Quad 909 η τι άλλο ..........

Παιδιά τελικά ο ενισχυτής αντικαταστάθηκε χωρίς καθυστερήσεις! Με το που πήγα τον "παλίο" μου έδωσαν καινούριο.

Θα ηθελά να ευχαριστήσω και μέσω του φόρουμ τον υπεύθυνο του service τον τεχνικό και τέλος την εταιρία Φίλλιπος Νάκας για την αντικατάσταση του ενισχυτή.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ AVCLUB (τον InternetKing ιδιεταίρως) ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ!!!!!!

Τέλος θα ήθελα να εμείνω παρ' όλα αυτά στην αρχική μου προτροπή προς τον συνφορουμήτη ή όποιον άλλον ενδιαφέρεται για τον 909: Πριν τον παραλάβετε ακούστε τον για να αποφύγετε την δική μου ταλαιπωρία...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις θα προτιμούσα να μιλήσουμε με όποιον ενδιαφέρεται μέσω pm!!

Last edited:
Απλώς θα ήθελα να προσθέσω ότι ο ποιοτικός έλεγχος δεν πρέπει να γίνεται από τον τελικό χρήση.
Προς γνώση και συμμόρφωση, κυρίως για την ίδια την Quad που μας είχε συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις όταν έπσιζε στην έδρα της.
Ο Φίλιππος Νάκας, άψογος από πλευράς service και δεν ήταν δικό του το λάθος.

Re: Απάντηση: Quad 909 η τι άλλο ..........

Απλώς θα ήθελα να προσθέσω ότι ο ποιοτικός έλεγχος δεν πρέπει να γίνεται από τον τελικό χρήση.
Προς γνώση και συμμόρφωση, κυρίως για την ίδια την Quad που μας είχε συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις όταν έπσιζε στην έδρα της.
Ο Φίλιππος Νάκας, άψογος από πλευράς service και δεν ήταν δικό του το λάθος.

Σαφώς και δεν ήταν δικό τους το λάθος!
Το μόνο που τους καταλογίζω (ή μηπως την Quad; ) είναι το οτι απο την πρώτη στιγμή δεν μου τον άλλαξαν.... και άρχισαν τις επεμβάσεις!

Τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ (προς όλους)

Καλές Ακροάσεις

Τι λεει ο καινουριος, ολα πανε καλα; Παρουσιασε κανενα προβλημα; (ευχομαι φυσικα να ειναι ολα καλα και να το απολαμβανεις). Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις λιγο περισσοτερα για την ταυτοτητα του; Ευχαριστω.

Στον "ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ" απάντησα με pm...
το διευκρινίζω για να μην φανώ αδιάφορος στην ερώτηση του...

Γειά σε όλους,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τελικό και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Το σύστημά μου είναι το Quad CDp-2, ηχεία τα Rogers LS-2a η τα JmLab 716.
Μουσική ακούω κυρίως Jazz αλλά και Rock και Κλασική.
O ήχος της Quad πάντα μου άρεσε και επίσης τον 909 τον βρίσκεις σε αρκετά καλή τιμή (κάτω απο 900 ευρώ).
Τι άλλο προτείνετε, αλλά χωρίς να ανέβω πάνω απο τα 900 ευρώ ;

Σας ευχαριστώ,
Κωστής
Γεια σου φιλε δες τοv mcCormack DNA125 και αν μπορεις
να τον αγορασεις γυρω στα 1500 ευρω ξεχνα ολους τους υπολοιπους γιατι απλα δεν υπαρχουν διπλα του και οταν λεω για τους υπολοιπους ενοω ενισχυτες με 3000 και 4000 ευρω ΟLΥΜPΙΑΝ AUDIO ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ επικοινωνησε μαζι του αν ενδιαφερεσαι.Ισως σου δωσει και αλλες λυσεις.