ΨΥΚΤΡΑ?

Για να βάλω τα noctua στο κουτί μου βγήκε η παναγία.Δεν έχω ιδέα περί "σωστού" airflow απλά αναφέρω ότι και τα 2 φυσάνε προς τα μέσα.Περιττό να αναφέρω πως έκανα το κουτί σουρωτήρι.

Πάντως, αν θες να κρατήσεις αυτήν την κάρτα γραφικών, ίσως το accelero που πρότεινε ο AlexP να είναι μια καλή λύση (αν το χωρά το κουτί σου φυσικά).
Όμως, βγάζεις την εργοστασιακή ψήκτρα. Αυτό σου ακυρώνει την εγγύηση της κάρτας, οπότε είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις εσύ...
Επίσης, καλύτερα τα κουτιά να βγάζουν αέρα. Που βρίσκονται; Στην πρόσοψη ή πίσω; Επίσης να έχεις υπόψιν σου ότι περίπου όσοι ανεμιστήρες βάζουν αέρα, τόσοι πρέπει να βγάζουν. Δεν μπορείς να έχεις π.χ. 3 να βάζουν και 1 να βγάζει... (Μετράμε και το τροφοδοτικό)

Δεν ακυρώνει την εγγύηση! Η μαμίσια ψύκτρα ξαναβιδώνει πάνω χωρίς να φαίνεται κάτι, δοκιμασμένο μιας και την είχα πάνω σε μια 3850 προβληματική την οποία επέστρεψα. Αλλά ναι, το μέγεθος ίσως είναι πρόβλημα...

Το link για το review του SPCR είναι το εξης:
http://www.silentpcreview.com/article834-page1.html
(Το τροφοδοτικό είναι το Zalman ZM1000-HP).

Η αλλαγή ψήκτρας ακυρώνει την εγγύηση. Τώρα αν την επέστρεψες και την δέχτηκαν είναι άλλη υπόθεση :a0210:
Αν δεν είχαν διάθεση να σε εξυπηρετήσουν, θα στο εμφάνιζαν σίγουρα...

Το zalman το είδα. Αλλά έψαχνα για μάρκα Ο_Ο. Πόσο χαζός είμαι; :silly:

Όντως πολύ καλό. Αλλά για HTPC, το modu82+ παραμένει ακόμα το καλύτερο. Μόλις 19 db μέχρι τα 150W...

τελικά η πιο πάνω που σας είπα δεν χωράει με τίποτα. Ούτε η ninja mini,sos καμία καλή κάτω από 10 cm ?

Έχω την εντύπωση οτι η Samurai είναι μεγάλη. Αν έχεις μικρό κουτί, μάλλον καλύτερα να κοιτάξεις την Ninja Mini ή την Shuriken.

Δεν έχω πολλά περιθώρια στο ύψος και αυτή η ψύκτρα μαζί με το FAN είναι 125mm.
Ψάχνω μια ψύκτρα που να παίρνει 12άρι FAN και να φυσάει κάθετα στη μητρική γιατί αυτές που φυσάνε παράλληλα είναι όλες πολύ ψηλές.

Shuriken λέμε! :smileJap:
Ύψος 64 mm, και έχει 14άρι fan αρκετά αθόρυβο. Υποθέτω εύκολα αλλάζει με 12άρι της αρεσκείας σου αν δεν σε ικανοποιεί.

Ουπς! Γράψε λάθος, δεν έχει 14άρι, ούτε 10άρι όμως! Απλά έχει λεπτό 12άρι: 12x100x100mm.
Αν έχεις πρόβλημα στο ύψος, είναι μονόδρομος νομίζω! Και έχει καλές κριτικές.