Q-Acoustics 3050

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

raindog

Established Member
22 June 2009
292
Πειραιάς
Αναρωτιέμαι αν τα έχει ακούσει κανείς ή αν ξέρει κάποιο μαγαζί στην ΑΘήνα που να τα έχει προς ακρόαση.

Οι διθυραμβικές κριτικές στα αγγλικά περιοδικά, η ευκολία οδήγησής τους, η τιμή τους και η αισθητική τους με κάνει να τα σκέφτομαι...

Ενδιαφέρομαι και γω. Μαλλον θα παω να τα κάνω μια ακρόαση τους επόμενους μηνες. Τωρα εχω τα 2020i κ φοβάμαι μήπως τα 3050 ειναι overkill για το χωρο μου.

Ειναι λιγο σπαστικο παντως που ολο αναβαθμίζουν incrementally τις σειρές τους κ απαξιώνουν τα παλιά μοντελα τους (φανταζομαι σε 2-3 χρονια θα βγουν τα 3050i). Η φιλοσοφία τους θυμίζει εταιρίες consumer electronics.

Ενδιαφέρομαι και γω. Μαλλον θα παω να τα κάνω μια ακρόαση τους επόμενους μηνες. Τωρα εχω τα 2020i κ φοβάμαι μήπως τα 3050 ειναι overkill για το χωρο μου.

Ειναι λιγο σπαστικο παντως που ολο αναβαθμίζουν incrementally τις σειρές τους κ απαξιώνουν τα παλιά μοντελα τους (φανταζομαι σε 2-3 χρονια θα βγουν τα 3050i). Η φιλοσοφία τους θυμίζει εταιρίες consumer electronics.

Δεν φταίνε αυτοί , αλλα οι καταναλωτές που ρωτάνε ποιο ειναι πιο νεο μοντέλο.