Pure Music...out now

Ο λόγος που ακούγονται διαφορετικά σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχω διαβάσει είναι ότι παρακάμπτουν διαφορετικά μέρη του Core Audio των MAC, o οποίος από ότι φαίνεται τελικά αποτελεί μεγάλο βραχνά στo MAC playback!

Και εγώ πιστεύω ότι μεταξύ των δύο (mac - windows) λογικά δεν πρέπει να ακούσουμε ιδιαίτερες διαφορές. Ιδωμεν ...

ενδιαφερουσα ακουγεται η δοκιμη αυτη...

Εχει πολυ ψωμι για δοκιμες εκει..και απειρους συνδιασμους software-πλατφορμας-DAC κλτπ.

Nobel πληροφορικής δε προβλέπω να θεσμοθετηθεί ;-) Σίγουρα είναι απορίας άξιο το πώς γίνεται να ακούγονται διαφορετικά.
Ευελπιστώ ότι στις δοκιμές σας θα βγάλετε κάποια άκρη.
Πάντως με δεδομένο το hardware, driver, ιντερκονεκτς και δεδομένο το bit-perfect, ουσιαστικά που ψάχνουμε τις διαφορές?
Άντε σε κάποιο buffer, αν και εάν στέρευε το buffer θα το καταλαβαίναμε Και στο λειτουργικό.

Προσωπικά θα περίμενα να μην ακούσετε διαφορές – όπως θα έλεγε και ο δημιουργός του foobar.

Αλλά, πρώτα από όλα εύχομαι να περάσετε καλά – κάτι το δεόμενο από όσο καταλαβαίνω :-)

+1

Προγράμματα που δίνουν διαφορετικό ήχο ενώ είναι bit perfect.. κάτι δεν πηγαίνει καθόλου καλά..

βρε παίδες γιά εξηγήστε και σε μας....
τι είναι αμάρα (εκτός αυτού που ξέρουμε ήδη), pure vinyl (βινύλιο?) και συναφή...
καλά itunes το ξέρουμε...(μέχρι εδώ καλά).

αλλά τα άλλα τι είναι?
παίκτες πληρωτέοι γιά μάκ?
και γιατί πληρωτέοι όταν όλος ο κόσμος δουλεύει στο δωρεάν?

γιατι εμεις που εχουμε MAC μας τρεχουν απ τα μπατζακια.....
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ενω εμείς των windows φτωχαδάκια... :BDGBGDB55:

Φίλε supersonic το amarra και το pure vinyl κάνουν επί πληρωμί αυτά που στα windows είναι δεδομένα (δες το ποστ 30)

Απάντηση: Re: Pure Music...out now

Ενω εμείς των windows φτωχαδάκια... :BDGBGDB55:

Φίλε supersonic το amarra και το pure vinyl κάνουν επί πληρωμί αυτά που στα windows είναι δεδομένα (δες το ποστ 30)

Καλά μην ορκίζεσαι, κάτσε να γίνει το συγκριτικό πρώτα...;) :violent-smiley-030:

λες να γίνω και εγώ macόβιος ?? Ομολογώ ότι έχω μεγάλη περιέργεια για την δοκιμή αυτή... :grandpa:

(εν τω μεταξύ μάθε να κάνεις σωστά format ένα δίσκο, πάλι καλά που έχω και τον geopolitis που κάτι σκαμπάζει, αυτή την τρέλλα με τα tidal να μην είχε και θα ήταν καλό παιδί :flipout:)

(εν τω μεταξύ μάθε να κάνεις σωστά format ένα δίσκο, πάλι καλά που έχω και τον geopolitis που κάτι σκαμπάζει

ε ο ανθρωπος μαλλον απο συνηθεια λογω ..εεε .. Μαc θα κανε κανα διαφορετικο φορματ, κανα MacOs Extended....αντι για NTFS...
γιατι αυτοι με τα Μac ετσι κανουν συνηθως τα φορματ τους...:BDBDG54:

Οντως φίλε MacOs Extended τον έκανε και άντε εμείς οι πτωχοί των windows να τον δούμε. Πάλι καλά που έχουμε και τον αριστοκράτη geopolitis που τα έχει όλα και είδαμε φως... :grinning-smiley-043

Οντως φίλε MacOs Extended τον έκανε και άντε εμείς οι πτωχοί των windows να τον δούμε. Πάλι καλά που έχουμε και τον αριστοκράτη geopolitis που τα έχει όλα και είδαμε φως... :grinning-smiley-043

computer εχουμε λεφτα για να παρουμε τις ηχειαρες δεν εχουμε

αυτά που αν ξεμείνεις από ξυραφάκια το πρωί, βάζεις λίγο μουσική και πηγαίνεις στο γραφείο ξυρισμένος κόντρα :BDGBGDB55:

εδώ και 2 μέρες παίζω με το pure music σε demo έκδοση να ακούσω κι εγώ τις διαφορές και να αποφασίσω αν θα το αγοράσω.
προσπάθησα να παίξω κάποια flac αρχεία που τα έχω εισάγει στο itunes μέσω του fluke... θα γνωρίζετε οι περισσότεροι... και δε μπορεί να το player να τα αναπαράγει.
έχει τύχει σε σας;
κάνω κάτι λάθος;

tnks

βαλε το max. τα περναει στο itunes αυτοματα μετατρεποντας τα σε wav η alac.

Κατ αρχήν ελπίζω ως βγει κάτι και σε freeware.

Τωρα ακόμα κι αν πάρουμε dac με είσοδο
από οπτική ή FireWire, θα είναι
πάλι χρήσιμο;

Νομίζω ότι το τεστ που θα κάνουμε με τον geopolitis θα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού θα συγκρίνουμε το ίδιο υλικό σε windows και mac με interface weiss INT202 και θα παίξουμε με itunes & Jriver στα windows και itunes, amarra & pure vinyl στο mac

Ετσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορες μεταξύ των δύο κόσμων mac - windows, όσοι πιστοί προσέλθετε -bye-

(απλά περιμένω ένα καλώδιο από το Θέμη το weiss chiron glass οποίο ξεκινάει από aes/ebu έχει μετατροπέα σε οπτικό συνεχίζει γυαλινο οπτικό και καταλήγει μέσω μετατροπέα σε aes/ebu http://www.weiss-highend.ch/chiron/index.html)

Μία πρόταση από ´μένα για να συμπεριλάβετε στο τεστ που θα κάνετε (αν δεν το έχετε κάνει είδη):
http://www.native-instruments.com/#/en/products/dj/traktor-pro/

Μακράν το ποιο σταθερό λογισμικό έχω δοκιμάσει ποτέ σε windows και πολύ καλός ήχος! -bye-

Last edited: