q acoustics 1050i-τη γνώμη σας

SAKISKARAS

Established Member
1 November 2008
162
νεα αγγλική εταιρεία ηχείων που κατα τη γνώμη μου, με απλές λύσεις στην σχεδίαση και δοκιμασμένες λύσεις στον διαχωρισμό συχνοτήτων (crossover), προσπαθεί να κτυπήσει τον ανταγωνισμό. παραδοσιακά μεγάλων εταιρειών και υψηλότερων τιμών ηχεια δαπέδου της μεσαίας κατηγορίας. ητιμή ζεύγους είναι 550 ευρω. όταν τα άκουσα, ομολογουμένως οδηγούμενα από πολυ καλό ενισχυτή, μου άρεσε πολύ ο ήχος τους.
Θα ήθελα την γνώμη σας, ιδιαίτερα απο κάποιον που τα έχει ακούσει, γιατί σκέφτομαι την αγορά τους για το σύστημα του σαλονιού μου.
συγκρίνοντάς τα με τον ήχο απο τα ένεργα ηχεία που διαθέτω για το home studio, tannoy preciosion 8d, τα θεωρώ πολύ καλά για την τιμή τους. αν σκεφτώ οτι αντίστοιχα ηχεία δαπέδου αρχίζουν απο τα 800 ευρώ.
θελω προτάσεις για αντίστοιχης αξιάς ηχεία δαπέδου που εχετε ακούσει.
ευχαριστώ

Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα ηχεία, αλλά θα σου πρότεινα πριν τα αγοράσεις, να τα ξανακούσεις με έναν αντίστοιχο ενισχυτή, με αυτόν που έχεις σπίτι σου και με ένα δικό σου CD.

Aντίστοιχα πολύ καλά ηχεία είναι τα HECO Victa 700 και τα Walfedare diamond 9.5 σε αυτή την τιμή που θέλεις, δαπέδου.

Tα συγκεκριμένα ηχεία τα άκουσα μαζί με τα dali concept 6 κατά τα αυτιά μου τα dali έπαιξαν καλύτερα από τα q

Δεν ξέρω τα συγκεκριμένα ηχεία, αλλά θα σου πρότεινα πριν τα αγοράσεις, να τα ξανακούσεις με έναν αντίστοιχο ενισχυτή, με αυτόν που έχεις σπίτι σου και με ένα δικό σου CD.

Aντίστοιχα πολύ καλά ηχεία είναι τα HECO Victa 700 και τα Walfedare diamond 9.5 σε αυτή την τιμή που θέλεις, δαπέδου.

Mήπως -μιας και προφανώς γνωρίζεις το άθλημα- σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις καμιά αντίστοιχη γνώμη (στα 500+ ευρώ) για τα
ΚΕF IQ5 ή 50
Τannoy Revolution DC4T
(για μουσική από MP3 ή γενικότερα από internet και για home cinema μαζί με subwoofer)
Eυχαριστώ προκαταβολικά!

Tannoy fusion 3 ή ακόμα και το fusion 4.Πολύ καλό πάντως καί το KEF IQ5,αλλά πιό δύσκολο σαν φορτίο.Τα revolution δεν τα έχω ακούσει,οπωσδήποτε το ομοκεντρικό είναι μεγάλη υπόθεση,αν σε καλύπτουν από πλευράς χαμηλού γιατί όχι.
Α,καί στην πρόσφατη έκθεση κάποια ACOUSTIC ENERGY με 550e,είχαν μεγάλο ήχο,αν θυμάται κάποιος συμφορουμίτης το μοντέλο.........