Rack ηχοσυστήματος με τα χεράκια μου !!!

Πολύ ωραίο φαίνεται. Και γω τα είχα δει τα ξύλα του praktiker... σκεφτόμουν για εκείνα τα κυκλικά που έχει, αλλά κόλλησα στα πόδια μιας και χρειάζομαι 20cm ύψος και 30 για το κάτω κάτω...

Άντε δώσε τελική φωτό να τρέξουν τα σάλια...

Όχι Στέργιο, στα σημεία που κόπηκαν οι τάβλες στο Praktiker δεν έκαναν κάτι.
Εγώ ανέλαβα να τις φτιάξω λιγουλάκι, αν κ δεν χρειαζόντουσαν ιδιαίτερα πράγματα.
Η πρόσοψη των ξύλων ήταν έτοιμη από το εργοστάσιο, τα πλαϊνά θέλουν μόνο δική μου επέμβαση.

Ωραία πατέντα, μια χαρά φαίνεται.

Στο μόνο που έχω ενδοιασμό είναι στα μεταλλικά επιχρωμιωμένα κομμάτια μην αρχίζουν να κάνουν τίποτα "λεκέδες/μαυρίλες" σε λίγο καιρό. Θα μου πεις τα ξηλώνεις και πας και τα στέλνεις να τα "ξαναβουτήξουν".

Μπορεί όλα αυτά τα ΙΚΕΑ/Praktiker να έχουν προϊόντα με υψηλό value for money, αλλά δεν θεωρώ ότι έχουν quality for money.

Μιχάλη οι δαχτυλιές φαίνονται πάνω στα μεταλλικά ή είναι ψιλομάτ επιφάνεια;

Ωραία πατέντα, μια χαρά φαίνεται.

Στο μόνο που έχω ενδοιασμό είναι στα μεταλλικά επιχρωμιωμένα κομμάτια μην αρχίζουν να κάνουν τίποτα "λεκέδες/μαυρίλες" σε λίγο καιρό. Θα μου πεις τα ξηλώνεις και πας και τα στέλνεις να τα "ξαναβουτήξουν".

Μπορεί όλα αυτά τα ΙΚΕΑ/Praktiker να έχουν προϊόντα με υψηλό value for money, αλλά δεν θεωρώ ότι έχουν quality for money.

Μιχάλη οι δαχτυλιές φαίνονται πάνω στα μεταλλικά ή είναι ψιλομάτ επιφάνεια;

Σίγουρα η ποιότητα στα ικεα δεν είναι η καλύτερη, αλλά τα συγκεκριμένα τα έχω χρησιμοποιήσει σε άλλη κατασκευή μου στο μπάνιο κ εδώ κ 5 χρόνια είναι όπως τα αγόρασα. Στην χειρότερη τα βγάζω κάποια στιγμή κ βάζω άλλα.

Δαχτυλιές φαίνονται, γιατί η επιφάνεια είναι γυαλιστερή.

Από όλο αυτό εγώ κρατώ πιο πολύ το γεγονός της χαράς της δημιουργίας κ το ότι έγινε πιο καλό από ότι περίμενα, με αποτέλεσμα να είναι στο σαλόνι μου κ να μην καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι χειροποίητο από εμένα !! :music-smiley-005:

το ρακ φοβερο. προσεξε λιγο τωρα την στηριξη των naim πανω στα ραφια με καποια αντικραδασμικα και είσαι ΑΡΤΙΟΣ !!!! αν κοιταξεις προσεκτικα και σε εκθεσεις τι ρακ έχουν? ρε παιδια ελεος!!! αν 300-400 ευρω για ρακ είναι λιγα ....τοτε ...... χαθηκαμε!!!! με τιμες ρακ στα 2000 ευρω κανεις αναβαθμιση στα ηλεκτρονικα!!!

Κοίτα... Υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα για αυτό το rack...

Τα καλά είναι ότι το rack φαίνεται πολύ στιβαρό και είναι και όμορφο!

Τα κακά ότι σκέφτεσαι να βάλεις πάνω Naim... :flipout:

Άντε, περιμένουμε εντυπώσεις! :smile:

Απάντηση: Re: Rack ηχοσυστήματος με τα χεράκια μου !!!

Κοίτα... Υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα για αυτό το rack...

Τα καλά είναι ότι το rack φαίνεται πολύ στιβαρό και είναι και όμορφο!

Τα κακά ότι σκέφτεσαι να βάλεις πάνω Naim... :flipout:

Άντε, περιμένουμε εντυπώσεις! :smile:

:rifle:

Λες να βάλω επάνω του atc & copland ; :BDBDG54:

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Rack ηχοσυστήματος με τα χεράκια μου !!!

:rifle:

Λες να βάλω επάνω του atc & copland ; :BDBDG54:

-bye-

Ότι νάναι βρε... Εκτός από Naim... :flipout:

(Κοίτα που θα με τιμωρήσει ο θεός και καμιά ώρα θα ερωτευτώ κανέναν ενισχυτή Naim και θα μου κάνει καζούρα ο Μιχαηλός... :bigcry: )

(Κοίτα που θα με τιμωρήσει ο θεός και καμιά ώρα θα ερωτευτώ κανέναν ενισχυτή Naim και θα μου κάνει καζούρα ο Μιχαηλός... :bigcry: )

Το βασικό είναι να γουστάρεις αυτό που ακούς...τώρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τον copland σου.... :flipout:-bye-

Το κακό είναι οτι αν ερωτευτείς Naim δεν ξεκολλάς!

Μιχάλη τα έβαλες πάνω?

Όχι ακόμα δεν έχω κάνει την μετακόμιση στο σαλόνι για να πάω το ρακ στην θέση του.

Re: Απάντηση: Re: Rack ηχοσυστήματος με τα χεράκια μου !!!

Τα μεγαλα μιση δημιουργουν και τους πιο παθιασμενους ερωτες ρε!

Eυγε παλικαρι μου....Καιρος ηταν.Ωραια δουλεια,μερακλανταν.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Και μην ακους "τον αλλον με τα copland".
Aυτος τα μονα ρακ που ξερει ειναι αυτα που βαζει τα σπαθια του...