RCA για martin logan purity

koulio

Established Member
23 March 2009
192
καλημερα σε ολους...
εχω ενα ζευγαρι martin logan purity και θα ηθελα καποιες γνωμες οσον αφορα σε καλωδια RCA για να οδηγησω τον προ.
Επισης γνωριζει κανεις τι παιζει με αυτον τον προ???εχει κανεις αποψη???
The Vanderveen MCML05 valve preamplifier...
http://www.audiocraftworks.gr/gr/

τα καλωδια αστα για το τελος.
ο λαμπατος προ ειναι ισως η καλυτερη επιλογη για τα purity.
τα μηχανηματα του αειμνηστου Σπερτου υπαρχουν σε προσφορα απο την γυναικα του. Το συγκεκριμενο επειδη ηταν εισαγωγη δεν ξερω, παρε τηλ να μαθεις...
παντως επειδη εδω μιλαμε για καλωδια μπορεις να δοκιμασεις για αρχη κατι φτηνο και καλο www.bluejeanscable.com

οτι αλλο στη διαθεση σου
Νικος

Οποτε συμφωνεις να τα οδηγησω με εναν προ καλυτερα γιατι καποιοι μου προτυναν να παρω εναν ολοκληρωμενο και να ξεχασω οτι ειναι ενεργα...ωραια χαιρομαι γιατι κι εγω προς τα εκει κοινουμε...
οσον αφορα την ιστορια με τον ''αιμνηστο'' συγνωμη αλλα δεν την ξερω.το μαγαζι υπαρχει ομως ετσι απο οτι καταλαβα?δεν ξερω αλλα εγω, χωρις να ξερω και πολλα, το ειδα καλο το μηχανακι.
ευχαριστω για τις πληροφοριες....

οποιος σου ειπε να παρεις ολοκληρωμενο για τα πουριτι δεν ξερει και πολλα για αυτα. προ η πηγη (λαμπατη καλυτερα) με volume control.

ο Μιχαλης Ο Σπερτος δυστυχως δεν ειναι πια μαζι μας. τα μηχανηματα του σιγα σιγα τα πουλα η γυναικα του. το συγκεκριμενο προ μου τον ειχε προτεινει αλλα δεν τον δοκιμασα. πηρα εναν dared mc7 και καθαρισα.
στην πορεια πηρα εναν προ παθητικο με μετασχηματιστες. επειδη εχω πηγη μα λαμπα στην εξοδο ο παθητικος αυτη την στιγμη εχει αντικαταστησει τον dared. παρολα αυτα λυπαμε να τον δοσω και τον βαζω καπου καπου να παιζει...

μαλιστα...καταλαβα...
Σ'ευχαριστω φιλε μου πολυ για τις πληροφοριες να'σαι καλα...