FragoulisNaval
Supreme Member
Οχι.... Την cache την ρύθμισα αλλά μετά εχει και να ορίσεις το σήμα εξόδου, δειγματοληψία, το equalizer δεν το άγγιξα, κάτι ρυθμίσεις για το gain κλπ κλπ.
Μιχάλη φρόντισε στα preferences του pure music στο advanced audio setup να είναι ενεργοποιημένο το HOG mode (είναι κάτι σαν το exclusive mode των windows) και για να γίνει αυτό πρέπει να πας στο audio midi setup του mac και να δηλώσεις output device διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιείς για να βγαίνεις στο dac σου.
Είναι η ρύθμιση που κάνει τη μεγάλη διαφορά στο pure music.
Επίσης φαντάζομαι ότι παιζεις με memory και επιπλέον καλή επιλογή είναι το upsampling στο advanced αλλά τικαρισμένο το power of two upsampling το οποίο κάνει upsampling στη διπλάσια τιμή άρα όλα τα cds 16/44 παίζουν σε 88.2
ΟΚ γιατί και εγώ γράφω από μνήμης γιατί τον τελευταίο καιρό ακούω από pure music !! (εβγαλα είδηση !!)
Ααα μάλιστα κατάλαβα....
Για να ακουσω απλά απο το iTunes προφανως θα θελει πάλι αλλαγή... βασικά για οποιοδηποτε άλλο πρόγραμμα ναι; δλδ αν δεν παιζω P. Music θα πρέπει να αλλάζω το output για να έχω ήχο απο τα ηχεία... ετσι δεν ειναι;
Πάντως για 1-1 σύγκριση καλό είναι να μη χρησιμοποιείτε oversampling.
Προσωπικα θεωρω το Amarra πιο σωστο αλλα ειναι γεγονος οτι το Pure Music ειναι πολυ πιο ευχρηστο...
μα ειπα οτι στο 1 προς 1 με οφ ολες τις ρυθμισεις μου φαινεται καλυτερο το αμαρρα, και υπο προυποθεσεις το αλλο σε καποια πραματα.
Δεν είμαι σίγουρος, πηγαινοερχομαι από το ένα στο άλλο αλλά ψιλοκαταλήγω στο pure music.
(Μην συζητήσουμε για την Μαρία, η οποία είναι 100% υπέρ του pure music και την έχω πιάσει δυο τρεις φορές να παίζω με amarra και να μου λέει γιατί δεν ακούγεται τόσο καλά και να με στέλνει :slapface![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.