ΡΑΔΙΟΕΝIΣΧΥΤΗΣ AV YAMAHA RXV-2400

Status
Not open for further replies.

RALLIART

Established Member
25 July 2010
298
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Πωλείται 7κάναλος ραδιοενυσχυτής AV YAMAHA RXV-2400RDS σε άριστη κατάσταση και με ολα τα παρελκόμενα του.Τιμή 400 ευρώ.

Νέα τιμή 380 ευρώ.Τον έχω στημένο και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τον ακούσει στον χώρο μου.Υπάρχει ακόμα και η κούτα του.Εχει χρησιμοποιηθεί μόνο με ηχεία δηλωμένα small και συγκεκριμένα με τα crystal system 6.Αυτό το αναφέρω για να δείξω οτι ο ενισχυτής δεν έχει ταλαιπωρηθεί καθόλου και παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση γι αυτό και δεκτός κάθε έλεγχος.Και πάλι ευχαριστώ.

Τελική τιμή 350 ευρώ και με πόνο ψυχής μιας και το μηχάνημα ειναι πάρα πολύ καλό και όπως προανέφερα και σε άριστη κατάσταση.

Απάντηση: Re: ΡΑΔΙΟΕΝIΣΧΥΤΗΣ AV YAMAHA RXV-2400

εχεις pm
Φίλε μου σου έστειλα καινούργιο ΠΜ εχτές.Απάντησέ μου, αν έχεις την καλοσύνη, και αν ενδιαφέρεσαι για να ξέρω τι να κάνω.-bye-

φιλε μου, δεν εχω λαβει κανενα pm
δεν ενδιαφερομαι
Φιλικα
Λευτερης

Απάντηση: Re: ΡΑΔΙΟΕΝIΣΧΥΤΗΣ AV YAMAHA RXV-2400

φιλε μου, δεν εχω λαβει κανενα pm
δεν ενδιαφερομαι
Φιλικα
Λευτερης
Φίλε Λευτέρη σου ζητώ χίλιες φορές συγνώμη.Εκανα γκάφα και το κατάλαβα μόλις τώρα.Στον φίλο Vazelo ήθελα να απευθυνθώ, που είχα μια εκδήλωση ενδιαφέροντος απ´τη μεριά του.Και πάλι sorry.-bye-

Ποιός είπε ότι έχει πουληθεί ο ενισχυτής;Ποιός απαντάει για λογαριασμό μου;
Αγαπητέ κύριε duchenne αν δεν έχεις κάνει λάθος, ποιός σου έδωσε αυτό το δικαίωμα;Παρακαλώ τους συντονιστές της κατηγορίας να επιληφθουν....

Να σαι καλά....και σε ευχαριστώ και από εδώ για την εμπιστοσύνη σου!!!

Ουδείς τέλειος, αλλά αν υπάρχει καλή διάθεση.....
Σε ευχαριστώ τα μάλα φίλε για την άμμεση υπόδειξη στο λάθος μου.
Καλές γιορτές και απο μένα με υγεία πάνω απ´ολα.(αν και off topic οι ευχές πάντα και παντού πιστεύω ότι είναι καλοδεχούμενες)

Status
Not open for further replies.