Quad πακετάκι γνώμες...

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Μπορείτε να μου πείτε γνώμες για το εξής πακέτο:

Τελικός Quad 606 - Προενισχυτής Quad 34 - CD Player Quad 66

Το έχω δεί κάπου να πωλείται στα 300 ευρώ και δεν γνωρίζω καθόλου αν πρόκειται για καλή τιμή/αν αξίζει γενικώς/κλπ κλπ...

Σας ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:

Περίμενε να μπει στο forum ο Macmod, το μεσαίο του όνομα είναι quad! Αυτός θα ξέρει.

κατά την γνώμη μου, εάν ισχύει αυτή η τιμή πρόκειται για ακαταμάχητη πρόταση... δεν υπάρχει τίποτε σε αυτά τα χρήματα με τόσο καλή ποιότητα ... πάρτα αβλεπή ...

Πάρτα,αρκεί να είναι σε καλή/λειτουργική κατάσταση...Αυτό όμως θα το διαπιστώσεις με τά την παραλαβή...

Πολυ λιγα χρηματα,μαλλον θα ειναι σε κακο χαλι ή μαλλον θα τα εχει κλεψει καποιος και τα σκοτωνει.Ισως να νομιζει οτι ειναι και καμια μαπα εταιρεια....

Τσάμπα είναι, αλλά, το 66 ήταν ψιλοαποτυχία της Quad και επιπλέον έχει
ιστορικό βλαβών και πολύ δυσέυρετα ανταλλακτικά. Θα σου έλεγα, άστο.
Ο 34 είναι αστέρι, αλλά θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να τον ρίξεις
τουλάχιστον μιά ματιά στο εσωτερικό, υπάρχει θεματάκι με την ποιότητα
της πλακέτας του και με πιθανότητα ωξυδώσεων σε αρκετές παρτίδες.
Ο 606 είναι και αυτός εξαιρετικός, αλλά θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα
να δεις αν είναι η έκδοση με τον Dual C core μετασχηματιστή ή με τον
τοροειδή καθώς επίσης και να τον δεις σε λειτουργία, αρκετοί έχουν
πρόβλημα με τον μετασχηματιστή τους (βόμβο από χαλαρά τυλίγματα.
Συνολικά: με εξαίρεση την περίπτωση οξύδωσης στον 34 και την περίπτωση
χαλαρών τυλιγμάτων στον μετασχηματιστή τροφοδοσίας του 606, ότι άλλο
και αν έχουν, έστω και είναι και οι δύο καμμένοι, φτιάχνονται άνετα και
χωρίς ιδιαίτερο κόστος! Πάντως επαναλαμβάνω ότι η τιμή είναι ''χώμα'',
με 300 ευρώ θα έπαιρνες υπό κανονικές συνθήκες τον 34 μόνο ως
μεταχειρισμένο, αν είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ ο 606 κανονικά έχει
πάνω από 450 ως μεταχειρισμένος και σε άριστη κατάσταση!!!

Re: Απάντηση: Quad πακετάκι γνώμες...

Τα βρήκες στο ebay ;

Η τιμή είναι πολύ χαμηλή...

Αν είναι σε καλή κατάσταση, τότε "χτύπα" τα !!

Δεν τα βρήκα ebay... φίλος καπετάνιος... γύρισε μετά από 2 χρόνια ταξίδι και από ότι έχω καταλάβει σπρώχνει αρκετά (ανόμοια) πράγματα που είχε στην κατοχή του...

Ένα από αυτά είναι και το παραπάνω πακέτο... το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν τα δώ από κοντά και τα ανοίξω, πάλι μάλλον δεν θα μπορώ να βγάλω συμπεράσματα λόγω άγνοιας του θέματος...

Το καλό είναι ότι αν το ζητήσω, ναι, θα μπορούν να ανοιχτούν...

Δεν μπορείς απλά να τα βάλεις να παίξουν;

Αυτό ναι, σαφώς και γίνεται και ΘΑ γίνει... τα υπόλοιπα όμως περί ανοίγματος των μηχανημάτων για τεχνικό έλεγχο, μάλλον ουτοπικά είναι για μένα... :ADFADF1:

Αν τελικά καταφέρεις να τα ανοιξεις βγάλε φωτο και πόσταρέ τες εδω πιστεύω οτι ο Macmod θα μπορέσει να σου πει σε ένα βαθμό τι παιζει...

Αφου ειναι φιλος σου και κανει και αυτη τη δουλεια προχωρα στην αγορα.Ακομα και επισκευη να χρειαστουν θα ειναι ενα πολυ αξιολογο συστημα.

300 ευρώ για σετάκι της QUAD είναι τιμή χώμα.Ακόμα και αν ο 66 δεν λέει πολλά πράγματα, μπορείς να τον πουλήσεις στο ebay και να πάρεις άλλο πλέιερ με τα λεφτά. στην χειρότερη των περιπτώσεων, αν δεν σου αρέσουν τα μηχανήματα τα πουλάς και βγάζεις και κέρδος.

Tι θα κάνεις τελικά, θα το "τσιμπήσεις" το πακέτο?

Αν όχι εγώ, το συζητάμε με τον κολλητό μου να το πάρει.... η αλήθεια είναι ότι εγώ με έναν Audiolab και τα P7 έχω ήχο. Ο κολλητός δεν έχει τίποτα.

Οπότε μάλλον κλίνω προς καλό Σαμαρείτη... :ernaehrung004: