Pussycat.......

Ελπίζω να μη συμβεί, ότι και στο ανέκδοτο με το... κουφό λιοντάρι:flipout::flipout::flipout:

Σοβαρά τώρα, θέλει πολύ μεγάλα .... για να κάνεις κάτι σαν αυτό.

Ελπίζω να μη συμβεί, ότι και στο ανέκδοτο με το... κουφό λιοντάρι:flipout::flipout::flipout:

Σοβαρά τώρα, θέλει πολύ μεγάλα .... για να κάνεις κάτι σαν αυτό.

αν λάβεις υπόψιν σου οτι είναι γυναίκα, είναι πολύ ύποπτο ! !flipout!

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το κάνει αυτό. Τι νόημα έχει; Απλώς είναι βλακώδες, τίποτα άλλο. Έχουν δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι τόσο μεγάλη ανάγκη να νιώσουν κίνδυνο; (Προφανώς οι καρχαρίες δεν έχουν καμιά ανάγκη από χάδια με ατσάλινα γάντια, και από την άλλη, ούτε ο άνθρωπος νιώθει τίποτα από το "χάδι".)

Η μόνη φάση που βρέθηκα κοντά τους ήταν χωρίς να το ξέρω... Και θέλω να ελπίζω ότι δεν ήταν τέτοιου μεγέθους!

Πιτσιρικάς στη Σαντορίνη, η κλασσική εκδρομή που κάνεις αν δεν ρωτήσεις κανέναν, Ηφαίστειο - Ζεστά νερά - Θηρασιά...
Μετά τη ζέστη του ηφαιστείου πλησιάζει το φέρυ στα ζεστά νερά για να βουτήξεις.
Την ώρα που έχω πάρει φόρα και είμαι με το ένα πόδι στον αέρα ακούγεται από τα μεγάφωνα η προειδοποίηση "Μην απομακρυνθείτε από τα βράχια γιατί η περιοχή μαζεύει καρχαρίες λόγω των θερμών πηγών."
:grandpa: Το θειάφι έχει άσχημη γεύση τελικά...

Απάντηση: Re: Pussycat.......

Η μόνη φάση που βρέθηκα κοντά τους ήταν χωρίς να το ξέρω... Και θέλω να ελπίζω ότι δεν ήταν τέτοιου μεγέθους!

Πιτσιρικάς στη Σαντορίνη, η κλασσική εκδρομή που κάνεις αν δεν ρωτήσεις κανέναν, Ηφαίστειο - Ζεστά νερά - Θηρασιά...
Μετά τη ζέστη του ηφαιστείου πλησιάζει το φέρυ στα ζεστά νερά για να βουτήξεις.
Την ώρα που έχω πάρει φόρα και είμαι με το ένα πόδι στον αέρα ακούγεται από τα μεγάφωνα η προειδοποίηση "Μην απομακρυνθείτε από τα βράχια γιατί η περιοχή μαζεύει καρχαρίες λόγω των θερμών πηγών."
:grandpa: Το θειάφι έχει άσχημη γεύση τελικά...

εγω παντως ειχα βουτηξει,βεβαια δεν μας ειχαν πει κατι για καρχαριες,γιατι αν μας ελεγαν, ουτε στο ηφαιστειο δεν θα κατεβαινα:p

Re: Απάντηση: Re: Pussycat.......

Ναι δεν εχω ακουσει να το χρησιμοποιούν στη μαγειρική
Το δοκίμασες και σε καμία συνταγη?

:grandpa: Το θειάφι όχι... Αφού όταν βραχεί βγάζει υδρόθειο... Αλλά τα σκυλόψαρα είναι κλασικό έδεσμα στη Σαντορίνη...

εγω παντως ειχα βουτηξει,βεβαια δεν μας ειχαν πει κατι για καρχαριες,γιατι αν μας ελεγαν, ουτε στο ηφαιστειο δεν θα κατεβαινα:p

Εμένα μου λύθηκε η απορία πάντως γιατί κάθε ψαροταβέρνα στη καλντέρα είχε και το δικό της σκυλόψαρο στη βιτρίνα της... :BDGBGDB55: