Public αντιπροταση 40c630 με philips 40' 6605

mediolanos

New member
13 December 2009
36
Ενώ είχα παραγγέλλει την 630 στην τρομερή τιμή των 525ε μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και μου αντιπρότειναν την philips 40' 6605 στα ίδια λεφτά. Επειδή όμως είχα τσαντιστεί όσο δεν πάει με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους (τους έπαιρνα στο τηλέφωνο επί 5 μέρες και δεν έβγαζα γραμμή) αποφάσισα να μην δεκτω την αντιπρόταση. την γνώμη σας..... έκανα βλακεία?

Καμιά βλακεία δεν έκανες..η philips είναι σημαντικά κατώτερη σε εικόνα από την 630.Αντιθέτως απαίτησε να σου την φέρουν όταν ''αποκτήσουν'' απόθεμα.

Όταν την παρήγγειλες δε γνώριζαν πως δεν υπάρχει απόθεμα? Πολύ καλά έκανες οποιαδήποτε κι αν σου αντιπρότειναν. Είναι αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά τους.

Το θεμα ειναι οτι τωρα μου λεν οτι δεν μπορουν να μου εγγυηθουν οτι θα ξαναφερουν την ιδια τιβι και οτι δεν ξερουν αν θα την εχουν στην ιδια τιμη (λογω προσφορας γενεθλειων). Πως νομιζετε οτι μπορω να κινηθω? Να το αφησω?

Όχι βέβαια...εσύ την έκλεισες σε αυτή την τιμή οπότε και θα απαιτήσεις να σου την δώσουν σε αυτή την τιμή.

Ενώ είχα παραγγέλλει την 630 στην τρομερή τιμή των 525ε μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και μου αντιπρότειναν την philips 40' 6605 στα ίδια λεφτά. Επειδή όμως είχα τσαντιστεί όσο δεν πάει με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους (τους έπαιρνα στο τηλέφωνο επί 5 μέρες και δεν έβγαζα γραμμή) αποφάσισα να μην δεκτω την αντιπρόταση. την γνώμη σας..... έκανα βλακεία?

και εγω την ιδια απαραδεκτη σταση αντιμετωπισα mediolane.
αν μπορουμε να κανουμε κατι συλλογικα εγω ειμαι μεσα, το θεμα δεν ειναι να παρουμε την 630, το θεμα ειναι οτι μας φερονται σαν ιθαγενεις.

Αν δεις και δεν συμμορφώνονται μπορείς να τους πεις ότι θα τους καταγγείλεις στην προστασία του καταναλωτή.. Ψάξε το..

και εγω την ιδια απαραδεκτη σταση αντιμετωπισα mediolane.
αν μπορουμε να κανουμε κατι συλλογικα εγω ειμαι μεσα, το θεμα δεν ειναι να παρουμε την 630, το θεμα ειναι οτι μας φερονται σαν ιθαγενεις.
Και τα δυο ειναι θεμα γιατι εγω ειχα υπολογισει οτι θα παρω την 630 την συγκεκριμενη στιγμη σε αυτην την τιμη και εχασα μια αλλη προσφορα για την 530 στα 489ευρω. Και αυτην την στιγμη, ουτε τηλεοραση εχω (ηδη αγορασα καινουριο επιπλο) ουτε ρισκω την 530 σε τιμη κατω απο 517ευρω.

ΑΠΛΑ ΤΑ PUBLIC ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤV ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Απάντηση: Re: Public αντιπροταση 40c630 με philips 40' 6605

Όταν την παρήγγειλες δε γνώριζαν πως δεν υπάρχει απόθεμα? Πολύ καλά έκανες οποιαδήποτε κι αν σου αντιπρότειναν. Είναι αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά τους.

Συμφωνώ.Χοντρή γυφτιά,είναι, ο εορταζόμενος-οικοδεσπότης να δυσαρεστεί τους "καλεσμένους" του,στα γενέθλιά του....
Μην τσιμπάτε στα προιόντα-κράχτες που πουλάνε,ενώ δεν τα έχουν καν,στις αποθήκες τους.......:tdown:

Παιδία και εγώ είμαι ένας από αυτούς...
Τους έχω στείλει ήδη e-mail ότι με ενδιαφέρουν μόνο μοντέλα της Samsung και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

Σημειώστε ότι την ενημέρωσή τους την πήρα 2-3 βδομάδες μετά την αρχική παραγγελία.

ΑΠΛΑ ΤΑ PUBLIC ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤV ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι στην πρώτη σελίδα όταν πας ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ (http://www.public.gr/cat/sound-and-vision/) βλέπεις ότι έχουν ακόμη και καλά αποκλειστική την συγκεκριμένη οθόνη. Ακόμη τα λαμόγια διαφημίζουν κάτι που δεν έχουν καν σε απόθεμα.

Εγώ πάντως είμαι μέσα για κάτι συλλογικό όπως προανέφερε φίλος.

παιδια κιεγω μεσα για καταγγελια στο public.προσπαθουσα 3 μερες απτο πρωι εως το βραδυ να πιασω γραμμη με το τμημα web και δεν το σηκωνε κανεις,και οταν πηγαινα στο καταστημα να ρωτησω μου ελεγαν οτι πρεπει να μιλησω με το τμημα web. :slapface: :argue:

παιδια κιεγω μεσα για καταγγελια στο public.προσπαθουσα 3 μερες απτο πρωι εως το βραδυ να πιασω γραμμη με το τμημα web και δεν το σηκωνε κανεις,και οταν πηγαινα στο καταστημα να ρωτησω μου ελεγαν οτι πρεπει να μιλησω με το τμημα web. :slapface: :argue:
Για το τμημα web μονο στο 2106179032 το αλλο τηλεφωνο 21032..... ουτε που το σηκωνουν. Παρε ρωτα, πες μας. Εγω δεν θελω να παρω γιατι στο παιζουν ασχετοι (και καλα οτι πει η εταιρια) και μου σπαν τα νευρα

Καλά και να το σηκώσουν θα σου πουν ότι πρέπει να μιλήσεις με το τμήμα αγορών και αν το σηκώσουν και εκεί έτσι;
Παιδιά το θέμα δεν είναι ότι εμένα δεν έχουν να μου δώσουν την οθόνη. Τα θέματα είναι δύο:

1. Αν είμαστε τόσοι πολλοί που βρεθήκαμε μέσω internet, σε ένα forum να κάνουμε παράπονα για το public σκεφτείτε τι έχει γίνει παραέξω με αυτή την προσφορά

2. Η κοροϊδία που αξίζει την καταγγελία είναι ότι ακόμη και τώρα διαφημίζουν ότι έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο αποκλειστικά. Τι λες ρε φίλε;;;; Έχεις αποκλειστικά ένα μοντέλο που δεν έχεις καν διαθέσιμο και πουλάς Philips στην θέση του; Και εγώ έχω αποκλειστικά τα Jet της Boeing αλλά αυτή την στιγμή πουλάω μόνο τα συναρμολογούμενα τα μικρούλια...α ρε λαμόγια!!!

Καλά και να το σηκώσουν θα σου πουν ότι πρέπει να μιλήσεις με το τμήμα αγορών και αν το σηκώσουν και εκεί έτσι;
Παιδιά το θέμα δεν είναι ότι εμένα δεν έχουν να μου δώσουν την οθόνη. Τα θέματα είναι δύο:

1. Αν είμαστε τόσοι πολλοί που βρεθήκαμε μέσω internet, σε ένα forum να κάνουμε παράπονα για το public σκεφτείτε τι έχει γίνει παραέξω με αυτή την προσφορά

2. Η κοροϊδία που αξίζει την καταγγελία είναι ότι ακόμη και τώρα διαφημίζουν ότι έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο αποκλειστικά. Τι λες ρε φίλε;;;; Έχεις αποκλειστικά ένα μοντέλο που δεν έχεις καν διαθέσιμο και πουλάς Philips στην θέση του; Και εγώ έχω αποκλειστικά τα Jet της Boeing αλλά αυτή την στιγμή πουλάω μόνο τα συναρμολογούμενα τα μικρούλια...α ρε λαμόγια!!!

μεγαλη ξεφτιλα και ντροπη για εταιρεια που θελει να λεγεται μεγαλη και αξιοπιστη, τους εστειλα mail απο την περασμενη εβδομαδα, χωρις (φυσικα) καμια απαντηση, μολις βρω χρονο θα ακολουθησει λεπτομερης αναφορα στους αρμοδιους φορεις, ο Συνηγορος του καταναλωτη νομιζω ειναι μια καλη αρχη, δεν μπορει να μας συμπεριφερονται σαν να ειμαστε προβατα και να μην αντιδραμε σε τιποτα, εχει και ο καταναλωτης δικαιωματα και ΠΡΕΠΕΙ να μαθουν να τα σεβονται.

Για το τμημα web μονο στο 2106179032 το αλλο τηλεφωνο 21032..... ουτε που το σηκωνουν. Παρε ρωτα, πες μας. Εγω δεν θελω να παρω γιατι στο παιζουν ασχετοι (και καλα οτι πει η εταιρια) και μου σπαν τα νευρα
ναι ρε φιλε μου αλλα στο ιντερνετ και στο καταστημα που ρωταγα το 21032....
δινουν.το 21061....δεν ξερω που τοβρηκες,και στους πελατες το 21032....δινουν και δεν επιτρεπεται να μην το σηκωνουν,ετσι δεν ειναι;εγω αν φτιαξουμε μια φορμα καταγγελιας ειμαι μεσα γιατι δεν μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν και να τρεχουμε και να αγχωνομαστε εμεις.

ναι ρε φιλε μου αλλα στο ιντερνετ και στο καταστημα που ρωταγα το 21032....
δινουν.το 21061....δεν ξερω που τοβρηκες,και στους πελατες το 21032....δινουν και δεν επιτρεπεται να μην το σηκωνουν,ετσι δεν ειναι;εγω αν φτιαξουμε μια φορμα καταγγελιας ειμαι μεσα γιατι δεν μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν και να τρεχουμε και να αγχωνομαστε εμεις.
Μου το εδωσε ενας υπαλληλος απο το public Αγ. Δημητριου. Τους εχω μιλησει και μου ειπαν οτι αυτη ειναι η γραμμη της εταιριας... Μετα απο πολυ κραξιμο τους ειπα να μου κανουν μια αντιστοιχη προσφορα (εκπτωση περιπου 20%) στην 37C650 και μετα απο καποιες ωρες μου ειπαν οτι δεν την εχουν ουτε και αυτη, ασχετα αν το site λεει περιορισμενη διαθεσιμοτητα:furious3::furious3::furious3:

Εγω εχω αρχισει και τους στελνω το ιδιο mail παραπονου καθε μερα και θα συνεχισω μεχρι να βαρεθω.