PwnageTool 3.1.5 για το firmware 3.1.3

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
buildingipswjailbreak.jpg

Όποιος θέλεις να αναβαθμιστεί στην έκδοση 3.1.3 και να ξεκλειδώσει το τηλ του, τότε υπάρχει λύση από την devteam, το PwnageTool 3.1.5.

Προς στιγμήν το εργαλείο είναι μόνο για το mac os x.

Πηγή

Επειδη περιμενω iphone 3gs, με αυτο μπορω να το κανω jailbrake αφοβα?
Θα εχω τα γνωστα θεματα , νακανω δλ. jailbrake καθε φορα που ανοιγεις το τηλεφωνο?

Re: Απάντηση: PwnageTool 3.1.5 για το firmware 3.1.3

Γιάννη το 3.1.3 γίνεται jailbreak σε mac με το παραπάνω πρόγραμμα.

Eπειδη το εψαξα καπως, γινεται αν προηγουμενως εχεις το 3.1.2 και ακολουθησεις καποια συγκεκριμενη μεθοδο.
Δεν γινεται αν εχει ηδη 3.1.3 (καινουργιο bootloader), οποως αυτο που θα επαιρνα εγω.

Αν το iphone μπουταρε μετά το jailbreak χωρίς πρόβλημα, τότε θα μπουτάρει και με το 3.1.3. Το αν προσφέρει τίποτα η 3.1.3 είναι άλλο θέμα και συμφωνώ ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση. Εφόσον όμως δεν έχει κρατηθεί ιδιωτικό backup του 3.1.2 στο pc ή στη cydia με το umbrella, πιστεύω ότι πρέπει επειγόντως να γίνει αναβάθμιση σε 3.1.3 και παρθεί backup από αυτό γιατί μάλλον έρχονται δύσκολες μέρες για το jailbreak community. Χωρίς private firmware backup, μελλοντικά υπάρχει πρόβλημα...

Δεν μιλαω για "αναβαθμιση" ... μιλαω για καινουργιο κινητο με εργοστασιακο firmware 3.1.3... εκει υπαρχει σοβαρο προβλημα, στην ουσια δεν γινεται jailbrake.

Αυτό είναι το million dollar question που λένε. Δεν έχω δοκιμάσει restore και δεν έχω άποψη. Όμως έχω κρατήσει και local backup στο pc αλλά και στην cydia καλού-κακού. Την επιχείρηση του restore όμως δεν την έχω κάνει. Για το backup αν έχεις κάνει jailbreak και έχεις βάλει το repository της cydia, γίνεται από το iphone. Για να το κάνεις από το pc χρειάζεται το umbrella και να ακολουθήσεις τις οδηγίες, όχι όμως ότι είναι και η διάσπαση του ατόμου, απλά πράγματα.

Πάντως, επειδή φαίνεται ότι επίκειται αλλαγή του τρόπου με τον οποίο εγκαθίστανται τα firmware από την apple, είναι επιτακτικό να κρατηθεί αντίγραφο του 3.1.3 γιατί ενδέχεται στο μέλλον να μην είναι δυνατή η εγκατάσταση παλαιότερου firmware backup ούτε με το umbrella.

Απάντηση: Re: PwnageTool 3.1.5 για το firmware 3.1.3

Ta iphone 3GS με 3,1,2 γινονται jailbreak , ανεξαρτητα με το bootloader κλπ ?
Eχει παρενεργειες το jailbraking σε αυτα ?
Αναφερομαι σε iphone με μαμα firmware 3.1.2.

Γιάννη, και 3.1.2 να έχει, αν στο S/N το 4ο γράμμα (πχ 85947ΚΜ67ΝΡ) είναι 4 κι όχι 3 το ξεχνάς.

Εχω βρει ενα 3GS με 3,1,2 και νεο bootloader... θελει blackrain καθε φορα που τ ανοιγεις.... και δεν ξερω αν αξιζει το κοπο.
Δεν υπαρχει τροπος να ξεπεραστει αυτο ?
Ουτε με το νεο pwnage 3.1.5?

Εχω βρει ενα 3GS με 3,1,2 και νεο bootloader... θελει blackrain καθε φορα που τ ανοιγεις.... και δεν ξερω αν αξιζει το κοπο.
Δεν υπαρχει τροπος να ξεπεραστει αυτο ?
Ουτε με το νεο pwnage 3.1.5?

Φτου !!!
Θα το παρω ομως , για το γαμωτο...:cool4:

Να το πάρεις και να κάνεις το εξής πολύ απλό tip για να μην μπαίνεις
συνέχεια στην διαδικασία του blackrain. To βράδυ ή όποτε θέλεις να
"κλείσεις" το κινητό σου, αντί να το κλείνεις κανονικά να το βάζεις
απλά σε Airplane Mode. Μια διαδικασία 2 δευτερολέπτων και με αυτό
τον τρόπο το iPhone θα είναι σαν κλειστό, δεν θα εκπέμπει ακτινοβολία
και θα καταναλώνει απειροελάχιστη μπαταρία.
Εγώ αυτό κάνω και απλά μια φορά το μήνα το αφήνω και ξεφορτίζει
τελείως, κλείνει μόνο του και το φορτίζω από την αρχή μέχρι το 100%
και αυτό για να διατηρήσω σε καλή λειτουργία την μπαταρία. Απλά φροντίζω
και προγραμματίζω να το κάνω όταν θα έχω πρόσβαση σε PC για αρκετή ώρα.