Colombos74
AVClub Addicted Member
Οι είσοδοι του Cd player είναι optical και coaxial, μπορώ να περάσω τη μουσική από το. Raspberry μέσω αυτού του dac( του. Harman Kardon) και να το δώσω στον YAMAHA??
Οι είσοδοι του Cd player είναι optical και coaxial, μπορώ να περάσω τη μουσική από το. Raspberry μέσω αυτού του dac( του. Harman Kardon) και να το δώσω στον YAMAHA??
Στο site υπάρχουν και προτάσεις για θήκες που τα χωράει.Και πια θηκη να παρω για να τα χωραει ολα αυτα,για να ξερω οταν/αν το παραγγειλω?
Επισης υπαρχει καμια προταση απο τις 3 που ειναι διαθεσιμες,μπορω να παρω τη βασικη ή εχει αλλη ποιοτητα η μεσαια ή η ακριβη??
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το να ψάχνει κάποιος αντικραδασμική βάση για RPI είναι σαν να ψάχνει να βάλει χρυσό λεβιέ ταχυτήτηων σε Dacia!
Το RPI είναι ο ορισμός της ANTI-hiend προσέγγισης στο χώρο του digital audio και γύρω από αυτό το concept κρύβεται όλο του ζουμί της υπόθεσης :grandpa:
Παρηγγειλα το Raspberry Pi 3 και με τη βοηθεια ενος συμφορουμιτη θα το σεταρουμε,αποκλειστικα για media player μουσικης...
Το setup μου ειναι ο Yamaha AS2000 και CD player το Harman Kardon HD990,η ερωτηση μου ειναι πως θα το συνδεσω με το CD player για να εκμεταλλευτω το DAC του player?Αυτο επειδη το raspberry δεν εχει οπτικη εξοδο....Αν μπορειτε να βοηθησετε τον αοματο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.