Rack για βινύλια

vang

Senior Member
5 August 2006
481
Αγία Παρασκευή
Που μπορεί να βρεί κανείς επιπλοθήκη (κύβους) για δίσκους βινυλίου?

Θα προτιμούσα κάτι τυποποιημένο ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα για μελλοντικές προσθήκες.

Τα γνωστα i cube απο την Αγγλια σε πολλα ιντερνετικα καταστηματα στα 50 ευρω το ενα...αλλα βαλε και τα εξοδα μεταφορας...

8236_thumb.jpg
8235_thumb.jpg
8174_thumb.jpg

Πιο ευκολη λυση αυτα σε διαφορα χρωματα στα 80 ευρω υπαρχουν στην Ελλαδα http://gr.gothiccabinetcraft.gr/product_info.php?products_id=664

Και η καλυτερη λυση ΙΚΕΑ... θα βρεις παρομοια επιπλακια σε διαφορους συνδυασμους στο 1/3 της τιμης.

εγω εχω παρει απο τα IKEA μια βιβλιοθηκη που ειναι ολο κυβοι , στο μεγεθος του βινυλιου, και εχω βαλει εκει καμια 300αρια βυνιλια. τα ποιο ιδιαιτερα τα εχω στο σαλονι σε ραφι διπλα απο το πικαπ.

Τα γνωστα i cube απο την Αγγλια σε πολλα ιντερνετικα καταστηματα στα 50 ευρω το ενα...αλλα βαλε και τα εξοδα μεταφορας...

8236_thumb.jpg
8235_thumb.jpg
8174_thumb.jpg

Πιο ευκολη λυση αυτα σε διαφορα χρωματα στα 80 ευρω υπαρχουν στην Ελλαδα http://gr.gothiccabinetcraft.gr/product_info.php?products_id=664

QUOTE]

Αυτές ακριβώς τις 2 περιπτώσεις είχα υπόψιν μου!

Το κακό είναι ότι το i-cubes δεν απαντά παρά τα αλλεπάλληλα email μου για το κόστος των μεταφορικών, η δε "ελληνική" λύση παραμένει, προς το παρόν, ως τελευταία επιλογή.

εγω εχω παρει απο τα IKEA μια βιβλιοθηκη που ειναι ολο κυβοι , στο μεγεθος του βινυλιου, και εχω βαλει εκει καμια 300αρια βυνιλια. τα ποιο ιδιαιτερα τα εχω στο σαλονι σε ραφι διπλα απο το πικαπ.

Valter, εκτός από τη βιβλιοθήκη, υπάρχουν οι κύβοι μεμονωμένοι?

δεν ξέρω αν λες για το παρακάτω αλλά το συγκεκριμένο ειναι
value for money,,,
το πήρα στα 69 ευρώ και είναι στοιβαροτατο..
με τέσσερα πατώματα και την δυνατότητα να το κρεμάσεις στον τοίχο..

τώρα για τις προσθήκες φίλε vang απλά βάζεις το ένα δίπλα στο άλλο...

το υψος του ειναι 1 και 90 κάτι εκατοστά
_1199529.jpg

Last edited:
Valter, εκτός από τη βιβλιοθήκη, υπάρχουν οι κύβοι μεμονωμένοι?

δεν εχω δει μεμονωμενα, αλλα εχει πολλες ιδεες, και επισης εχεις τη δυνατοτητα να κανεις κατα παραγγελια κατι σε φτηνη τιμη!

Κι εγώ προτείνω το IKEA. Είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα και 3 μεγέθη.
Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει πλάτη, αλλά άμα είναι κολλητά στον τοίχο δεν τρέχει τίποτα...

Αυτό το επιπλάκι το είχα στο δωμάτιο μου, πριν παντρευτώ και μετακομίσω...
Το είχα αγορασει απο το ικεα, δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή, αλλά σίγουρα ήταν ψιλοτζάμπα κάτω απο 100 ευρώ...
Χωράει οπως βλέπεις πολύ πραγμα. Περίπου 90 δίσκοι σε καθε κουτάκι επί 16 γυρω στους 1500 δισκους. Όχι ασχημα.....
Το μόνο που δεν ξέρω, αν το πουλάει ακόμα...

Attachments

• IMG_1429.jpg
    IMG_1429.jpg
    138.8 KB · Views: 88
φιλε Spyros.Aπο που το πηρες?Υπαρχει ποικηλια χρωματων?

από το ΙΚΕΑ...
πρέπει να υπάρχει ακόμα...εγώ πέρυσι αρχές της χρονιάς το πήρα..
τώρα δεν θυμάμαι αν υπάρχει σε ποικιλία χρωμάτων...
το συναρμολογείς μόνος σου αλλά είναι πανεύκολο:guitarist:

Η συγκεκριμένη ραφιέρα του ΙΚΕΑ λέγεται EXPEDIT.
0092718_PE229441_S3.JPG

Υπάρχει σε άσπρο, μαύρο και ανοιχτόχρωμο ξύλο, και σε 4x4, 5x5 και 1x4 ράφια.