Quiz: όταν οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

Ρε σεις ο Νάσος δεν είχε πει παλαιότερα ότι οι kuro πουλάνε σαν τρελλές, παρά την ακριβή τιμή τους;
Να πω ένα νούμερο γύρω στο 6%?
Δηλαδή κάνα 25000 χιλιάδες ή θα πέσετε να με φάτε; :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Quiz: όταν οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

και η πηγή της πληροφορίας είναι αξιόπιστη και το νούμερο όντως ανακοινώσιμο ?

Δημήτρη, σε βλέπω να "ψήνεσαι", κανονικά!!:flipout:

Re: Απάντηση: Quiz: όταν οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

Κρίσιμη ερώτηση: Τα νούμερα περιλαμβάνουν και τα κομμάτια από παραεισαγωγή ή μόνο ότι έχει περάσει μέσα από intersys;

Τάσο, έχεις δίκυο, Νάσο είναι περσαμένα και τα νούμερα αυτά στις επίσημες πωλήσεις ?

Ρε σεις ο Νάσος δεν είχε πει παλαιότερα ότι οι kuro πουλάνε σαν τρελλές, παρά την ακριβή τιμή τους;

Πάντως αν το αποτέλεσμα είναι κοντά στην ανωτέρω πρόβλεψη, παρακαλώ το θέμα να διαγραφεί γιατί μας διαβάζουν και από το Υπ. Οικονομικών και μπορεί να μπουν ιδέες σε κάποιους....... ;)

θα πέσουμε να σε φάμε...

"παραμύθια της χαλιμάς" μου είπαν..κι εγώ ο αφελής..παραμύθια σας μετέφερα...

καμιά σχέση...μα καμιά σχέση!!!

:slapface:

Κρίσιμη ερώτηση: Τα νούμερα περιλαμβάνουν και τα κομμάτια από παραεισαγωγή ή μόνο ότι έχει περάσει μέσα από intersys;

πολύ σωστή ερώτηση Τάσο μου....έπρεπε να τόχα διευκρινήσει....

μόνο ότι έχει περάσει από Intersys...για τα άλλα δεν ξέρουμε....αλλά δεν θα τρελλαθούμε κιόλας...

θα μας πεις ή οχι τελικα ???
(προσθεσε και αλλη μια που αγοραστηκε προ ολιγου)

οκ....άντε να το πάρει το ποτάμι...

λίγο παραπάνω από 1.000 συσκευές....

εν ολίγοις μεταξύ μας...

αφού το τελευταίο μήνα που έχω δει στην περιοχή μου δύο πεταμένες κούτες-στα σκουπίδια-από την 5090Η.....έχω σκεφτεί "να δεις που αυτοί διαβάζουν το avclub!!!!...είναι μέλη μας!!!"....υπερβολικό,αλλά....

Last edited:
400 000 τηλεορασεις
εφοσον το 75% αφορα για κατω απο 32"
αν υποθεσουμε και ενα 17% για 37" και 40"
τοτε μενουν 42" και ανω 32 000 τηλεορασεις για μεσα στο 2008

αν υποθεσουμε στην καλυτερη περιπτωση οτι ειναι 50 - 50 η αναλογια πωλησεων Lcd με πλασμα τοτε μιλαμε για 16 000 πλασμα ανω των 42"

αν το μεριδιο της Pioneer ειναι 5-6% τοτε χοντρα χοντρα μιλαμε για 800 - 960τηλεορασεις πλασμα της pioneer.

ναι..μου κάνει εντύπωση που πέσατε κοντά στο νούμερο!!!

εγώ το περίμενα μεγαλύτερο....αλλά διαψεύτηκα οικτρά!!!

άρα επιβεβαιώνεται πλήρως αυτό που λέμε...ο κόσμος αγοράζει με βάση τη τιμή...σιγά μη δώσει 3.000 ευρώ για τηλεόραση....

αυτά είναι για μεταξύ μας...

Μα όλοι οι γνωστοί μου και φαντάζομαι πολλοί δικοί σας όταν σκέφτονται αγορά τηλεόρασης στο μυαλό τους έχουν ποσά της τάξης των 600-700 ευρώ.

μα οταν το 75% αγοραζει απο 32" και κατω...οταν η μεση αποσταση θεασης σε σπιτι αν θυμαμαι καλα εχει βρεθει μετα απο ευρωπαικη ερευνα ειναι 2,5 - 3μετρα.. και εμεις εδω φωναζουμε οτι πεθανανε οι 32αρες για τετοιες αποστασεις! φανταστειτε ποσο αλλου για αλλου ειμαστε απο την πραγματικοτητα της αγορας!!
Υ.Σ. προσφατα εδωσα την 32αρα μου σε ενα σπιτι που την βλεπουν απο τα 5 μετρα!! και ειπανε ουαααου!! :)

Καλά μην τα ξαναλέμε....σε όλους αρέσει το μέγεθος. Το οικονομικό είναι το πρόβλημα.
Οταν έχουμε πήξει στα email από προσφορές με 700 ευρώ 40" ποιός θα πάει να δώσει 3χιλιαρα για kuro και kuraφέξαλα....
Και μην ξεχνιόμαστε: 3000 ευρώ = 1 εκατομύριο δρχ. για τηλεόραση. Για σκεφθείτε το λίγο.