Pwnage v2.0 is out!

Αν και εχει αρκετους οδηγους στο ιντερνετ, θα γραψω σε λιγο κι εγω εναν, με ολα τα προγραμματα συγκεντρωμενα και οσο πιο αναλυτικες οδηγιες μπορω. Τωρα το περναω ενα χερι ziphone, μπας και στρωσει. Τα νευρα μου:p

Κανω εγκατασταση τις εφαρμογες που ειχα πριν και γραφω εναν οδηγο. Ελπιζω σε καμια ωριτσα να ειναι ετοιμος.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλες 2.0 κ μετά 1.1.4 πάλι....πρέπει να είσαι ο μοναδικός...έψαξα λίγο να δω αν ισχύει αυτό που λες για πιο αργό με το 2.0 αλλά δεν βρήκα κάτι...

Σε μενα ηταν αισθητα πιο αργο. Μιλαμε για πολυυυυυ αργο. Επισης ο cydia ειναι για τα σκουπιδια αφου κολλησε τουλαχιστον 4-5 φορες, χωρις να πειραξω καθολου το update που εκανε σε μερικα προγραμματακια. Καλο το appstore, αλλα με το remote και το facebook δεν κανεις δουλεια.

Μάλλον θα έπρεπε να κοιτάξεις μήπως πήγε κάτι στραβά την πρώτη φορά.
Ασε που η dev-team μόλις έβγαλε και pwnage 2.0.1 το οποίο διορθώνει κάποια προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε μερικούς.

Εγώ δεν γυρίζω με τίποτα πίσω, δουλεύει άψογα το 2.0.
Αν βρω και ελληνικά, είμαι κομπλέ...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ
με παιρνουν τηλεφωνο και λεει οτι ειναι κλειστο.
εχει συμβει σημερα τουλαχιστον 5 φορες.
Ξερουμε τι συμβαινει?
σε καποιον αλλο το ιδιο?

Κι εγω δε γυριζω με τπτ στο 2:p Σιγα μη μου λειψει το calculator. Οταν σταθεροποιηθει, και βγουν και ελληνικα, και mms και και και, τοτε το συζηταω.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ
με παιρνουν τηλεφωνο και λεει οτι ειναι κλειστο.
εχει συμβει σημερα τουλαχιστον 5 φορες.
Ξερουμε τι συμβαινει?
σε καποιον αλλο το ιδιο?
Σε μενα κατι παρομοιο, ενω δειχνει να εχει σημα, δε μπορουν ορισμενες φορες να με παρουν. Λενε οτι ειναι κλειστο, το κοιταω οτι ειναι ανοιχτο και μετα απο λιγο δειχνει οτι εχει χασει το σημα.

μολις γυρισω σπιτι το κανω κατευθειαν(εδω εχω win)
εχω σαλταρει , δεν μπορουν να με παρουν τηλεφωνο κ.λ.π.

λοιπον το εκανα restore κ.λ.π αλλα με το PwnageTool 2.0.1 που βγηκε σημερα
Αν συνεχισει τα ιδια, ειδωμεν................

Εγω παντως ξανακανα με το pwnage tool 1.1 restore στην 1.1.4 και δουλευουν ολα ρολοι, ακομα καλυτερα απο πριν.

θα το δοκιμασω καμμια ωριτσα και θα δουμε .......... g@wo%o

ps
Aν κανω downgrade στην 1.1.4 σκεφτομαι οτι χρειαζομαι τουλαχιστον 3 ωρες να βαλω ολες τις εφαρμογες κ.λ.π. κ.λ.π.

Last edited:
Λιγες λες. Εμενα μου πηρε 5+ να βρω ολη τη διαδικασια! Πριν λιγο που ξανακανα restore στην 1.1.4 (ημουν ηδη στην 1.1.4 αλλα ειχα προβλημα με τα sms) μου πηρε ενα τεταρτακι η διαδικασια και καμια ωρα να βρω τις εφαρμογες. Αν εχεις καμια απορια, στειλε πμ.

Έχω την iphone Firmware v2.0 από εχτές το πρωί και όλα λειτουργούν τέλεια! Ήμουν προετοιμασμένος για unstable καταστάσεις (με όσα είχα διαβάσει τον τελευταίο καιρό) και παρόλ 'αυτά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!

Αναβάθμισα ακολουθώντας τον Ελληνικό οδηγό: Pwnage 2.0 Tutorial (Mac)

Το 'παράλογο' είναι πως η διαφορά στην μπαταρία είναι απίστευτη! Δεν το περίμενα! ίσως παίζει ρόλο ότι αναβάθμισα και τον 3.9bl σε 4.6bl με το BootNeuter...

Το App store είναι βεβαίως όλα τα λεφτά... (όποιος έχει firmware 2 επιβάλεται να κατεβάσει το Aurora Feint. Μιλάμε για το καλύτερο puzzle game στο iPhone!)