Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

You scored as a Beethoven You may have a hard life, but you keep going. You're so into what you love that you'll "climb every mountain" to keep on. And yes, you are a bit weird.
Beethoven 70%
Mozart 60%
Wagner 55%
Hector Berlioz 50%
Brahms 50%
Haydn 50%
Tchaikovsky 50%
Chopin 45%
Schubert 45%
Liszt 40%
Handel 35%

Re: Απάντηση: Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

Eχεις δίκιο Τάσο μου...Είσαι και εσύ από τό ´νεανικό αίμα´τής παρέας..
Για τον απο πάνω πήγαινε που μιλάει για ´Χειμωνιάτικες Νυκτες´.Τόπιασε αυτός.:ADFADF1:

Καλημέρα! Εις υγείαν! :ADFADF1:

Ε!... πιτσιρίκο! Από νωρίς στα ξύδια; :food-smiley-005::p Ή μήπως δε σταμάτησαν καθόλου από χθες το βράδυ; :rolleyes:

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά ο γιατρός είναι ευαισθητοποιημένος στον αλκοολισμό και θα μας τη βγει πως του τα χώνουμε για το τσιγάρο, ενώ είμαστε μπέκροι. :rolleyes:

Απάντηση: Re: Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

You scored as a Beethoven You may have a hard life, but you keep going. You're so into what you love that you'll "climb every mountain" to keep on. And yes, you are a bit weird.
Beethoven 70%
Mozart 60%
Wagner 55%
Hector Berlioz 50%
Brahms 50%
Haydn 50%
Tchaikovsky 50%
Chopin 45%
Schubert 45%
Liszt 40%
Handel 35%

Σωστόοοος.Απο τον Διαφωτισμό στην Επανάσταση...;)

You scored as a Brahms
You're a steady person who sticks by your friends. Your contribution to the world is not showy, but great quality.
Brahms
75%
Hector Berlioz
65%
J.S. Bach
65%
Beethoven
60%
Haydn
60%
Chopin
55%
Wagner
55%
Handel
50%
Liszt
45%
Tchaikovsky
40%
Schumann
35%
Mozart
30%
Schubert
30%

Απάντηση: Re: Απάντηση: Quiz, ποιός κλασσικός συνθέτης είστε;

sorry, but I don't even know the guy...:ernaehrung004:

Φανταστική ,Ρέκβιεμ και Te Deum αξίζουν..:ears:
Εχουμε και παρουσιάσεις...
Πιθανώς να σού αρέσουν οι ενορχηστρώσεις του.Ηταν ικανότατος σε αυτό αν και μερικές στιγμές πομπώδης..
Και μετά οι Τρώες,η καλύτερή του όπερα.

Καταγγέλω όλους τους σφετεριστές ψευτο-Brahms :angry: που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στο club. Όπως έδειξε και το αξιόπιστο, επιστημονικό :bang: ερωτηματολόγιο, ο πιο Brahms είμαι εγώ! :crown: :jester:

Προς επίρρωσιν τούτου, σας αποκαλύπτω και το ακόλουθο ενθύμιο που έχω στην κατοχή μου και το παρέλαβα στο Βερολίνο από τα χεράκια του ίδιου του Γιοχάννες!
121_405.jpg

ΥΓ. Φτυστοί είμαστε... ως και στο σωματότυπο! :p

Από τον Μπερλιόζ αξίζει ν' ακούσεις chief και άλλα. Χάρολντ στην Ιταλία, Ρωμαίος και Ιουλιέττα, εισαγωγή από το ρωμαϊκό καρναβάλι. Ωραίος ήταν ο μυτόγκας, η ενσάρκωση της γαλλικής εκδοχής του ρομαντισμού.

Καταγγέλω όλους τους σφετεριστές ψευτο-Brahms :angry: που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στο club. Όπως έδειξε και το αξιόπιστο, επιστημονικό :bang: ερωτηματολόγιο, ο πιο Brahms είμαι εγώ! :crown: :jester:

Προς επίρρωσιν τούτου, σας αποκαλύπτω και το ακόλουθο ενθύμιο που έχω στην κατοχή μου και το παρέλαβα στο Βερολίνο από τα χεράκια του ίδιου του Γιοχάννες!
121_405.jpg

ΥΓ. Φτυστοί είμαστε... ως και στο σωματότυπο! :p

Πρόσεχε μέ τήν Clara..;);)
Aντε μέ το καλό και στόν Λεφάκη...:ADFAD2:
Ακου αξιόπιστο.:eek:

είμαι παντελώς άσχετος...
ούτε την Κλάρα ξέρω...:bigcry:

Αυτό σου έλλειπε να την ξέρεις κιόλας! :mad: Μου φτάνει να την ξέρω εγώ... :HTEHEH56: και ο Σούμαν. :blush:

όχι προς Θεού, δεν διεκδικώ τίποτα...

προσπαθώς απλώς να ενημερωθώ:ernaehrung004:

τελικά μήπως ο αυτός ο Μπερλιόζ ρε παιδιά, ήταν ψιλομπερμπαντάκος ?

(λέω τώρα...)

τελικά μήπως ο αυτός ο Μπερλιόζ ρε παιδιά, ήταν ψιλομπερμπαντάκος ?

(λέω τώρα...)

Απ' όσω γνωρίζω όχι. Τσιμπήθηκε άσχημα με την κυρία
Harrietsmithson.jpg

για χάρη της οποίας έγραψε και τη Φανταστική Συμφωνία, αλλά το απεκατέστησε το κορίτσι μετά.