλέον θα υποβάλλω "ρητορικές" ερωτήσεις που θα περιμένουν απάντηση από όσους κατηγορούν την πλατφόρμα Macintosh.

Ερώτηση 1η: Υποδείξτε μου έναν switcher που μετά από την εμπειρία του με τον Mac ξαναγύρισε σε windows!

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε δύο απορίες που έχω...
Υπάρχει κάποιο είδος ALT+TAB στο Χ;
Απο που αλλάζεις ποια εφαρμογή ανοίγει ενα συγκεκριμένο είδους αρχείο;

που μετά από την εμπειρία του με τον Mac ξαναγύρισε σε windows!

ΧΑΧΑ σιγά μην κάνει κανεις το ιδιο λάθος 2 φορές...:flipout:

Ps Tις προάλλες βρέθηκα στο Media Markt Φαλήρου οπου είχε στημένο ενα mini mac.
επαιξα λίγο μαζί του, ηταν αρκετα γρήγορο το λειτουργικό δε λέω αλλα τα εφφε σε βαθμο κακουργήματος....
Γιατι όλα ειναι ανάποδα ομως πανω η μπάρα με τις εφαρμογές αριστερα τα εικονίδια ελεγχου εφαρμογής κ άλλα, εκνευρίστικα γρήγορα και έφυγα δεν εβγαζα άκρη. Πάντως μου έδωσε την εικόνα οτι αν και λιλιπουτεια συσκευή ειναι ικανότατη για πολλά!
thumbs up απο εμένα!

Πολλοί επαγγελματίες έχουν την μπάρα στην πάνω μέρος ακόμα και στα windows γιατι έτσι είναι στην ίδια ευθεία με τα μάτια και δεν χρειάζεται να τα κατεβάζεις κάθε φορά για να την δεις. Και εγώ πάνω την έχω

Σύμφωνα με τα πρότυπα του computer human interface του μεγάλου Raskin η μπάρα εξυπηρετεί καλύτερα πάνω.Στα Win μπήκε αναγκαστικά κάτω για λόγους διαφοροποίησης αφού ήδη έκανε μπαμ η αντιγραφή και επίσης τα πρώτα χρόνια ήταν πατέντα της Apple.

Last edited:
ok με πείσατε την ανεβάζω και εγω πάνω δοκιμαστικά και βλεπουμε.

χεχε τωρα εχω macOS-like look :Banane0: αμα βάλω και το οbject tool Ποιος με πιάνει

ok με πείσατε την ανεβάζω και εγω πάνω δοκιμαστικά και βλεπουμε.

χεχε τωρα εχω macOS-like look :Banane0: αμα βάλω και το οbject tool Ποιος με πιάνει

Υπάρχει ένας πολύ ευκολος τρόπος να κάνεις το windows GUI να μοιάζει με το OS X. http://www.flyakiteosx.com/.

Στην "καρδιά" όμως παραμένουν windows.:p

Υπάρχει τρόπος να ορίσω ένα default view για όλα τα folders?
Εία ότι υπάρχουν 3 επιλογές: list, columns, icons να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν άλλες; Στα windows με εξυπηρετεί πολύ το list αλλά στο μακ το λιστ είναι σαν το details....

Υπάρχει τρόπος να ορίσω ένα default view για όλα τα folders?
Εία ότι υπάρχουν 3 επιλογές: list, columns, icons να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν άλλες; Στα windows με εξυπηρετεί πολύ το list αλλά στο μακ το λιστ είναι σαν το details....

Αν και δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως την ερώτηση, θα υποθέσω μια απάντηση. Οταν στον finder επιλέξεις μία από τις τρεις views που περιγράφεις, τότε παντού βλέπεις τα περιεχόμενα του δίσκου έτσι, και παραμένει έτσι ακόμη κι αν κλείσεις τον finder ή μέχρι να το αλλάξεις. Τώρα η list view δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σαν το details των windows. Στράτο μπες στο iChat να σου πω τι μπορείς να κάνεις.

Πολύ θα ήθελα να μπω Μιχάλη αλλά στην εταιρία είμαι πίσω απο firewall και δεν μπορώ να μπω απο το mac. Στο μακ όταν επιλέξω κάποιο view το κρατάει μόνο για τον φάκελο που είμαι όταν μπω σε άλλον με γυρνάει στο icons. Απο ότι έχω καταλάβει αποθηκεύει για κάθε φάκελο ξεχωριστή ρύθμιση για το view...

Attachments

• 1.JPG
    1.JPG
    34.4 KB · Views: 6

Πολύ θα ήθελα να μπω Μιχάλη αλλά στην εταιρία είμαι πίσω απο firewall και δεν μπορώ να μπω απο το mac. Στο μακ όταν επιλέξω κάποιο view το κρατάει μόνο για τον φάκελο που είμαι όταν μπω σε άλλον με γυρνάει στο icons. Απο ότι έχω καταλάβει αποθηκεύει για κάθε φάκελο ξεχωριστή ρύθμιση για το view...

Υποθέτω θέλεις αυτό που φαίνεται στην εικόνα παρακάτω. Επέλεξε λοιπόν το list view σε όλα τα folders και μετά κάνει δεξί κλικ για να εμφανίσεις το show view options. Εκεί φτιάξτο όπως στην φωτο. Ετοιμο.:aktion033:

Attachments

• finder.jpg
    finder.jpg
    43.1 KB · Views: 7
  • viewoptions.jpg
    viewoptions.jpg
    31.1 KB · Views: 6