Ratatouille

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Απίστευτο το γέλιο - αν το δεις καμια βδομάδα μετα που το πρωτοείδες εχοντας συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα, το γέλιο ειναι απύθμενο παντου. Οπως η σκηνη που το ποντικάκι λιγουρευεται την ομελετα που εφτιαξε, αει να την βάλει στο στόμα του και......

Βασίλη Χαραλαμπόπουλε, εισαι (και εδω) απίστευτος - μάνα μου γέλιο.....

Εμένα μου άρεσε η ταινία, αλλά με τίποτα δεν είναι από τις κορυφαίες του είδους της. Βλέπεται όμως πολύ ευχάριστα.

Κρυμένο έξτρα: Στο κεντρικό μενού, όταν εμφανίζεται ένας ποντικός πίσω απο μια κατσαρόλα στα αριστερά της οθόνης, ενεργοποιείται μια ακόμα επιλογή που δεν υπάρχει κατά την υπόλοιπη διαρκεια. Μόλις εμφανιστεί ο ποντικός πίσω απο την αριστερή κατσαρόλα, σημαδέψτε την με τα πλήκτρα πλοήγησης και θα δείτε μια διαφήμιση για ποντικοφάρμακο.

αν εξαιρεσουμε την κοιλια που εκανε η ταινια ηταν ιδιαιτερα ευχαριστη. Ειχα παιξει πρωτα το παιχνιδι (ps3) το οποιο και μου αρεσε πολυ και ετσι ειδα την ταινια ακομα πιο ευχαριστα

αψογη, την ειδα 3 φορες. και για μικρα αλλα και για ......μεγαλα παιδια.

Απλα ταινια τελεια.Δεν εχω λογια να την περιγραψω.
Για εμενα η καλυτερη ταινια που εχει βγαλει η Pixar(μεχρι στιγμης).

Re: Απάντηση: Ratatouille

Καλά όρε ξεμωραθήκατε όλοι σας? Μια ταινιούλα είναι που βλέπετε ευχάριστα και τίποτε άλλο. Έχουμε δει πολύ καλύτερες στο είδος . Βέβαια σαν παιδική είναι super αλλά είπαμε εγώ μεγάλωσα . Τι να κάνω , δεν είμαι βλέπεις και πιτσιρικάς σαν τον Ιωάννου.

Χεχεεε...Καιι εγώ μαζί σου...

Εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων. Εμένα προσωπικά με ενθουσίασε (είμαστε και καλοφαγάδες :flipout:).

1. Η ταινία σίγουρα είχε σύμβουλους Γάλλους σεφ και μάλιστα πολύ ειδικευμένους, τόσο στην παραδοσιακή, όσο και στη νουβέλ κουζίνα.

Και όμως δεν ήταν γάλλοι σεφ οι σύμβουλοι. Σύμβουλος ήταν ο Thomas Keller. Αμερικανός σεφ από τους καλύτερους στον κόσμο. Εχει 2 εστιατόρια με 3 αστέρια Michelin ταυτόχρονα (μόνο 2 σεφ στον κόσμο το έχουν καταφέρει αυτό) :grinning-smiley-043
Αν θυμάμαι καλά πριν λίγους μήνες του είχε και συνέντευξη το περιοδικό Γαστρονόμος.