QUIZ

Απάντηση: Re: QUIZ

Ένσταση...

Τι κακό έχει η Scarlett; Και ικανή ηθοποιός είναι αποδεδειγμένα, και όμορφη είναι και μέλλον έχει. Το sex symbol, και καθε symbol, είναι κατασκεύασμα
των media. Το αν θα την φαει το σταριλίκι ή θα κανει πραγματική καριέρα
ειναι δική της υπόθεση, και σε αυτη την υπόθεση έχουμε αρκετό χρόνο να δουμε
τι θα κάνει.

Αντε να διαφωνησουμε και σε κατι.
Ειναι πολύ κακή ηθοποιός και μετριότατη γκόμενα.Θα μπορούσε ναναι ανεβασμένη σε τραπέζι σκυλάδικου γ.εθνικής με λαμέ τσιτωμένο φόρεμα.Μέχρις εκεί.
Κατασκεύασμα τών media.
Aν αυτό το μόμολο είναι sex symbol χασαμε το νοημα.
Αλλά εγώ μεγαλώνω πιά οπότε μπορεί και να έχω μείνει στην Κλαούντια Καρντινάλε.

Last edited:
gattopardo3.jpg

Μιας και ξεφύγαμε απ το θέμα, θεωρείς sex symbol την Μισέλ Φάιφερ, μια γυναίκα (λέμε τώρα) που έχει πλάκα στήθος? Εκτός αν την κρίνεις μόνο απ το πρόσωπο, που και πάλι την βρίσκω απλά καλή.

Μιας και ξεφύγαμε απ το θέμα, θεωρείς sex symbol την Μισέλ Φάιφερ, μια γυναίκα (λέμε τώρα) που έχει πλάκα στήθος?

Toτε το καλύτερο sex symbol είναι η Μπεζεντάκου.Πιάνουν .............πάτωμα.:flipout: :flipout:
Ασε Μήτσο μας που το πρόσωπο τής Μισέλ είναι ´απλά καλό´

Στο ´Κουαρτέτο´σε δεύτερο ρόλο έπαιζε μιά κουκλάρα που κυκλοφορούσε διαρκώς με ένα σούπερ μίνι φόρεμα στην σκηνή.
Δυό απλές αισθησιακές κινήσεις έκανε η Huppert και όλοι ξεχάσαμε τον ´προφανή ερωτισμό´τής κατά πολύ νεώτερης ηθοποιού.
Βεβαια για το Χολλυγουντ ως sex symbol θεωρείται look τού τυπου ´Τι σού κάνω μάνα μου´
Γούστα είναι αυτά.

Πολυ καλη ταινια μωρε, αλλα η τελευταια σκηνη δεν ηταν σχεδον ξενεροτικη? Εκει ξεχειλισε λιγο το ποτηρι, ΙΜΟ.

Re: Απάντηση: Re: QUIZ

Αντε να διαφωνησουμε και σε κατι.
Ειναι πολύ κακή ηθοποιός και μετριότατη γκόμενα.Θα μπορούσε ναναι ανεβασμένη σε τραπέζι σκυλάδικου γ.εθνικής με λαμέ τσιτωμένο φόρεμα.Μέχρις εκεί.
Κατασκεύασμα τών media.
Aν αυτό το μόμολο είναι sex symbol χασαμε το νοημα.
Αλλά εγώ μεγαλώνω πιά οπότε μπορεί και να έχω μείνει στην Κλαούντια Καρντινάλε.

Το αν ειναι sex symbol ή οχι δεν με ενδιαφέρει. O καθένας μπορεί να έχει τα δικά του symbols, ή καθόλου symbols: απλά προτιμήσεις. Ως ηθοποιός μου άρεσε ιδιαίτερα στο Lost in Translation και λιγότερο στο Matchpoint. Αλλα δεν έπιασε ούτε τα 25 ακόμα...Υπομονή.

Εδώ θα συμφωνήσω με τον Busoni.

Και συγγνώμη δηλαδής, αν το sex symbol δεν είναι το "τι σου κάνω μάνα μου", τότε τι είναι;

Και η Σκάρλετ, και η Μισέλ είναι πολύ όμορφες γυναίκες, και αισθησιακές ταυτόχρονα.
Και η Ιπέρ είναι σαφώς αισθησιακή, λίγο που είναι γαλλίς, λίγο τα μισάνοικτα πλάνα μάτια, λίγο το λεκιασμένο δέρμα. Βέβαια όμορφη σαν τις παραπάνω δεν είναι, αισθησιακό και όμορφο δεν είναι ταυτισμένα. Όπως εξόχως αισθησιακή βρίσκω και την Εμμανουέλ Μπεάρ (όλα τα χαρακτηριστικά της Ιπέρ + κάτι το ...έκφυλο) κι ας ομοιάζει στιγμές-στιγμές ολίγον σκυλομούρα :flipout:

Λοιπόν, εγώ εδώ και καιρό έχω καταλήξει ότι είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες οι "γκομενάρες" (Alba, Johansson κ.λπ.) και τις "γυναικάρες" (Pfeifer, Blanchett κ.λπ.). Προσωπικά θα ήθελα μία από τις πρώτες, με την ελπίδα μεγαλώνοντας να γίνει σαν τις δεύτερες. Η Angelina Jolie προσπαθεί (στον Καθοδηγητή ήταν αρκετά καλή), η Kate Beckinsale δε νομίζω να τα καταφέρει και τελευταία έχουμε χάσει την Charlize και πολύ ανησυχώ.

Απάντηση: Re: QUIZ

Και η Σκάρλετ, και η Μισέλ είναι πολύ όμορφες γυναίκες, και αισθησιακές ταυτόχρονα.
Και η Ιπέρ είναι σαφώς αισθησιακή, λίγο που είναι γαλλίς, λίγο τα μισάνοικτα πλάνα μάτια, λίγο το λεκιασμένο δέρμα. Βέβαια όμορφη σαν τις παραπάνω δεν είναι, αισθησιακό και όμορφο δεν είναι ταυτισμένα. Όπως εξόχως αισθησιακή βρίσκω και την Εμμανουέλ Μπεάρ (όλα τα χαρακτηριστικά της Ιπέρ + κάτι το ...έκφυλο) κι ας ομοιάζει στιγμές-στιγμές ολίγον σκυλομούρα :flipout:

τωρα ειπες ....Εμανουελ μπεαρ
καποτε ημουν ξετρελλαμενος μαζι της την ειχα θεα εβλεπα στο προσωπο της
μια γκομεναρα και συγχονως μια τεραστια προσωπικοτητα σαν ηθοποιος και σαν ανθρωπος

μια μερα στο AΤΤΙΚΟΝ ειχε φεστιβαλ Γαλλικου κινηματογραφου , η θεα ηρθε και καθησε διπλα μου ....ηταν τελειως αβαφτη και ντυμενη με ενα φορεματακι λες και το ειχε παρει ..στις εκπωσεις της ερμου ,δεν θα ξεχασω οτι την συνοδευε η γιαγια της ....Ναι δεν κανω πλακα την ειχε φερει μαζι της απο την Γαλλια

φιλακια Εμανουελ ....οπου και νασαι

τοτε δεν μιλησαμε καθολου ...γιατι γαμ@το μου ...?

.