RAPIDSHARE

Υπάρχει τρόπος να δω τι αρχεία παίζουν στο rapidshare χωρίς να πληρώσω και μετά αν με ενδιαφέρει να πληρώσω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: RAPIDSHARE

τι λες.....?:bang:

Γιατί ρε παλικάρι? Εκτός από link που βρίσκω στα διάφορα forums δεν υπάρχει κανένα Index με το τι αρχεία παίζουν στο rapidshare? Αλλιώς γιατί να πληρώσω? Τους τα χρώσταγα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RAPIDSHARE

Γιατί ρε παλικάρι? Εκτός από link που βρίσκω στα διάφορα forums δεν υπάρχει κανένα Index με το τι αρχεία παίζουν στο rapidshare? Αλλιώς γιατί να πληρώσω? Τους τα χρώσταγα?

Γιατι το rapidhshare εχει τα παντα και γιατι δεν μπαίνεις στα σωστα sites για αυτο που ψαχνεις.

Index φυσικα και δεν υπαρχει γιατι ο καθε χρηστης ανεβαζει και απο κατι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RAPIDSHARE

ναι-εχει καταλογο που τον στελνουν κατ`οικον...
εχεις λαλησει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RAPIDSHARE

Γιατι το rapidhshare εχει τα παντα και γιατι δεν μπαίνεις στα σωστα sites για αυτο που ψαχνεις.

Index φυσικα και δεν υπαρχει γιατι ο καθε χρηστης ανεβαζει και απο κατι.

Ε για βάλτε κανένα τέτοιο site. Τι φοβάστε? Να δούμε τι έχει και δαύτο :flipout:

HD έχει? Για να μπούμε και στο ζουμί (χεχε)

Αν έχει HD?

Αν θες με pm site με πολλάαααα links για Rapidshare, εδώ είμαστε

Εγώ έχω τρίμηνη συνδρομή με 17 Ευρώ και είναι φοβερή επένδυση:grandpa:

Ενδιαφέρομαι για τα rapidshare link (υποθέτω και άλλοι πολλοί).

Τι δουλειά έχουν λοιπόν τα PM σε ένα φορουμ;
Να έλεγα, ότι μέσα από τα link θα βγάζατε ευαίσθητες ιδιωτικές πληροφορίες θα το κατανοούσα....

Ή γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, διαφορετικά τέτοιος μυστικισμός δεν αρμόζει σε φόρουμ. Νομίζω

Τι δουλειά έχουν λοιπόν τα PM σε ένα φορουμ;
Να έλεγα, ότι μέσα από τα link θα βγάζατε ευαίσθητες ιδιωτικές πληροφορίες θα το κατανοούσα....

Ή γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, διαφορετικά τέτοιος μυστικισμός δεν αρμόζει σε φόρουμ. Νομίζω

Μια και είμαι σίγουρος ότι διάβασες τους κανονινούς πριν κάνεις την εγγραφή σου στο φόρουμ θα είδες ότι απαγορεύονται τα λινκ σε πειρατικό λογισμικο. Για αυτο τα pm...

Μια και είμαι σίγουρος ότι διάβασες τους κανονινούς πριν κάνεις την εγγραφή σου στο φόρουμ θα είδες ότι απαγορεύονται τα λινκ σε πειρατικό λογισμικο. Για αυτο τα pm...
E καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι όποιος γράφεται σ'ένα φόρουμ κάθεται να διαβάσει 300 σελίδες κανονισμών, regulations και license agreements! Ήμαρτον....

Στο rapidshare υπάρχει και δωρεάν λογισμικό είναι επιλογή του καθενός τι θα πράξει.
Πολλές φορές έχω κατεβάσει σπασμένα προγράμματα που στη συνέχεια τα πλήρωσα.
Δεν νομίζω οτι αξίζει τόση έκταση στο γεγονός ούτε είδα ¨περίεργα¨ post απο κανένα.

Να κανω κι εγω μια χαζη ερωτηση καθ´ οτι ασχετος. Τι ειναι το RAPIDSHARE και τι διαφορα εχει απο τα TORRENTS ?

Να κανω κι εγω μια χαζη ερωτηση καθ´ οτι ασχετος. Τι ειναι το RAPIDSHARE και τι διαφορα εχει απο τα TORRENTS ?
Απ'το rapidshare κατεβάζεις απευθείας (direct downloading) και φυσικά πετυχαίνεις πολύ καλύτερες ταχύτητες.
Βέβαια για πάνω από 100mb χρειάζεσαι premium account που δεν είναι δωρεάν.

5 ευρω το μηνα βγαινει αν κανεις συνδρομη 1 ετους.
Αστειο ποσο γι αυτα που προσφερει !
Βγαζεις μια πιστωτικη προπληρωμενου ποσου απο Ευρομπανκ και καθαριζεις.
Το μονο που δεν εχω βρει ακομη, ειναι HD ταινιες... για ολα τα αλλα θησαυρος.

παιδες απο ταχυτητες πως πατε?εγω αναβαθμισα την συνδεση σε 2play και απο τοτε εκανα βουτια σε dial up επιπεδα....