R.I.P - Ν.Κακαουνακη

Τον θυμάμαι να λέει:"ο καλύτερος απο το συνάφι μας έχει σκοτώσει την μάνα του"...

Εσωτερικές ερινύες...

Ηταν λαϊκό παιδί,δουλεμένο,με πατέρα εκτελεσμένο απο τους ναζί...Δύσκολα κι ορφανός μεγάλωσε.

Δεν είναι όλα άσπρα-μαύρα.

Κι εγώ προσωπικά δεν μπορούσα τον ακραίο αυριανιστή-λαϊκιστή και παρατρεχάμενο της έξουσίας,αλλά τον προτιμούσα άς πούμε απο κάτι τύπους σαν τον Τράγκα ή τους "επιφανείς" αστέρες του Mega.

Re: Απάντηση: R.I.P - Ν.Κακαουνακη

Κι εγώ προσωπικά δεν μπορούσα τον ακραίο αυριανιστή-λαϊκιστή και παρατρεχάμενο της έξουσίας,αλλά τον προτιμούσα άς πούμε απο κάτι τύπους σαν τον Τράγκα ή τους "επιφανείς" αστέρες του Mega.

+1

Re: Απάντηση: R.I.P - Ν.Κακαουνακη

Τον θυμάμαι να λέει:"ο καλύτερος απο το συνάφι μας έχει σκοτώσει την μάνα του"...

Εσωτερικές ερινύες...

Ηταν λαϊκό παιδί,δουλεμένο,με πατέρα εκτελεσμένο απο τους ναζί...Δύσκολα κι ορφανός μεγάλωσε.

Δεν είναι όλα άσπρα-μαύρα.

Για τις προσωπικές του τραγωδίες τι να πει κανείς; Και άλλοι μεγάλωσαν τόσο δύσκολα και χειρότερα, και διατήρησαν ένα ήθος, κάποιες αρχές...για παράδειγμα ο παππούς μου, του οποίου τον πατέρα επίσης εκτέλεσαν οι ναζί, πήγε στη Μακρόνησο, έχασε το πόδι του από νάρκη και πάει λέγοντας. Όσον αφορά τη σύγκριση με τους Τράγκες και τους λοιπούς τηλεαστέρες του Mega, τι να προτιμήσει κανείς από αυτό τον συρφετό; Όλοι ίδιοι μου φαίνονται, λίγο το στυλ αλλάζει, άντε και η σύνταξη και η εκφορά του λόγου. Κατά τα άλλα, όλοι ίδια μούρη. Συλληπητήρια στην οικογένειά του για τον χαμό του ανθρώπου, αλλά δε θα μου λείψει από την ελληνική δημοσιογραφία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: R.I.P - Ν.Κακαουνακη

Συλληπητήρια στην οικογένειά του για τον χαμό του ανθρώπου, αλλά δε θα μου λείψει από την ελληνική δημοσιογραφία.

+10000..

Απο τι να λείψει..Απο το οτι απετέλεσε το ´πενάκι ´του συνέχεια τής φαιάς Αυριανής??
Aπο το οτι έκανε το άσπρο-μαύρο και δεν είχε καμιά αντικειμενικότητα στήν ειδηση πού μετέδιδε??

Η μόνη μνεία που μπορεί να γίνει ήταν ότι την περίοδο τής Χούντας έγραψε εξαιρετικά ρεπορτάζ απο τις δικες οσων διώκονταν στά Στρατοδικεία καί έβγαλε ένα ενδιαφέρον βιβλίο γι´αυτές τις δικες που εχει ιστορική αξία.
Αυτό πρέπει να τού αναγνωριστεί.

Απ´εκεί και πέρα Ουδέν.
Εξυπακούεται πώς δεν αναφέρομαι στον χαμό του σαν ανθρωπινη ύπαρξη,γεγονός λυπηρό για τον οιονδήποτε,αλλά γιά τό ´λειτούργημά´του.