Για οσους φοβουνται, υπαρχουν και προπληρωμενες καρτες απο Eurobank klp.
Για 5 ευρω το μηνα, κατεβαζεις οτι θελεις και γρηγορα.
σωστο κι`αυτο...
Για οσους φοβουνται, υπαρχουν και προπληρωμενες καρτες απο Eurobank klp.
Για 5 ευρω το μηνα, κατεβαζεις οτι θελεις και γρηγορα.
Υπάρχει τρόπος να δω τι αρχεία παίζουν στο rapidshare χωρίς να πληρώσω και μετά αν με ενδιαφέρει να πληρώσω?
τι λες.....?:bang:
Γιατί ρε παλικάρι? Εκτός από link που βρίσκω στα διάφορα forums δεν υπάρχει κανένα Index με το τι αρχεία παίζουν στο rapidshare? Αλλιώς γιατί να πληρώσω? Τους τα χρώσταγα?
Γιατί ρε παλικάρι? Εκτός από link που βρίσκω στα διάφορα forums δεν υπάρχει κανένα Index με το τι αρχεία παίζουν στο rapidshare? Αλλιώς γιατί να πληρώσω? Τους τα χρώσταγα?
Γιατι το rapidhshare εχει τα παντα και γιατι δεν μπαίνεις στα σωστα sites για αυτο που ψαχνεις.
Index φυσικα και δεν υπαρχει γιατι ο καθε χρηστης ανεβαζει και απο κατι.
Τι δουλειά έχουν λοιπόν τα PM σε ένα φορουμ;
Να έλεγα, ότι μέσα από τα link θα βγάζατε ευαίσθητες ιδιωτικές πληροφορίες θα το κατανοούσα....
Ή γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, διαφορετικά τέτοιος μυστικισμός δεν αρμόζει σε φόρουμ. Νομίζω
E καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι όποιος γράφεται σ'ένα φόρουμ κάθεται να διαβάσει 300 σελίδες κανονισμών, regulations και license agreements! Ήμαρτον....Μια και είμαι σίγουρος ότι διάβασες τους κανονινούς πριν κάνεις την εγγραφή σου στο φόρουμ θα είδες ότι απαγορεύονται τα λινκ σε πειρατικό λογισμικο. Για αυτο τα pm...
Απ'το rapidshare κατεβάζεις απευθείας (direct downloading) και φυσικά πετυχαίνεις πολύ καλύτερες ταχύτητες.Να κανω κι εγω μια χαζη ερωτηση καθ´ οτι ασχετος. Τι ειναι το RAPIDSHARE και τι διαφορα εχει απο τα TORRENTS ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.