Pwnage v2.0 is out!

Λοιπον συνεχιζω δυστυχως να μην μπορω να δεχτω κλησεις(να παρω μπορω)
Υπαρχει λυση?
Αν οχι 1.1.4 σου ερχομαι δυστυχως - ευτυχως δεν ξερω τι να πω πια

ps
Mηπως φταιει οτι εχω sim 2 in 1? (an kai δεν το νομιζω)

Re: Απάντηση: Pwnage v2.0 is out!

Λοιπον συνεχιζω δυστυχως να μην μπορω να δεχτω κλησεις(να παρω μπορω)
Υπαρχει λυση?
Αν οχι 1.1.4 σου ερχομαι δυστυχως - ευτυχως δεν ξερω τι να πω πια

ps
Mηπως φταιει οτι εχω sim 2 in 1? (an kai δεν το νομιζω)

Κι εγώ 2 in 1 έχω της Cosmote αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Μήπως να ξανάκανες την διαδικασία από την αρχή;

Don't give up on 2.0 ακόμα είναι πολύ καλό κατά την γνώμη μου...

Το δικο μου παντως ειναι αψογο, ουτε κολλαει, ουτε ειναι πιο αργο.
Κλησεις κλπ δεχομαι κανονικα, το μονο που μου λειπει ειναι τα Ελληνικα .

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τα έχετε γιατί προφανώς το τηλ που το εγκαταστήσατε έχει σκουπίδια από τα ξεκλειδώματα κ δημιουργήθηκαν τρύπες στον κώδικά του, παρόλο που λένε ότι αυτά τα προγράμματα που ξεκλειδώνουν είναι ακίνδυνα κτλ. Κ δεν το λέω αυτό μη γνωρίζοντας, γιατί στο διαδίκτυο υπάρχουν για προβλήματα, μόνο όμως σε τηλ 1ης γενιάς που είχαν ξεκλειδωθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα εγώ που το έχω ακόμα με 1.0.2 για να το πάω σε 2.0 πρέπει να κάνω 100 βήματα, οπότε καλύτερα να μην το κάνω.
Αυτά είναι τα προβλήματα που γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε όταν αγοράζαμε κλειδωμένα τηλέφωνα κ τα ξεκλειδώναμε με προγράμματα αγνώστης προέλευσης, παρόλο που τα χρησιμοποιούν πάρα μα πάρα πολλοί χρήστες.

Ναι ρε συ Stelito (sorry για το "ρε"), επειδή δεν σου πήγε εσένα καλά, δεν χρειάζεται να το θάβεις τόσο πολύ, κάθε 2-3 posts.

Καλύτερα θα ήταν να ανοίξουμε ένα τόπικ-ψηφοφορία ώστε όλα τα μέλη που δεν το έχουν αναβαθμίσει ακόμα, να έχουν μια αντικειμενική άποψη.

Μια ψηφοφορία που να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν αναβαθμίσει και να επιλέγουν ανάμεσα σε:

- Είναι άψογο
- Εχει μικροπροβληματάκια που δεν ενοχλούν ιδιαίτερα στην λειτουργία
- Είναι πιο αργό από τον θάνατο και κρασάρει συνεχώς
- Επέστρεψα επειγόντως στην 1.1.4 και σώθηκα (αυτή η επιλογή για σένα!!)

και ο καθένας να ποστάρει συγκεκριμένες εντυπώσεις...

Απο την στιγμη που εβαλα OFF το Push στο Fetch New Data λαμβανω κλησεις κανονικα. Θα το αφησω ετσι και θα δουμε
Περιεργο ε?

ps
Το προβλημα παντως δεν το κανει η sim 2 in 1

Last edited:
Καλα δε θα το θαβω:p (2.0 sucks:p)

Δε νομιζω οτι κρινεις αντικειμενικα ενα τηλεφωνο του οποιου το λογισμικο μετα απο ενα παρανομο ξεκλειδωμα ειναι πιο τρυπιο κι απο τη Jenna Jameson:p Σε αλλους μπορει να ειναι γρηγορο, σε μενα παντως δεν ηταν, και εκτος αυτου, δεν ειδα και καποιο συναρπαστικο feature που να με αφησει μ@λακα!

Ισα ισα, που κανει περισσοτερο χρονο στο συγχρονισμο και στο start-up. Ο Cydia ειναι 10 φορες πιο αργος στις εγκαταστασεις. Ολα αυτα ειναι προσωπικη εμπειρια. Ουτε το fetch mails ειναι ενα συγκλονιστικο χαρακτηριστικο, ουτε το AppStore! Οταν σταθεροποιηθουν τα πραγματα και βγουν και ελληνικα θα το ξανασκεφτω. Αν και μεχρι τοτε θα το χω παρει απο vodafone, καθαρο και ξεκλειδωτο.

Δεν περιγραφω αλλο:p Καλη τυχη σε οσους το βαλουν, και μακαρι να μη λειτουργησει τοσο χαλια οπως εμενα!

Εμένα σαν ταχύτητα συσκευής δεν βλέπω πρόβλημα. Το sync όμως θέλει υπομονή (όχι τίποτα τρομερό, απλά δεν ήταν έτσι και μου την σπάει). Το χωνεύω όμως πολύ εύκολα αφου έχω βρει apps που πραγματικά τα ήθελα.

Εμένα σαν τηλ δεν αργεί, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις όταν πατάω στις επαφές για να στείλω πχ SMS ή σκρολάρει, κάπως αργεί - ίσως επειδή έχω ανοιχτό το sync με το mobileme?