RDR-HX750........kapout

Απάντηση: Re: RDR-HX750........kapout

akren η μεση ειναι γιατι ενω ειχα μια ψιλοπεριπετεια 2+ βδομαδες πριν πηγα μεσ το κρυο να βαλω κατι στ αμαξι ( ενα ραφακι ) και ξαφνικα μου αρνηθηκε τη συνεργασια της :flipout:.

ραφακι με στρογγυλεμενες γωνιες....χμ....τωρα το'πιασα.:flipout:

τεσπα,καλη αναρωση και μακρυα απο ραφια!

Χθες επιστραφηκε σπιτι το ρεκορντερ , με αλλαγμενο το δισκο και δουλευει κανονικα .
Ωφειλω να ομολογησω οτι πρεπει να ειναι νεο πανελληνιο ρεκορ απο τη σονυ δεδομενου οτι το εδωσα χριστουγεννα περιπου και ηρθε επισκευασμενο κανοντας ταξιδι Λαμια - Σαλονικη και τουμπαλιν .
Θεωρητικα και επειδη ως γνωστον στις γιορτες δουλευον μονο οι μ@λακες σ αυτη τη χωρα , η επισκευη ξεκινησε οταν εφυγε απο Λαμια στις 8 η 9 του μηνος για τα βορεια .
Ετσι μιλαμε για νεο Ρεκορ γιατι ειχα εναποθεσεθι τις ελπιδες μου στις αποκριες με ορατο το στοχο του Πασχα .
Προτεινω λοιπον να συσκευθει η επιτροπη για ελεγχο ντοπινγκ ......... δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: RDR-HX750........kapout

Χθες επιστραφηκε σπιτι το ρεκορντερ , με αλλαγμενο το δισκο και δουλευει κανονικα .
Ωφειλω να ομολογησω οτι πρεπει να ειναι νεο πανελληνιο ρεκορ απο τη σονυ δεδομενου οτι το εδωσα χριστουγεννα περιπου και ηρθε επισκευασμενο κανοντας ταξιδι Λαμια - Σαλονικη και τουμπαλιν .
Θεωρητικα και επειδη ως γνωστον στις γιορτες δουλευον μονο οι μ@λακες σ αυτη τη χωρα , η επισκευη ξεκινησε οταν εφυγε απο Λαμια στις 8 η 9 του μηνος για τα βορεια .
Ετσι μιλαμε για νεο Ρεκορ γιατι ειχα εναποθεσεθι τις ελπιδες μου στις αποκριες με ορατο το στοχο του Πασχα .
Προτεινω λοιπον να συσκευθει η επιτροπη για ελεγχο ντοπινγκ ......... δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα:flipout::flipout:

μη το πεις ουτε του παπα!εμενα η intersys εκανε 2.5 μηνες να μου αλλαξει πλειερ,στελνωντας μου στην αρχη λαθος μοντελο και μετα απο αναμονη 1.5 βδομαδας,επιτελους εχω στα χερια μου ενα μηχανημα που ειχα αγορασει πριν 3 μηνες!!!:award:

Μα ηδη εστειλα mail στα ρεκορ γκινες και περιμενω απαντηση να δω αν θα καταχωρηθω:flipout::flipout: