Επισης να το ξανατονισουμε η σωστη τροφοδοσια ειναι επιβεβλημενη το ανακαλυψα και εγω τυχαια ...
Λογω οτι χρησημοποιω εξωτερικο δισκο 2,5 χωρις δικη του τροφοδοσια το τροφοδοτικο που αγορασα πακετο μαζι παρολο οτι ελεγε οτι εδινε 2Α δεν μπορουσε να ξεκινησει τον δισκο.Ειχα ενα παλιοτερο switching που εδινε 3.5Α οποτε η δουλειά εγινε για κανενα δυο χρονια ωσπου καποια στιγμη τα εφτυσε...
Καποια στιγμη ειπα να δοκιμασω να αναπαράγω αρχεια 24/192 μιας και δεν το ειχα κανει ποτε μιας και το dac μου υποστηρίζει μεχρι 96 τοτε λοιπον πριζοντας και λιγο τον tuxx εκανε αναπαραγωγη (προφανως με καποιο κρυφο downsampling) αλλα καθε 5-10 δευτερολεπτα εκανε καποιο κλικ οχι κατι ενοχλητικο σαν βινυλιο που εχει γρατζουνιστει κατι τετοιο .Τοτε δεν ειχα δωσει βαση μιας και οπως προανεφερα το dac δεν υποστηρίζει 192 οποτε δεν ξανασχοληθηκα .Αλλάζοντας τροφοδοτικο και αγοραζοντας το γνησιο για το pi3 (εγω εχω pi2) ολα δουλεψαν κανονικα και λεω...Δεν ξαναβαζω ενα 192αρι (με ετρωγε...) ως δια μαγειας τα αναπαραγαγει κανονικα η τουλαχιστον (δεν κάθισα να ασχοληθω παραπανω) δεν ειναι τοσο ακουστα τα κλικ αν υπαρχουν....
Συμπερασμα... Το παλιο τροφοδοτικο ισως δεν επαρκουσε ειτε σε ονομαστικη ταση η ενταση με αποτελεσμα να μην λειτουργουσε σωστα ο επεξεργαστης του ras παρολο που οι ενδείξεις του (λεντακια κεραυνακια στην οθονη) ηταν κανονικες...
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk