Pure Player

Σωστό είναι το zip και σωστά τρέχεις το Pureplayer.exe αλλά χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το .ΝΕΤ 4.
Αν δεν το έχεις (που αυτό μάλλον ισχύει) μπορείς να το εγκαταστήσεις απ' το link που έδωσε ο από πάνω λακωνικός τύπος...

Σωστό είναι το zip και σωστά τρέχεις το Pureplayer.exe αλλά χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το .ΝΕΤ 4.
Αν δεν το έχεις (που αυτό μάλλον ισχύει) μπορείς να το εγκαταστήσεις απ' το link που έδωσε ο από πάνω λακωνικός τύπος...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Οσο μπορώ να καταλάβω απο τα παλιά μου Grado SR60 (τα οποία μάλλον θέλουν και αντικατάσταση των μονάδων) οδιγούμενα απο την Prodigy Cube παίζει εξαιρετικά... τον τελευταίο καιρό ακουω μόνο απο foobar απο το pc!

Εξαιρετικό επίσης το οτι μπορεί να φορτώσει απο το cd drive!!!

Θα πρέπει να μεταφέρω το pc στο συστημα για σοβαρές συγκρίσεις!!!!!

Μπράβο!!!!!!!!

Νικο συγχαρητηρια για την καταπληκτικη σκεψη και δουλεια σου...
Μεσα στην εβδομαδα περιμενω την asus xonar D2X και θα κανω ακροασεις-συγκρισεις και απο τα ακουστικα μου αλλα και απο τα ηχεια μου.
Εχεις σκοπο να αναπτυξεις και αλλο το interface?
Να προσθεσεις και αλλα features ισως?

Ναι και πολύ σύντομα ελπίζω...
Η γραμματοσειρά που χρησιμοποίησες βγήκε πολύ έντονη και σκοτεινή, αλλά τα έβγαλα τελικά ;)

Σου βγηκαν τα ματια ε??Ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα...:a0210:
Μπραβο και συνεχισε την καλη δουλεια γιατι ηδη εχεις αρκετους υποστηρικτες..
Δεν ξερω εαν ειναι το placebo effect αλλα μου φαινεται οτι ακουγεται καλυτερα απο foobar..
Iσως εαν μπορουσες να βαλεις και καποια eq presets να γινει ακομα πιο super ο player..

Super ναι Pure όχι :p
Τώρα τα βλέπω τεράστια!
Για δοκίμασε χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπάκι :D

Με καταπιεζεις....:earmuffs:
Συμφωνω δεν θα ηταν pure αλλα ξερεις οτι καθε ενας εχει και αναλογα γουστα.
Πιστευω οτι θα βολευε πολυ και αυτους που χρησιμοποιουν ακουστικα εαν μπορουσαν να πειραξουν λιγο τις συχνοτητες..

Μπραβο ρε Νικο...:firstprize:
Ε δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα αμεσα?
Η υπομονη ειναι αρετη και μου φαινεται σαν Ελληνες μονο αυτη και η ελπιδα μας εμεινε πλεον...
Αντε με το καλο να κλεψεις την πρωτια απο τον winamp...:BDGBGDB55:

Είναι πλέον διαθέσιμη η έκδοση 2.1

Download it by right click->Save File As here (6.5MB)

Date release: 07/04/2011

New features:

-File association
-Preprocess (decode) a selected range of files fron playlist ( in order to decrease the gap between tracks)
-File (and CD) conversion from almost anything to wav, flac and mp3 formats
-Option to show the Command Window while playing or not

Installation:
Unzip folder pureplayer to c:
Run PurePlayer.exe

Existing installation:
Replace c:\pureplayer folder

Microsoft .NET Framework 4 is required, available at:

http://www.microsoft.com/downloads/...51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en

Sorry για τα αγγλικά αλλά δε νομίζω να υπάρχει θέμα.

@ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ: το bug που έγραψες θεωρητικά λύθηκε μαζί με άλλα...

Last edited:
Πολυ ωραία Νικο, σε ευχαριστουμε.
Νομιζω ότι Out of the Box, χωρίς ρυθμίσεις μεσα στα Windows,στη καρτα,asio
παίζει καλύτερα από οποιανδήποτε άλλο player.

Έτσι λέω κι εγώ. Που να δεις αν συνδυαστεί με το m2tech hiface που έχει και kernel streaming embedded, σκίζει. Άλλωστε με αυτό έγιναν οι ακροάσεις στο σχεδιασμό...

Συγχαρητήρια Νίκο! Εξαιρετική προσπάθεια!

Το δοκίμασα σε Win 7 με dac to Weiss202 (firewire). Δυστυχώς δεν περνάει το bit transparency test (δοκίμασα μόνο 16/44.1). To foobar με τον asio driver της Weiss περνάει το test. Δεν έκανα καμία ρύθμιση στο pure player - πρέπει να κάνω κάτι;

Ευχαριστούμε πολύ και για το software και για το ...support!

Δεν έχω λόγια να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την φοβερή σας δουλειά, και το συνεχές support.
Δεν μπορώ να φανταστώ καν πόσο χρόνο έχει πάρει όλη αυτή η δουλειά ..respect!

Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με διάφορα αρχεία που έχω σε ολόκληρο image δίσκου που πρέπει να τα ακούσω μέσο .cue

Σε τέτοια περίπτωση εάν δεν μπορεί να γίνει load το .cue τότε και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην αποσυμπίεση (πράγμα αποδεκτό εάν συμβαίνει την πρώτη φορά) αλλά υπάρχει πρόβλημα εάν για παράδειγμα θέλω να ακούσω το τελευταίο κομμάτι του δίσκου και δεν έχω την επιλογή του cue list....

Anyway..
Καταπληκτική δουλειά! Με βάλατε στην πρίζα να ακούω από τον υπολογιστή ξανά!!!
Well Done!

@dapost: Δεν περνάει το test γιατί δεν έχει Kernel Streaming/Wasapi.
Μπορείς να ρυθμίσεις τα Windows ώστε να μην επεμβαίνουν και να το περάσει, αλλά θα πρέπει να το κάνεις για κάθε διαφορετικής ανάλυσης κομμάτι. Ελπίζω να προστεθούν σύντομα...

@Pironi: Κι αυτό θα γίνει... χρόνος να βρεθεί... Εγώ τα σπάω πρώτα με αυτό.
Ευχαριστώ!

Ελα βρε Νικ, και περιμένουμε το wasapi !
Καλή συνέχεια!