Αγαπητοί συνάδελφοι (στην τρέλα!!!) καλό μεσημέρι. Είμαι εντελώς καινούριος στον χώρο του Hi-Fi αλλά μουσική ακούω από όταν θυμάμαι τον ευατό μου. Τα ακούσματά μου είναι ως επί το πλέιστον ξένα και κυρίως rock, classic rock, rock alternative κτλ...
Έχω περάσει άπειρες ώρες να διαβάζω μέσα στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι έχω "ρουφήξει" πάρα πολλά από τις χρήσιμες πληροφορίες που εκτείθονται εδώ... ήρθε πλεόν η στιγμή να καταθέσω κι εγώ τις ερωτήσεις μου ελπίζοντας στην, τελικά, σωστή επιλογή του συστήματος....Παρεπιπτόντως ένα τέτοιο σύστημα για μένα είναι κάτι που πάντα ήθελα αλλά πλέον βλέπω να γίνεται καθημερινή ενασχόλησή μου με το χόμπι και με όλους εσάς φυσικά!!!!
Λοιπόν!
Οι ενισχυτές που ξεχώρισα είναι οι εξής:
1) Yamaha RX-797 (μου αρέσει και περισσότερο...350 στοά Φέξη)
2) Denon DRA 700E
3) Marantz SR4021
Τα ηχεία τώρα είναι τα εξής:
1) Dali Concept 6
2) Indiana Line armour 5.02 (530 και τέλειος ήχος...καμπίνα από ξύλο!!!!)
3) Mission M34i (ακούω γνώμες)
4) Q Acoustics 1050 (ακούω γνώμες)
5) Roister Status 6 (ρε παιδιά έκλεισε ή όχι???)
6) Crystal Audio TX T2
7) Jamo E750
Ο χώρος που θα γεμίσει ο ήχος είναι γύρω στα 35 τμ ενιαίος και ορθογώνιος. Με ενδιαφέρει πρωτίστως ο ήχος να είναι καθαρός και μετά η απόλυτη ένταση και ισχύς....
Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε γνώμη και άποψή σας....Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τον χρόνο σας...
Έχω περάσει άπειρες ώρες να διαβάζω μέσα στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι έχω "ρουφήξει" πάρα πολλά από τις χρήσιμες πληροφορίες που εκτείθονται εδώ... ήρθε πλεόν η στιγμή να καταθέσω κι εγώ τις ερωτήσεις μου ελπίζοντας στην, τελικά, σωστή επιλογή του συστήματος....Παρεπιπτόντως ένα τέτοιο σύστημα για μένα είναι κάτι που πάντα ήθελα αλλά πλέον βλέπω να γίνεται καθημερινή ενασχόλησή μου με το χόμπι και με όλους εσάς φυσικά!!!!
Λοιπόν!
Οι ενισχυτές που ξεχώρισα είναι οι εξής:
1) Yamaha RX-797 (μου αρέσει και περισσότερο...350 στοά Φέξη)
2) Denon DRA 700E
3) Marantz SR4021
Τα ηχεία τώρα είναι τα εξής:
1) Dali Concept 6
2) Indiana Line armour 5.02 (530 και τέλειος ήχος...καμπίνα από ξύλο!!!!)
3) Mission M34i (ακούω γνώμες)
4) Q Acoustics 1050 (ακούω γνώμες)
5) Roister Status 6 (ρε παιδιά έκλεισε ή όχι???)
6) Crystal Audio TX T2
7) Jamo E750
Ο χώρος που θα γεμίσει ο ήχος είναι γύρω στα 35 τμ ενιαίος και ορθογώνιος. Με ενδιαφέρει πρωτίστως ο ήχος να είναι καθαρός και μετά η απόλυτη ένταση και ισχύς....
Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε γνώμη και άποψή σας....Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, για τον χρόνο σας...