Raspberry Pi2/Pi3 για audio χρήση - AVClub audio player

οποτε σουπερ.

απλα καποιος ας βαλει και στον τιτλο το pι4 τυπικα. :)

Καλα, 'προβλημα' ακριβως δεν το λες... θα μπορουσαν ομως και να το προβλεψουν (λυνεται με δυο pull down αντιστασεις..)
ΠΑντως ειναι προτιμωτερο να εχεις συνδεδεμενο το προτεινομενο τροφοδοτικο για πολλους λογους.
Στην επομενη ver η θυρα usb-c θα ειναι πληρως λειτουργικη (και οχι μονο για τροφοδοσια οπως ειναι τωρα)

Αδιάφορο για μας. Ούτως ή άλλως κανείς μας δεν θα το τροφοδοτήσει από παλμοτροφοδοτικό της σειράς με καλώδιο ότι να 'ναι.

Αλλά όντως καλό θα ήταν να είχαν πετύχει με την πρώτη 100% συμβατότητα.

Αδιάφορο για μας. Ούτως ή άλλως κανείς μας δεν θα το τροφοδοτήσει από παλμοτροφοδοτικό της σειράς με καλώδιο ότι να 'ναι.

Αλλά όντως καλό θα ήταν να είχαν πετύχει με την πρώτη 100% συμβατότητα.

Ναι οκ ... εγώ το ανέβασα απλά προς πληροφόρηση!

Δημήτρη τελικά το Archphile παίζει στο 4;
Κάτι έγραψες πιο πάνω αλλά δεν το κατάλαβα!

δλδ το προβλημα ειναι με καλωδιο φθηνα;

πχ εγω που θελω να το βαλω το ιfi ipower με ανταπτορα dc to usb c....θα χω θεμα;

μπραβο ρε τρελε που την ψαχνεις.

Ωστοσο ομως εγω για την δικη μου περιπτωση δεν ξερω τι θα γινει.

Νομίζω πως θα είναι οκ.
Βρες πρώτα αντάπτορα κ θα δεις.
Δεν θα είναι και τρελό το κόστος.
Απ' την άλλη το μαμά (νέο) τροφοδοτικό δείχνει μια χαρά!!

δεν ειναι το κοστος του ανταπτορα αλλα το κοστος της συσκευης.

Εντάξει η συσκευή έχει κάποια αντικειμενικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παρελθόν.
Μόνο κ μόνο για αυτό μάλλον αξίζει... δεν ξέρω πόσο "ακούγονται" βέβαια αλλά αυτό θα το κρίνει ο κάθε ένας για τον εαυτό του.
Επίσης όσο οι διαφορές διανομές υποστηρίζουν το νέο RPi τόσο θα βλέπουμε εντυπώσεις χρηστών για να κρίνουμε αν αξίζει ή όχι.
Προσωπικά 99% θα το πάρω.

Αν θέλεις σώνει και καλά να του φορέσεις το ipower μπορεις απλά να περιμένεις λίγους μήνες μέχρι να βγουν στην αγορά οι επόμενες παρτίδες που θα έχουν τη σωστή υλοποίηση του UsB, για να είσαι σίγουρος.

δλδ το προβλημα ειναι με καλωδιο φθηνα;

πχ εγω που θελω να το βαλω το ιfi ipower με ανταπτορα dc to usb c....θα χω θεμα;

Έκανα έναν έλεγχο στα σπεκς...το ifi ipower δεν κάνει για το Pi 4: Δίνει μόνο 2,5 Αμπέρ, το 4αρι θέλει τουλάχιστον 3. Οπότε για αρχή θα πήγαινα με το μαμά τροφοδοτικό που είναι και οικονομικό.

Στο πιο πάνω βίντεο λειτουργεί και με 0.8A.
Στην δική μας περίπτωση αν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις που έχουμε πει και για το προηγούμενο μοντέλο λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δίσκοι με δική τους τροφοδοσία πχ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το μαμά τροφοδοτικό θα πρέπει να το έχει κανείς IMO.

σε ευχαριστω που το εψαξες.

ωστοσο απο οσα ξερω τα 3αμπερ που λεει δεν ειναι για volumio ή για ropieee/dietpi. Δεν χρειαζεται τοση δυναμη οταν απλα παιζεις μουσικη. Ειδικα εαν κανεις downclock. καλα τα λεω;

οταν λες οι επομενες παρτιδες εννοεις....για το rpi καλα καταλαβα;

σε ευχαριστω που το εψαξες.

ωστοσο απο οσα ξερω τα 3αμπερ που λεει δεν ειναι για volumio ή για ropieee/dietpi. Δεν χρειαζεται τοση δυναμη οταν απλα παιζεις μουσικη. Ειδικα εαν κανεις downclock. καλα τα λεω;

οταν λες οι επομενες παρτιδες εννοεις....για το rpi καλα καταλαβα;

Ακριβώς, για το rpi μιλάω.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τελικά
http://www.dimdim.gr/
Ας μας πει ο Δημήτρης αν βρει χρόνο τι πιθανότητες υπάρχουν να βελτιωθεί η κατάσταση με κάποιο underclocking.