Pure Music...out now

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pure Music...out now

Κάτσε να δεις τώρα που θα χτυπήσω και ένα πικαπάκι....:flipout:
Ο διάβολος δουλιά δεν είχε και σκέφτηκε να χτυπήσει και ένα πικαπάκι!
Πικαπάκηδες προσέξτε, κρεμάστε θυμιατήρια και βάλτε μπόλικο λιβάνι!
Καλωσήλθες φίλε Χιούστον στο αναλογικό βασίλειο. Λ.Σ.

το έβαλα στο 0 στο pure music και ρυθμίζω από το πληκτρολόγιο,
ελπίζω να ειναι σωστη η ρύθμιση.

Χτύπα το το πικάπι, ειδικά αν έχεις ή μπορείς
μα βρεις τους δίσκους που θέλεις.

Παιδιά μιλάμε μεγάλη βελτίωση,
ειδικά στις φωνές, πιο Βαθύ κοφτό μπάσο
και πιό απαλά, με λεπτομέρεια πρίμα.

Ακούω όλη τη συλλογή μου,
μόλις τελειώσει ο ντέμος, θα πέσει κλάμα ή
θα ξηλώσουμε τό σύστημα!

ήθελα να ρωτήσω τι να τσεκάρω για να μην σηκώνει κάθε αλλαγή τραγουδιού το itunes από ελαχιστοποιημένο;

Δοκίμασε κανείς την έκδοση 1.8; Διαβάζω ότι είναι σημαντικά βελτιωμένη.

εγω την εκανα και ολα ειναι μια χαρα και απο θεμα κωδικου για οσους το φοβουνται, βλεπω και καποια νεα πραματακια
channel D playthrought driver επισης upsample sta 192 το παλιο νομιζω ηταν 96 αυτα τα λιγα για μια πρωτη ματια σε λιγο θα το ακουσω κιολας,αλλα αυτο που δεν μου αρεσει σε αυτο το προγραμμα ειναι οτι ειναι λιγο περιπλοκο και θελει διαβασμα του μανιουαλ (βαριεμε ειναι καλοκαιρι τωρα)επισης δεν μου αρεσει που οταν αλλαζει κομματι και παει στο επομενο κανει παυση σε αυτο μπορει και να φταιω γιατι ειχα πειραξει καποιες ρυθμισεις αλλα δεν θυμαμε τι ειχα κανει :))

Last edited:
Απάντηση: Re: Pure Music...out now

εγω την εκανα και ολα ειναι μια χαρα και απο θεμα κωδικου για οσους το φοβουνται, βλεπω και καποια νεα πραματακια
channel D playthrought driver επισης upsample sta 192 το παλιο νομιζω ηταν 96 αυτα τα λιγα για μια πρωτη ματια σε λιγο θα το ακουσω κιολας,αλλα αυτο που δεν μου αρεσει σε αυτο το προγραμμα ειναι οτι ειναι λιγο περιπλοκο και θελει διαβασμα του μανιουαλ (βαριεμε ειναι καλοκαιρι τωρα)επισης δεν μου αρεσει που οταν αλλαζει κομματι και παει στο επομενο κανει παυση σε αυτο μπορει και να φταιω γιατι ειχα πειραξει καποιες ρυθμισεις αλλα δεν θυμαμε τι ειχα κανει :))

Το φορτωνει στην μνημη για αυτο.
Μπορεις να το βγαλεις.

Τα φορτώνει στη μνήμη μη τυχών και γίνει καμία διακοπή, αλλά μετά σου κάνει μόνο του διακοπή, για να τα φορτώσει στη μνήμη να μη γίνει καμία διακοπή

images

Sorry for trolling around

:D

Τα φορτώνει στη μνήμη μη τυχών και γίνει καμία διακοπή, αλλά μετά σου κάνει μόνο του διακοπή, για να τα φορτώσει στη μνήμη να μη γίνει καμία διακοπή

images

Sorry for trolling around

το φορτωνει στη μνημη για υποτιθεται καλυτερη ποιοτητα ηχου,
δεν ειναι σιντι αυτοκινητου να το φορτωνει για τις λακουβες :))

Δεν υπάρχει καλύτερη ποιότητα ήχου ‛με διακοπές’…
Είναι και καλοκαίρι, κάθε φορά που θα έκανε ο player διακοπές
θα θυμόμουν ότι αυτός κάνει διακοπές αλλά εγώ είμαι σπίτι μου