Pure Music review

πρόγραμμα ειναι αυτό?

και αν παίρνει εύσημα τα παίρνει στον τομέα της διαχείρισης ή της αναπαραγωγής?

τελικά η bit perfect αναπαραγωγή υπάρχει ή ακόμα την ψάχνουμε?

Bit Perfect είναι όλα, αλλού μάλλον οφείλονται οι διαφορές...

Also, PureMusic does not operate iTunes in 'ghost mode', i.e. in the background but muted. Pure Music embeds itself deeper in the host's OS. It thus does not play the same track simultaneously in iTunes to allow instant toggles back and forth as does Amarra

Ισως αυτό εξηγεί γιατί το Amarra παίζει καλύτερα από τη δική του palylist και όχι απευθείας με το itunes...

Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ο εκδημοκρατισμός των τιμών πράγμα που σημαίνει οτι υπάρχει πρόοδος δηλαδή η εξέλιξη της τεχνολογίας μπορεί να μας προσφέρει και φτηνότερα και καλύτερα πράγμα που και σωστό είναι και υγιές.

Επίσης μετα το σχόλιο μου νομίζω οτι έυκολα συμεραίνει κανείς οτι στα ψηφιακά "όποιος βιάζεται (να πληρώσει) χάνει πρώτος".

http://www.audioasylum.com/forums/pcaudio/messages/8/83456.html

Pure Music’s soundstage reproduction trounces Amarra. Soundstage width and depth with Pure Music are much larger and better defined than with Amarra. Some people at first thought Amarra was “quieter” than previous versions. The high end just has limited extension.

Pure Music handles bass and bass transients far more convincingly than Amarra. Pure Music has dynamics and speed that is simply lacking in Amarra.

Τι να το κάνεις που κοστίζουν και τα δύο… κρίμα.
Δε λέω η διαφορά τιμής είναι εξωφρενική μεταξύ των δύο αλλά και πάλι…