QUAD 22L

Status
Not open for further replies.

vasada

Supreme Member
19 August 2007
4,616
Κόρινθος
QUAD 22L Μάυρη λακα.

Θελω να τα αλλαξω με καποια ηχεια βασης, γιατι ειναι πολυ μεγαλα για το χωρο μου. Το σπιτι δεν εχει καθολου ηχομονωση και εχω προβλημα με τους γειτονες.
Ειναι σε αριστη κατασταση, 5 μηνων, εχουν παιξει ελαχιστα και οχι δυνατα...Με τον ADVANCE 305DA II (τον οποιο επισης δινω)
Δεν τα εχω ευχαριστηθει καθολου, ουσιαστικα τα εχω και καθονται. Κριμα ειναι.

550 ευρω λεω, νομιζω ειναι καλα.

Εχω και τα κουτια τους, τα χαρτια τους, τα καρφακια τους, ακομα και τα γαντια που ειχε μεσα η συσκευασια.
Μπορω να ανεβασω φωτογραφιες...

Και μερικες φωτογραφιες.
Θα βγαλω και με φυσικο φως γιατι αυτες ειναι με φλας.

Attachments

• q1.jpg
    q1.jpg
    70.3 KB · Views: 410
  • q2.jpg
    q2.jpg
    30.2 KB · Views: 379
  • q3.jpg
    q3.jpg
    19.7 KB · Views: 188
  • q4.jpg
    q4.jpg
    33 KB · Views: 291
QUAD 22L Μάυρη λακα.

Θελω να τα αλλαξω με καποια ηχεια βασης, γιατι ειναι πολυ μεγαλα για το χωρο μου. Το σπιτι δεν εχει καθολου ηχομονωση και εχω προβλημα με τους γειτονες.
Ειναι σε αριστη κατασταση, 5 μηνων, εχουν παιξει ελαχιστα και οχι δυνατα...Με τον ADVANCE 305DA II (τον οποιο επισης δινω)
Δεν τα εχω ευχαριστηθει καθολου, ουσιαστικα τα εχω και καθονται. Κριμα ειναι.

550 ευρω λεω, νομιζω ειναι καλα.

Εχω και τα κουτια τους, τα χαρτια τους, τα καρφακια τους, ακομα και τα γαντια που ειχε μεσα η συσκευασια.
Μπορω να ανεβασω φωτογραφιες...

Θα σε ενδιέφερε μια ανταλλαγή με Klipsch RB-81 (και την διαφορά βέβαια)μιας και ψάχνεις για ηχεία βάσης??
Τα παραπάνω είναι σε άριστη κατάσταση στα κουτιά τους αγορασμένα περίπου πριν 1 χρόνο

DF

Θα σε ενδιέφερε μια ανταλλαγή με Klipsch RB-81 (και την διαφορά βέβαια)μιας και ψάχνεις για ηχεία βάσης??
Τα παραπάνω είναι σε άριστη κατάσταση στα κουτιά τους αγορασμένα περίπου πριν 1 χρόνο

Ποσο τα δινεις τα KLIPSCH

Ποσο τα δινεις τα KLIPSCH

Τα δίνω €450, είναι σε άψογη κατάσταση (έχω τα κουτιά τους) και πιστεύω πως είναι μία καλή τιμή (δεν λέω παραπάνω για να κόψω μετά κ.λ.π.)
τα συγκεκριμένα ήταν κάτι σαν bonus για κάποια συνεργασία,έχουν παίξει λίγο (την περίοδο του χειμώνα)με τελικό λαμπάτο ενισχυτή Synthesis Encore 2x25 w και πωλούνται λόγω αλλαγής και του ενισχυτή .

DF

Παρακαλώ στην διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες

DF

Geia sou Vasada,

endiaferomai gia to zeygos, thelo na ta tairiaxo me enan audiolab 8000Q+8000PX pro+enisxyti. Pou meneis? Tha itan eykolo na peraso na ta do to savvatokyriako? To til mou einai: 6943 675912. Steile mou an thes kai to diko sou gia na epikoinonisoume.

merci

Nikos (ultraterrestrian)

Θα σε ενδιέφερε μια ανταλαγή με το quad 12L + δυο βάσεις + και κάποια χρήματα για να καλύψουμε τυχόν διαφορα;

Status
Not open for further replies.