Αλήθεια, του Μάνου, πώς του ξέφυγε?
Δυστυχως .... ΔΕΝ μου ξεφυγε ! :nounder:
Την ειδα ΟΛΗ .... τρομαρα μου .... και ψηφισα ΜΕΤΡΙΑ.
Μετρια επειδη η φυση (βραχωδης αλλα καταφυτη) των φιορδ με αφηνε ΔΙΑΡΚΩΣ με το στομα ανοιχτο.
Οκ, ΔΕΝ ειναι τοσο ηλιολουστη η Νορβηγια (οπως προσπαθησαν να καταδειξουν στα τελευταια επεισοδια)
αλλα, οσο να ναι, οταν εχεις εναν ολοκληρο παγετωνα διπλα σου .... ριγει λιγο η σπονδυλικη στηλη.
Οσον αφορα, τις ερμηνειες (περα απο του Vidar) ολες ηταν ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Οσον αφορα σασπενς .... νυσταξαν και οι κουκουβαγιες. Οσον αφορα πρωτοτυπια σεναριου ....
χιλιες φορες Avengers και Infinity War. Θα μου πειτε στερουνταν budget και θα συμφωνησω.
Αφου δεν ειχε λοιπον τετοιο budget ΩΦΕΙΛΑΝ να ριξουν το βαρος στην πλεξη των ρολων
και την υποβλητικοτητα των ερμηνειων. Γιατι ειναι το μονο που θα εσωζε την κατασταση.
Το στορυ το ξερουν ολοι (Thor εναντιων Γιγαντων) oποτε δεν μπορεις να εκπληξεις εκει.
Η ερμηνεια του Magne (Thor) ..... για γελια και για κλαμματα.
Το παιδακι ειναι ΟΝΤΩΣ δυσλεκτικο ? Μηπως κατι αλλο ? Κανα συνδρομο Asperger ?
Παντως, η ανικανοτητα του να εκφραστει .... πρεπει να του βγαινει εκ του φυσικου του.
Δεν τον πιεσαν βασει ρολου. Τοσο αβιαστα του βγαινει ... τοσο ρεαλιστικα ....
ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ... και να γυρισεις !
Δεν εχεις χασει τιποτα. Ακομα θα κοιταει την μανα του και θα ψαχνει τι να της πει.
Η την Gry .... η τον πατερα της .... η τον αδερφο του .... η τον ξεκοιλιασμενο ταρανδο.
Δεν ξερω ...... ισως εκει βορεια .... αυτο το καημενο το παιδακι να ειναι ο γενικος κανονας.
Τεραστιος και διστακτικος (κατι χειροτερο ηθελα να γραψω). Καλο πραγμα να εισαι διστακτικος
οταν ΔΕΝ ξερεις. Αλλα να εισαι διστακτικος και οταν ΞΕΡΕΙΣ ... σημαινει οτι εισαι κατι "αλλο" ... πια !
Ειχε ολες τις δυναμεις ενος ημιθεου .... και εψαχνε το κινητο της Ιζολδης .... και το φυαλιδιο ....
για να τους πολεμησει "μεσα απο το συστημα". Ε ... βαλτε τον να τρωει καρπαζιες απο την Γκρετα.