Ρε παιδιά, έφυγε ο φουνταριστός.....

Status
Not open for further replies.
Bραχεία πράγματι η μνήμη όλων.... Δεν βαριέσαι.

Μήτσο, το νήμα έχει χαρακτήρα διαδικτυακής εξοδίου ακολουθίας... παρότι τελικώς επικράτησε ακατάσχετη ''αλλο-φιλολογία'' ... σε αυτά τα πλαίσια τι ακριβώς ρόλο θα ήθελες να παίξει η μνήμη... και εν τέλει, τι προτιμάς σαν συνομιλητές ; ευφυείς ανθρώπους σαν τον φουντ, ή καλή ώρα τον Σπύρο παραπάνω, ακόμη και αν σε βγάζουν από την βολή σου, ακόμη και αν η συμπεριφορά τους πολλάκις τεστάρει το ισχυρό της συνεκτικότητας των στοιχείων του δικού σου χαρακτήρα ; ή μια μπεσαμέλ από ''γεια σου Μήτσο καραμπουζουκλή'' ''πεσ' τα δικέ μου'' ''+1.000.000'' ''ρισπέκτ ρισπέκτ ρισπέκτ'' ;
ΥΓ.: άσε που και συ περιλαμβάνεσαι σαφέστατα στους πρώτους ιδιαίτερα στην πρώτη επαφή ...

Re: Απάντηση: Ρε παιδιά, έφυγε ο φουνταριστός.....

Καλό του ταξίδι. Πολύ κρίμα ,νεότατος.
Ο φουνταριστός ήταν χαρισματικός στον τρόπο που έγραφε και βέβαια σαν διαδικτυακή προσωπικότητα παρουσίαζε κατά καιρούς συγκλονιστικά προβλήματα.
Αν το έκανε για πλάκα εκείνη την εποχή, το κατάφερε εξαιρετικά.

Μήτσο, επειδή σποραδικά τον διάβαζα στο avmentor, νομίζω ότι ήταν ίδιον του διαδικτυακού χαρακτήρα του να ''τσιγκλάει'' άσχημα, ιδιαίτερα όταν έβλεπε γόνιμο πεδίο ''τσιγκλισιμότητος'' και μυγιάσματος.... από ότι θυμάμαι, στο avsite που υπήρχαν σε αφθονία τα τελευταία, ήταν βραχύς ο κυβερνο-βίος του ...

Ομολογώ ότι από χθες που έμαθα το νέο, ίσως λόγω της ηλικίας μου, ίσως γιατί αυτοί με τους οποίους συναναστραφήκαμε στα άγουρα χρόνια του ελληνικού ίντερνετ άφησαν τα όποια ίχνη τους στα ηλεκτρόνια των μόντεμς μας, κλπ. μίλησα με κάποιους ανθρώπους που τον γνώριζαν προσωπικά και μου ανέφεραν ότι -σε αντίθεση με την virtual- στην κανονική ζωή του ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας ... ότι ήταν πανέξυπνος το είχαμε καταλάβει και μόνοι μας ....

Last edited:
Σπύρο ο αποθανών, αν και δεδικαίωται, ως άβαταρ εδώ ή στο avforum έφερε πολλούς σε πολύ δύσκολη θέση. Και περιλαμβάνεται ο ομιλών, που σημειωτέον σπάνια φθάνει στα άκρα. Από τις θεσεις που κατείχα τότε θυμάμαι προσωπικές επαφές και εξαιρετικές προσπάθειες να τον συνεφέρω καθώς τα πρώτα δείγματα της παρουσίας του ήταν κυριολεκτικά καταστροφικό παιχνίδι. Το μόνο αποτέλεσμα ήταν να βρεί πρόσφορο έδαφος σε άλλα φόρα και να μας αφήσει ήσυχους.
Ποιός κέρδισε ποιός έχασε...ας το κρίνει άλλος.

Καλά υπήρχε κόσμος που του χρειαζόταν τότε ένας φουνταριστός. Και πρέπει να ομολογήσω πως σε κάποιες περιπτώσεις το διασκέδαζα τρελά.

Μήτσο, το νήμα έχει χαρακτήρα διαδικτυακής εξοδίου ακολουθίας... παρότι τελικώς επικράτησε ακατάσχετη ''αλλο-φιλολογία'' ... σε αυτά τα πλαίσια τι ακριβώς ρόλο θα ήθελες να παίξει η μνήμη... και εν τέλει, τι προτιμάς σαν συνομιλητές ; ευφυείς ανθρώπους σαν τον φουντ, ή καλή ώρα τον Σπύρο παραπάνω, ακόμη και αν σε βγάζουν από την βολή σου, ακόμη και αν η συμπεριφορά τους πολλάκις τεστάρει το ισχυρό της συνεκτικότητας των στοιχείων του δικού σου χαρακτήρα ; ή μια μπεσαμέλ από ''γεια σου Μήτσο καραμπουζουκλή'' ''πεσ' τα δικέ μου'' ''+1.000.000'' ''ρισπέκτ ρισπέκτ ρισπέκτ'' ;
ΥΓ.: άσε που και συ περιλαμβάνεσαι σαφέστατα στους πρώτους ιδιαίτερα στην πρώτη επαφή ...

καίτοι το "ο θανών δεδικαίωται" ( από της αμαρτίας ) δεν έχει την έννοια ότι ο θανών συγχωρέθηκε για οτιδήποτε, όπως από πλάνη και εσφαλμένα πιστεύουμε οι περισσότεροι, αλλά συσχετίζεται με το μυστήριο του βαπτίσματος και τον εξαιτίας αυτού θανατο της αμαρτίας, εν τούτοις, πράγματι, το παρόν νήμα το άνοιξες για λόγους δικούς σου και ως διαδικτυακή ακόλουθία εξόδου, όπως προσφυώς ανέφερες, και συνεπώς είναι κακόγουστη η έκφραση οποιασδήποτε αναφοράς στο "διαδικτυακό ποιόν" του άτυχου μεσήλικα.
Απλώς εξεπλάγην από το όντως βραχύ της μνήμης, από όσους τουλάχιστον τον είχαν γνωρίσει μόνο διαδικτυακά.

ΥΓ Λυπούμαι εάν με το υστερόγραφο σου υπονοείς και την παραμικρή ομοιότητα μεταξύ της δικής μου διαδικτυακής παρουσίας και του φουνταριστού.

ΥΓ Λυπούμαι εάν με το υστερόγραφο σου υπονοείς και την παραμικρή ομοιότητα μεταξύ της δικής μου διαδικτυακής παρουσίας και του φουνταριστού.

...μην λυπάσαι ... κοπλιμέντο σου έκανα, περιλαμβάνοντας σε, -αβλεπή-, στους ευφυείς ... όσο και στους δύσκολους (για όσους έχουν την ατυχία να μην σε γνωρίσουν και προσωπικά) ... για να μην το πάρεις επάνω σου, εννοείται ότι είμαι ο ευφυέστερος όλων ... ο σοφότερος, ο πιο όμορφος, ο μόνος γνωρίζων από καλή μουσική (Μάλερ) ... φιλιά !

...μην λυπάσαι ... κοπλιμέντο σου έκανα, περιλαμβάνοντας σε, -αβλεπή-, στους ευφυείς ... όσο και στους δύσκολους (για όσους έχουν την ατυχία να μην σε γνωρίσουν και προσωπικά) ... για να μην το πάρεις επάνω σου, εννοείται ότι είμαι ο ευφυέστερος όλων ... ο σοφότερος, ο πιο όμορφος, ο μόνος γνωρίζων από καλή μουσική (Μάλερ) ... φιλιά !

χα χα χα . Προφανώς και δεν είμαι αβλεπής. Όπως φαντάζομαι κι εσύ ουδόλως είσαι τόσο καλοπροαίρετος ώστε να μην έχει αντιληφθεί το υπόρρητο νόημα της παρατήρησης μου. Φιλιά.

τον κακό σας τον καιρό...:grinning-smiley-043

εις αμφοτέρους.
με την αμφισημία σας

Ο φουντσριστος ηταν ΤΟ ατομο! Ακριβεστατος,περιεκτικος,γνωστης και ψυχρος εκτελεστης...μεχρι και φαν κλαμπ ειχαμε στησει και του το ειχα πει...κριμα που εφυγε νωρις...

Μάλιστα. Βγήκε και η ετερόφωτη πλέμπα να αποτίσει μεταθανάτιο φόρο τιμής και να καρπωθεί την "δόξα" και φήμη του φουνταριστού. Τι κρίμα που δεν μας είχες αποκαλύψει την ύπαρξη αυτού του τόσο σημαντικού φαν κλαμπ, να χαρούμε μαζί σου.

Απάντηση: Re: Ρε παιδιά, έφυγε ο φουνταριστός.....

Μάλιστα. Βγήκε και η ετερόφωτη πλέμπα να αποτίσει μεταθανάτιο φόρο τιμής και να καρπωθεί την "δόξα" και φήμη του φουνταριστού. Τι κρίμα που δεν μας είχες αποκαλύψει την ύπαρξη αυτού του τόσο σημαντικού φαν κλαμπ, να χαρούμε μαζί σου.

Ελα ντέ....

Τέλος πάντων..Ας οψεται το γεγονός πως ηξερα τον Χρόνη μεχρις τα 30 του..και τον θυμάμαι στις παλιες παρέες..

Ως περσόνα βεβαια ηταν μια άλλη υποθεση..

Το δυστύχημα είναι πώς μερικοί έχουν το θράσος για άλλους καθαρά λόγους να ηρωοποιούν..Ε θα μου πείς ειναι και κατι μπριτζολίκια στην μέση..

Re: Απάντηση: Re: Ρε παιδιά, έφυγε ο φουνταριστός.....

Ελα ντέ....

Τέλος πάντων..Ας οψεται το γεγονός πως ηξερα τον Χρόνη μεχρις τα 30 του..και τον θυμάμαι στις παλιες παρέες..

Ως περσόνα βεβαια ηταν μια άλλη υποθεση..

Το δυστύχημα είναι πώς μερικοί έχουν το θράσος για άλλους καθαρά λόγους να ηρωοποιούν..Ε θα μου πείς ειναι και κατι μπριτζολίκια στην μέση..

Ω ναι.... Εντυπωσικό πάντως που ο θαυμαστής του θα πρέπει να κοπιάσει πολύ για να μας εξηγήσει τι σημαίνει περιεκτικό άτομο, τουλάχιστον σε όσους από εμάς δεν γνωρίζουμε την ιδιόλεκτο που χρησιμοποιεί και περιοριζόμαστε στην ελληνική.

Eντάξει...νήμα αφιερωμένο στη μνήμη νεκρού είναι.

Ας μην γίνει και πεδίο αντιπαράθεσης.

Status
Not open for further replies.