RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

επισης να ενημερωσω οτι προσπαθησα να το συντονισω για την πανασονικ πλασμα που εχω model TX-P42U10E αλλα δυστηχως λειτουργει μονο το on-off και το συν και πλην των καναλιων και ηχου.ανκαποιος ξερει κατι παραπανω ας βοηθησει,ευχαριστω.υγ παρεπιπτωντος και εμενα λειτουργει ετσι οπως ανεφεραμε με τον κωδικο 1198.

Δοκίμασε τους κωδικούς 1137 και 1147...

Στο κουμπί FAV/EPG έχει καταφέρει να σώσει κανείς κάποια εντολή έστω και άσχετη με την ονομασία;

Προχθές που έκανα κάτι δοκιμές, νομίζω ότι είχε σωθεί η εντολή που του έβάζα. :chinscratch: Θα το ξανακοιτάξω το βράδυ...

Re: Απάντηση: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Και εγώ προσπαθώ να περάσω στo FAV/EPG το Guide της S10 αλλά μάταια.
δοκιμασες να πατησεις πρωτα το s και υστερα το fav/epg σε εμενα ετσι δουλευει, εξαλλου το λεει και στις οδηγιες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

δοκιμασες να πατησεις πρωτα το s και υστερα το fav/epg σε εμενα ετσι δουλευει, εξαλλου το λεει και στις οδηγιες.

Σωστός. Τώρα το διάβασα στο manual (Read thε fuckin' manual όπως λένε και στο χωριό μου).

Oλα καλα με ενυσχητη, dune, venex, tv panasonic, dvr, δεν γουσταρει ομως με την καμια να δεχτει εντολες για ενα media player med8er 500x .Bρε τι του κανω learn στην επιλογη dvd τι στην επιλογη vcr ΤΙΠΟΤΑ.Εννοειται οτι προσπαθησα να βρω κωδικους αλλα τιποτα........για βοηθηστε οι εχοντες!

Απο Πέμπτη 26 Μαίου το τηλεχειριστήριο της silvercrest παλι στα LIDL....
10 σε 1, all off, macro κτλ και σε τιμή 8,99

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κωδικός για Dreambox 800? Το learn δεν τα καταφέρνει με όλες τις εντολές!

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κωδικός για Dreambox 800? Το learn δεν τα καταφέρνει με όλες τις εντολές!

Δυστυχώς όχι. Κι εγώ το έχω δοκιμάσει αλλά αρνείται να τις πάρει όλες τις εντολές....

Re: Απάντηση: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Μήπως γνωρίζετε τί ακριβώς κάνει το κουμπί macro;

Προγραμματιζεις μια αλληλουχια εντολων.
Νομιζω μεχρι 10 εντολες παιρνει καθε προγραμματισμος κουμπιου macro.

Παραδειγμα:
Δηλαδη προγραμματιζεις με το πατημα ενος κουμπιου να ανοιγει η τηλεοραση, να ανοιγει ο ενισχυτης, να ανοιγει το STB, να πηγαινει η τηλεοραση στο ταδε καναλι, κατι αλλο.

Ψάχνω να βρω ένα τηλεχειριστήριο learn σαν το Silvercrest (Lidl), φωτιζόμενο αλλά μικρό σε μέγεθος για χρήση σε αυτοκίνητο...έχεται κάτι υπόψη σας. Δεν με ενδιαφέρει να έχει πολλά κουμπιά...

Λοιπόν...
Εγώ το άφησα χωρίς μπαταρίες μια βδομάδα
και τώρα που του έβαλα καινούριες, μόλις τις
τοποθετώ ανάβει το φως, δηλαδή μπαταρίες Ο.Κ.
και μετά νεκρό. Δεν αντιδρά σε κανένα κουμπί.
Καμμιά ιδέα κανείς;

Απάντηση: Re: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Λοιπόν...
Εγώ το άφησα χωρίς μπαταρίες μια βδομάδα
και τώρα που του έβαλα καινούριες, μόλις τις
τοποθετώ ανάβει το φως, δηλαδή μπαταρίες Ο.Κ.
και μετά νεκρό. Δεν αντιδρά σε κανένα κουμπί.
Καμμιά ιδέα κανείς;
Στειλτο πισω,εχεις εγγυηση,και μενα το ενα απο τα δυο που εχω τα ειχε παιξει και το εστειλα πισω και μου το αντικαταστησανε.
Η εξυπηρετηση της αντιπροσωπειας αψογη,αποστολη-παραλαβη με courier παρακαλω με δικη τους χρεωση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Στειλτο πισω,εχεις εγγυηση,και μενα το ενα απο τα δυο που εχω τα ειχε παιξει και το εστειλα πισω και μου το αντικαταστησανε.
Η εξυπηρετηση της αντιπροσωπειας αψογη,αποστολη-παραλαβη με courier παρακαλω με δικη τους χρεωση.

Δεν έχω κρατήσει την απόδειξη.
Την έστειλα με τις άλλες στην εφορία.
Πού να το φανταστώ...
Αλλά την αντιπροσωπεια πού τη βρήκες;
Ίσως να μου το αλλάξουν έτσι κι αλλιώς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: RC ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Δεν έχω κρατήσει την απόδειξη.
Την έστειλα με τις άλλες στην εφορία.
Πού να το φανταστώ...
Αλλά την αντιπροσωπεια πού τη βρήκες;
Ίσως να μου το αλλάξουν έτσι κι αλλιώς.
Δεν χρειαζεται αποδειξη απ οτι μου ειπανε.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΣ
Θυατείρων 10-12
Ν ΙΩΝΙΑ
14231
2102790865

Last edited: