PX70E ή 40D3000?

Απάντηση: Re: PX70E ή 40D3000?

Αληθεύει ότι Φέξη μεριά έχει γύρω στο 1000άρικο όπως προαναφέρθηκε; Παίζει πουθενά αλλού τέτοια τιμή γιατί το skroutz δεν βγάζει κάτω από 1359 .

Πιο μαγαζι στην Φεξη εχει καλη τιμη?

Με pm please.....

Στο media markt 1400 εχει...

Αληθεύει ότι Φέξη μεριά έχει γύρω στο 1000άρικο όπως προαναφέρθηκε; Παίζει πουθενά αλλού τέτοια τιμή γιατί το skroutz δεν βγάζει κάτω από 1359 .

Τηλέφωνο που πήρα σήμερα μου είπαν 1200 και ανέφερα το club, ίσως βέβαια δεν είχα το δικαίωμα, απολογούμαι γι' αυτό αλλά το σκέφτηκα εκ των υστέρων και μου είπαν 1180! :FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: PX70E ή 40D3000?

Η αληθεια ειναι οτι το προηγουμενο μοντελο (PX60) παρουσιασε σε καποια κομματια το προβλημα που αναφερεις. Φαινομενο ομως που τουλαχιστον προς το παρον δεν αναφερθηκε απο κανεναν στο καινουριο μοντελο (PX70).
Το στρωσιμο που λενε τα παιδια ειναι για τους πολυ πορωμενους του ειδους, δηλαδη σαν εμας :music-smiley-005:. Τοσοι αλλοι απλοι ανθρωποι που δεν εκαναν το στρωσιμο που αναφερουμε εμεις εδω, τους καηκε η τηλεοραση δηλαδη (burn-in ενννοω)? Παιδια, να μην ειμαστε και υπερβολικοι!!!!
Μιλαμε για θερμοκρασιες...Επιασες ποτε την παλια σου CRT να δεις τι θερμοκρασια βγαζει? Καμια σχεση η Plasma! Και μην νομιζετε οτι και οι LCD δεν θερμαινονται. Προσωπικα ειμαι κατοχος LCD και μετα απο 3-4 ωρες λειτουργιας ειναι αρκετα ζεστη.
Τηλεοπτικο σημα. Οτι και να λεμε, εκτος απο τις κορυφαιες Philips, που ειναι πανακριβες, και παλι δεν μπορουν να φτασουν την εικονα του τηλεοπτικου σηματος, κυριως των Panasonic & Pioneer, καμια αλλη LCD δεν μπορει να φτασει την ποιοτητα αυτη.
Τελος, ακτινοβολια. Η αληθεια ειναι οτι εχει ελαχιστα περισσοτερη σε σχεση με τις LCD. Και παλι ομως δεν συγκρινεται με την ακτινοβολια που τρωγαμε τοσα χρονια απο τις CRT. Εμεις δηλαδη που τοσα χρονια βλεπαμε σε CRT, παθαμε κατι λογω ακτινοβολιας, που ηταν και πολλαπλασια απο αυτη των Plasma? Δεν νομιζω...
Η αληθεια ειναι οτι η Pioneer βγαζει ακομα καλυτερα κομματια, αλλα η PANASONIC σιγουρα κερδιζει το βραβειο της καλυτερης τηλεορασης σε αποδοση σε σχεση με την τιμη της.
-bye-

+1
Εγραψες Πάνο ....

Eγω παντως διαφωνω σε ορισμενα σημεια. Εχοντας δει την PX70 μπορω να πω οτι η D3000 εχει το ιδιο καλη εικονα σε SD για να μην πω και καλυτερη!

Απο εκει και περα η Pioneer ειναι σε αλλη κατηγορια αποδωσης (και τιμης).

Eγω παντως διαφωνω σε ορισμενα σημεια. Εχοντας δει την PX70 μπορω να πω οτι η D3000 εχει το ιδιο καλη εικονα σε SD για να μην πω και καλυτερη!

Γιάννη μαλλον θέμα προσωπικών προτιμήσεων είναι ... Για μένα που επίσης τις έχω δεί και τις 2 (σε SD) νομίζω οτι είναι αμφότερες άριστες..

Απο εκει και περα η Pioneer ειναι σε αλλη κατηγορια αποδωσης (και τιμης).

οσο για το οτι πληρωνεις παιρνεις διαφωνω καθετα ειδικα σε ηλεκτρονικα καταναλωτικα αγαθα,δηλ ενα απλο και ακραιο ισως π.χ, εγω που πληρωσα 1400 με καποιον φιλο που ανεφερε οτι την πηρε 1030 η δικια μου ειναι καλυτερη απο την δικη του?

υ.γ εαν παρεις opel corca και του συμπεριφερεσαι σαν bmw τοτε ειναι που διαλεξες λαθος αυτοκινητο .

Oταν πληρωσεις 2,500 ευρω για την Pioneer λογικο δεν ειναι οτι θα ειναι καλυτερη απο την Panasonic των 1,300 ευρω? Ομοιως η LG 42PC55 των 1,000 ευρω δεν θα ειναι λογικα χειροτερη απο την PX70?

Bεβαια ισως αυτος ο κανονας να μην ισχυει 100% αλλα γενικα ισχυει.

οπου μας πιασουν "κοροιδα" ειναι για μενα ο κανονας.
ετσι ειναι η τεχνολογια Γιαννη,και υπαρχουν απειρα παραδειγματα.

Ωραία, για να μη με πιάσουν κορόιδο λοιπόν, μήπως να τύχαινα ενός ή και δύο χεριών βοήθειας από τους φίλους χρήστες;

Διαβάζω ένα μήνα τώρα και τηλεόραση δεν αγόρασα ακόμα... πάνω που αποφάσισα για τη Sony τείνει προς εξαφάνιση, ενώ για την PX70 1000 ευρώπουλα ακούω και 1000 ευρώπουλα δεν βλέπω!

Φως;

Καλα βρε παιδια, ακομα δεν το καταλαβατε το μυστικο????

Πρωτα αγοραζετε και μετα ξεκινατε να γραφετε στο forum. Διαφορετικα δεν προκειται να αγορασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ωραία, για να μη με πιάσουν κορόιδο λοιπόν, μήπως να τύχαινα ενός ή και δύο χεριών βοήθειας από τους φίλους χρήστες;

Διαβάζω ένα μήνα τώρα και τηλεόραση δεν αγόρασα ακόμα... πάνω που αποφάσισα για τη Sony τείνει προς εξαφάνιση, ενώ για την PX70 1000 ευρώπουλα ακούω και 1000 ευρώπουλα δεν βλέπω!

Φως;

ενας ανεφερε οτι την πηρε τοσο και καποιος αλλος στα 1130 αν δεν κανω λαθος.

Φιλε nobleman, γιατι δεν πας για την Pioneer 428XD να βρεις την υγεια σου και να μην εχεις και κανενα αγχος? Στην τελικη παιδια οτι πληρωνουμε παιρνουμε! Δυστυχως ειναι λιγες οι εξαιρεσεις...

Φως;

το κοροιδο ειναι σε εισαγωγικα φιλε μου και εγω ημουν "κοροιδο" των 1400 και τρεις ατοκες μετα απο σκληρες διαπραγματευσεις του ετερου ημισυ με τον μαγαζατορα:flipout::flipout:

Kαι την 40D3000 εγω την πηρα 1600 και αλλοι (με το powerbuy) 1,300.

Eτσι ειναι τα ηλεκτρονικα ειδη , εδω την Pioneer 436 που πριν 2 χρονια ειχε πανω απο 3 χιλιαρικα και την εδιναν πριν λιγο καιρο προσφορα στα 1,000 ευρω!

1100 ξερω σιγουρα που υπαρχει παντως.Απλα πρεπει να ρωτησω καποιον για εγκριση πριν το ανακοινωσω (μονο μεσω πμ αν και εφοσον)

Επειδη θα προχωρησω (μαλλον ) και εγω στην αγορα της 42PX70, μπορειτε να μου πειτε και μενα που την βρισκουμε 1000-1100 EUR?
Η εγγυηση ειναι της Ελληνικης αντιπροσωπειας?