Push Gmail to Iphone!

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,268
Παλλήνη
http://www.iphonehellas.gr/8043/push-gmail-to-iphone-at-last/

Push-Gmail-to-iPhone-300x220.png

Για οσους δεν το ξερουν, η Google εχει μια καταπληκτικη push υπηρεσια για τα calendar και τα contact σας ετσι ωστε οτι αλλαγες κανετε σε αυτα οπουδηποτε (iphone, pc, mac, internet) να γινεται αυτοματη αλλαγη παντου! Τωρα το ιδιο ισχυει πλεον και για τα email σας!
To δοκιμασα και δουλευει αψογα...

Last edited:
To δοκιμασα και δουλευει αψογα...

Καλησπέρα -bye-

μόλις ολοκλήρωσα το sync αλλά έχω το εξής πρόβλημα:
Δεν εμφανίζονται τα υπάρχοντα μηνύματα στον λογαριασμό μου (inbox,sent..etc) στο iphone, ενώ πριν με το imap τα έβλεπα κανονικά!

Note: Αν στείλω email απο άλλο λογαριασμό στο gmail, αμέσως το βλέπω και στο iphone. Με τα ήδη υπάρχοντα όμως πως γίνεται να τα δω στο 3G S?

O μεγαλος αδερφος τα βλεπει ολα.... :grandpa:
Αυτό ξαναπές το!

Αραγε το σκέφτηκαν καλά όσοι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους υπηρεσίες;

Αυτό ξαναπές το!

Αραγε το σκέφτηκαν καλά όσοι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους υπηρεσίες;

Στο HTC με android , το sync γινεται μονο ανεβαζοντας πρωτα ολα τα contact σου στο gmail.
Βρε τους κεραταδες.....

Μην είμαστε πάντα αρνητικοί σε κάτι τέτοιο. Προσωπικά με βολεύει αφάνταστα αυτό. Ακόμη και να χάσω το κινητό, δεν χάνω κανένα δεδομένο.

Με την έλευση του wave από την google θα γίνουν τεράστιες αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας μας.

Απάντηση: Re: Push Gmail to Iphone!

Μην είμαστε πάντα αρνητικοί σε κάτι τέτοιο. Προσωπικά με βολεύει αφάνταστα αυτό. Ακόμη και να χάσω το κινητό, δεν χάνω κανένα δεδομένο.

Με την έλευση του wave από την google θα γίνουν τεράστιες αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας μας.

Με αυτά κ αυτά, το αποτέλεσμα είναι όλοι να ξέρουν για όλους τα πάντα....τα οποία μάλιστα τους τα δίνουμε κ εμείς με την θέλησή μας !

Μα πανω στην ευκολια πατανε για να εχουν ολα τα contact σου(διευθυνσεις ,τηλεφωνα γραφειου/σπιτιου , μεχρι και GPS στιγμα).
Δεν ειμαι αρνητικος , απλα να βλεπουμε και λιγο πιο περα τα πραγματα.