R.I.P - Ν.Κακαουνακη

ένας δημοσιογράφος που άφησε σημάδια...
σημαντική μορφή και ως σημαντική ...και αμφιλεγόμενη

Τα συλλυπητήρια μου.

Τουλάχιστον ενδιαφέρουσα η προσωπικότητα του αποθανόντα...

Η έκφραση RIP μπορεί να γίνει ban όπως τα greekλις?!?!

πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!

Η έκφραση RIP μπορεί να γίνει ban όπως τα greekλις?!?!

Ελα ντε.

Ναναι καλα ο ανθρωπος . Αν και δεν μου αρεσε το στυλ του καποιες φορες, καποιες αλλες ειχε το σθενος να λεει καποια πραγματα ασχετα αν απλα εξυπηρετουσε τα πιστευω του.

Ναι, αθανατος εκπροσωπος του κιτρινου τυπου.

Kαλύτερα κίτρινος απροκάλυπτα παρά σοβαροφανής αλλά κατευθυνόμενος. Toυλάχιστον, όντας τόσο γραφικός ορισμένες φορές δεν μπορούσε να σε παραπλανήσει για τίποτα, γιατί δεν έβγαζε (σε μένα τουλάχιστον) κάτι σοβαρό. Μ'αρεσε να τον χαζεύω καμιά φορά να τσακώνεται, ως εκεί.

Ας αναπαυθεί.

Αντιφατικός,πληθωρικός,ξεροκέφαλος,διαπλεκόμενος,αληθινός.....λίγο απ'ολα....
Φωνή που θα λείψει....ο Θεός να τον αναπαύσει...

Kαλύτερα κίτρινος απροκάλυπτα παρά σοβαροφανής αλλά κατευθυνόμενος. Toυλάχιστον, όντας τόσο γραφικός ορισμένες φορές δεν μπορούσε να σε παραπλανήσει για τίποτα, γιατί δεν έβγαζε (σε μένα τουλάχιστον) κάτι σοβαρό. Μ'αρεσε να τον χαζεύω καμιά φορά να τσακώνεται, ως εκεί.

Ας αναπαυθεί.

Για να μην παρεξηγηθω, λυπαμαι για τον ανθρωπο Κακαουνακη, αλλα ο δημοσιογραφος Κακαουνακης δε θα μου λειψει καθολου.

Ηταν κιτρινος οσο δεν παει, αλλα τουλαχιστον παραδεχοταν οτι τα παιρνε. Αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε.

Συλλυπητήρια και από εμένα.
Και απ' ότι ακούω πήγε και ψιλοάδικα...
Κρίμα. Στεναχωρήθηκα.

Για να μην παρεξηγηθω, λυπαμαι για τον ανθρωπο Κακαουνακη, αλλα ο δημοσιογραφος Κακαουνακης δε θα μου λειψει καθολου.

Ηταν κιτρινος οσο δεν παει, αλλα τουλαχιστον παραδεχοταν οτι τα παιρνε. Αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουμε.

+1000 για την πρώτη πρόταση.
Για την δεύτερη, δεν είναι τιμή ούτε να τα παίρνεις, ούτε να το λες δημόσια.