QUAD 11L εναντιον USHER S520

Τα User δεν τα ξέρω, αλλά τα Quad εμένα δεν μου πολυάρεσαν όταν τα άκουσα. Αυτό είναι και θέμα γούστου όμως, γιατί σε πολλούς αρέσουν και έχουν και καλές κριτικές.

Τα USHER παίζουν απίθανα για τα λεφτά τους,συνδιασέ τα με κάποιο καλό ολοκληρωμένο μέχρι 600Ε.

Τα Usher,αλλά έχε υπόψη σου,ότι είναι αρκετά ισορροπημένα για τα χρήματά τους κι όχι εντυπωσιακά-φουσκωμένα.

Tα Quad είναι εξαιρετικά σε όλα, αναλυτικά και ακριβή, και πολυ ξεκούραστα, αλλά τους λείπει το μπάσο (τουλάχιστον στο μεγάλο δωμάτιο ποτα τα είχα). Τα usher δεν τα έχω ακούσει, αλλά αν σε ενδιαφέρει δεσ την κριτική του WHF, που πάνω κάτω λέει ότι και ο Dipie.
http://whathifi.com/Review/Usher-S-520/

Τα Usher τα εχει η Audio visual αν δεν κανω λαθος.

Έτσι είναι, αλλά η Audio Visual πουλάει μόνο χοντρική. Αν πάρει τηλέφωνο ο φίλος μας στην AV θα του πούνε που μπορεί να πάει να ακούσει τα συγκεκριμένα ηχεία ανάλογα με την περιοχή που τον βολεύει.

Audio Visual Enterprises
Λεωφ. Σπάτων
Παλλήνη
Τηλ: 210-66 66 996

Αυτοί έχουν αρκετά demo για ακρόαση. Είχα πάρει τα ηχεία μου από εκεί, παρ' όλο που δε με βόλευε λόγο περιοχής.

Ωραίο μαγαζί..... Εγω είχα μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις απ' όσα μαγαζιά έχω γυρίσει. Και από εξυπηρέτηση και από τιμή και μου έδωσε και μερικές καλές συμβουλές. Νομίζω πως έχουν και το service των ηχείων που πουλάνε κι όλας. Δε νομίζω όμως ότι ήταν ο υπεύθυνος που με είχε εξυπηρετήσει. Απ' ότι είχα καταλάβει τότε, ο υπεύθυνος ασχολείτε κυρίως με τα hi-end.

Τελικα αγορασα τα QUAD .Πιστευω ειναι πιο flat, ειδικα στα υψιλα ειναι πιο καθαρα και ξεκουραστα,τουλαχιστον στα δικα μου αυτια.Ο ηχος τους για τα χρηματα τους ειναι απιστευτος.