Pure Player

Πολύ περίεργο...τσέκαρε το "Show Commands" και πες μου τι γράφει όταν πας να παίξεις flac.

Δεν γραφει κατι ιδιαιτερο (..?) .
Εχω 7 64 .Οταν λεω σταματαει το processing εννοω οτι φαινεται να διαβαζει και μετα 'stopped'.Aν εχω τικαρει το repeat αναβοσβηνει , και αν εχω επιλεξει πολλα κομματια , τα παιρνει με την σειρα μη μπορωντας προφανως να τα αναγνωρισει (παιξει πιο σωστα) , κανοντας 'λουπα' οπως ανεφερε καποιος φιλος καπου αλλου (αν εχουμε τελικα το ιδιο προβλημα).
Η command line αναβοσβηνει και αυτη λοιπον .Πχ :
input flac :stereo 44 16
allocated 30 mb buffer
decoding ok
opening exclusive mode ok latency τοσο
elevating priority to pro ok
toucing memory ok

playing ..00%

Σε 96 24 φθανει μεχρι την σειρα του buffer.
:o

(και κατι αλλο, σχετικο , ασχετο .Πλεον δεν μπορω να παιξω μεσω .bat ακομα και αυτα που μπορω να παιξω κανονικα ( wav με wasapi ,oλα χωρις wasapi) , με ´'open with) )

Last edited:
Tι μου γραφει στο wav, στο commane line (με και χωρις wasapi ).Eνα ενα τα βλεπω : )
ΕRROR :invalid/unsupported wave file , only 16 bps stereo WAVE in canonical form allowed .Playing with SOX ...

Με ενεργοποιημενη την επιλογη wasapi δεν κοβονται οι αλλοι ηχοι.*(σε μενα παντα )

Last edited:
Και αυτο , και εβαλα και αλλο skin στο φορουμ.Τιποτα δεν επιασε :D :jester:

Δεν γραφει κατι ιδιαιτερο (..?) .
Εχω 7 64 .Οταν λεω σταματαει το processing εννοω οτι φαινεται να διαβαζει και μετα 'stopped'.Aν εχω τικαρει το repeat αναβοσβηνει , και αν εχω επιλεξει πολλα κομματια , τα παιρνει με την σειρα μη μπορωντας προφανως να τα αναγνωρισει (παιξει πιο σωστα) , κανοντας 'λουπα' οπως ανεφερε καποιος φιλος καπου αλλου (αν εχουμε τελικα το ιδιο προβλημα).
Η command line αναβοσβηνει και αυτη λοιπον .Πχ :
input flac :stereo 44 16
allocated 30 mb buffer
decoding ok
opening exclusive mode ok latency τοσο
elevating priority to pro ok
toucing memory ok

playing ..00%

Σε 96 24 φθανει μεχρι την σειρα του buffer.
:o

(και κατι αλλο, σχετικο , ασχετο .Πλεον δεν μπορω να παιξω μεσω .bat ακομα και αυτα που μπορω να παιξω κανονικα ( wav με wasapi ,oλα χωρις wasapi) , με ´'open with) )

Εχω και εγω παρομοια προβληματα με το wasapi αλλα το πιθανοτερο ειναι
να φταιει η emu0404 usb που εχω γιατι ουτε με το foobar μου δουλευει
το wasapi

Την κατέβασα και παίζει μια χαρά με τα Windows XP. Μου αρέσει που έχει το λαμπάτο αγγελούδι σαν σύμβολο. Να είσαι καλά Νίκο, ιδέα μου είναι ή παίζει κάπως καλύτερα από πριν ?
+

Last edited:
Thanks για το update. 2 παρατηρήσεις, απλά δε θυμάται τις επιλογές (Wasapi, Show commands) κι έχει κάθε φορά ενεργοποιημένο το Repeat All. Επίσης παραμένει (σ' εμένα τουλάχιστον) το μικρο κόψιμο στην αρχή του κομματιού σε Wasapi mode. Γίνεται αντιληπτό όταν το track δεν έχει καθόλου κενό (silence) στην αρχή.

Δυστυχώς δεν μπορεί να ''παιξει'' η prodigy cube με το wasapi σε vista.
Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ''ρύθμιση'' που δεν ξέρω;
Βέβαια και χωρίς wasapi παίζει μια χαρά.

Re: Απάντηση: Pure Player

Καλησπέρα, πριν από λίγο εγκατέστησα και χρησιμοποίησα τον pure player. Ένα μεγάάάάάάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους αναμείχθηκαν στην δημιουργία του. Πρίν από αυτό άκουγα με VLC και οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες.
Μία ερώτηση έχω να κάνω μόνο, η επιλογή preprocess είναι μόνο για να μην υπάρχει καθυστέρηση κατά την αλλαγή των κομματιών ή αλλάζει format και βελτιώνει τον ήχο?

Να ρωτήσω, είναι δύσκολο να υλοποιηθεί ρυθμιστικό έντασης στο πρόγραμμα, γιατί αν δεν έχεις προ ή κάπου αλλού ρυθμιστικό, υπάρχει πρόβλημα....