είναι λυπηρό, γιατί με την οικονομική κρίση έχω αποφασίσει, να ελλατώσω τις αγορές απ´έξω έστω και μια μικρή "επιβάρυνση". όμως δεν σε αφήνουν να τους υποστηρίξεις.
πήρα σήμερα τον αντιπρόσωπο, ευγενέστατοι, με παρέπεμψαν σε 2 καταστήματα που συνεργάζονται.
1ο κατ/μα...κέντ καλώδια έχετε? όχι! μα λέω μου έδωσαν το τηλέφωνο σας από τον αντιπρόσωπο. μετά από εξηγήσεις και διευκρινήσεις, μου λέει κιού ντι έχουμε! μα λέω γράγεται q e d, ναι μου λέει κιουντί λέγονται. οκ, τι σημασία έχει, έχετε το τάδε μοντέλο? όχι! το άλλο? όχι...μόνο παραγγελία σε κανα μήνα. τι τιμή έχει? δεν ξέρω, θα σας πάρω σε μισή ώρα να σας πω.
2ο κατ/μα...κεντ καλώδια έχετε? βεβαίως. το τάδε? όχι. το άλλο? όχι και δεν θα έχω καθόλου από αυτά.
την επόμενη στιγμή μπήκα νετ και έψαξα...2-3 επιλογές, σε 4-5 ημέρες στην πόρτα μου και τέλος.
λυπάμαι αλλά πρέπει να αλλάξουμε ΠΟΛΥ για να μας κρατήσουν.
εχω και χειρότερα, αφού το έψαξα, βρήκα τελικά μαγαζί στο κέντρο που πουλάει qed, ήθελα συγκεκριμένα διπλοκαλωδίωσης βέβαια που δεν τα είχαν, προσπάθησαν να μου πουλήσουν αυτό που είχαν από την εταιρεία, τους είπα ότι θα περιμένω, τελικά μετά από 15 μέρες μου το έφεραν, αφού πρώτα μου είχαν πάρει "γενναία" προκαταβολή και περίμενα και άλλη μια βδομάδα να μου τα τερματίσουν με μπανάνες. φυσικά τα πλήρωσα σε τριπλάσια τιμή από οτι θα τα αγόραζα από έξω, και εξυπηρέτηση....τηλέφωνα....τα θελα να ψωνίσω από μαγαζι παλιό και με όνομα στο χώρο, μου βγήκαν ακριβά τελικά τα qed και με μπανάνες της πλάκας.
Ασε δε σου λέω ποιο είναι μπας και έχεις καλύτερη τύχη, έχω δώσει αρκετά στοιχεία πάντως να μην πέσεις πάνω του!!!!
Ασχέτως από την ανυπαρξία στοκ, σε επίπεδο τιμών τι διαφορές βρήκατε παιδιά;
Ασχέτως από την ανυπαρξία στοκ, σε επίπεδο τιμών τι διαφορές βρήκατε παιδιά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.