Ρε πάτε καλα;

Status
Not open for further replies.

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Ειχα γραψει ενα πολύ συναινετικό κείμενο για την διαμάχη στο νήμα "που παει η χώρα". Μολις πήγα να το ποστάρω μου έβγαλε thread is closed και...έχασα και το κείμενό μου (πήγα μπρος-πίσω μπάς και σώθηκε αλλά τζίφος)
Εν τω μεταξύ βλέπω ότι μετα το κλειδωμα υπήρξαν δυο ποστ με ανταπαντήσεις απο διαχειριστές κάτω απο τον διαχειριστή που το κλείδωσε...
Με λίγα λόγια όπως καταλαβαίνω κάποιοι ειναι "πιό ίσοι" απο τους άλλους και μπορούν να ποστάρουν και σε κλειδωμένα νήματα και να συνεχίσουν να λένε την άποψή τους επειδή ειναι διαχειριστές; Η άποψή τους σαν άποψη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και περνάει...ή πρόκειται για bug του φόρουμ;
Απαιτώ μιά λογική εξήγηση!
Και πάνω που σήμερα ήμουν πολύ χαλαρός....

Κι εγώ έγραφα εκείνη τη στιγμή, ένα αντίστοιχο....φιλειρηνικό ποστ, και όταν πάτησα submit φάνηκε το θρεαντ κλειδωμένο...

Μετά είδα άλλα δύο θρεντς - απαντήσεις.. ελπίζω ότι απλά μπήκαν λόγω κεκτημένης ταχύτητας, επειδή οι λογαριασμοί των mods λειτουργούν και επί κλειστών threads.

Ο μόνος λόγος που θα γράψει ένας διαχειριστής σε ένα κλειδωμένο νήμα είναι για να εξηγήσει γιατί το κλείδωσε. Ο λόγος που πρώτα το κλειδώνει είναι προφανής. Για να μην γραφτούν άλλα μυνήματα όσο γράφει το δικό του που είναι και το τελευταίο.

Άρα? Ρε παιδιά, ας προσέχουμε λίγο τα τυπικά γιατί είναι άσχημο και λογικό κάποιοι να προσβάλονται. Εφόσον μπήκε το τελευταίο μήνυμα - κλείδωμα από τον Χατζ, τα επόμενα δύο έπρεπε να περιμένουν το ξεκλείδωμα.

Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, αλλά τέτοια μικρά δυναμιτίζουν κι άλλο το κλίμα...

Έλα ρε παιδιά μην ασχολείστε με τα προφανή.

Το κλείσανν για λίγο να ηρεμήσουμε.

Voreios, τι να πω και γώ που χάνω τα μηνύματα μόνος μου? :Banane0: :Banane0: :ADFADF1: :7SFGSFG:

Ας υπάρξει λίγη υπομονή, αν θέλετε. Βόρειε, λυπάμαι που χάθηκε το κείμενό σου. Προφανώς είναι θέμα πλατφόρμας και δεν έγινε επίτηδες.

Ειχα γραψει ενα πολύ συναινετικό κείμενο για την διαμάχη στο νήμα "που παει η χώρα". Μολις πήγα να το ποστάρω μου έβγαλε thread is closed και...έχασα και το κείμενό μου (πήγα μπρος-πίσω μπάς και σώθηκε αλλά τζίφος)
Εν τω μεταξύ βλέπω ότι μετα το κλειδωμα υπήρξαν δυο ποστ με ανταπαντήσεις απο διαχειριστές κάτω απο τον διαχειριστή που το κλείδωσε...
Με λίγα λόγια όπως καταλαβαίνω κάποιοι ειναι "πιό ίσοι" απο τους άλλους και μπορούν να ποστάρουν και σε κλειδωμένα νήματα και να συνεχίσουν να λένε την άποψή τους επειδή ειναι διαχειριστές; Η άποψή τους σαν άποψη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και περνάει...ή πρόκειται για bug του φόρουμ;
Απαιτώ μιά λογική εξήγηση!
Και πάνω που σήμερα ήμουν πολύ χαλαρός....

Γράφω εδώ , παρ'όλον ότι το θέμα είναι κλειδωμένο για να εξηγήσω το αυτονόητο . Οταν γράφει κάποιος ένα ποστ και εν τω μεταξύ κλειδωθεί το θέμα , δεν μπορεί να το αντιληφθεί παρά μόνον αφού ποστάρει . Τότε εάν μεν είναι απλό μέλος ή συντονιστής άλλης κατηγορίας , η πλατφόρμα δεν τον αφήνει να δημοσιεύσει το ποστ του , εάν δε είναι ΓΔ ή ΑΓΔ ή s/m , τότε η πλατφόρμα δεν τον εμποδίζει να δημοσιεύσει το ποστ. Αυτό έπαθα και εγώ . Απαντούσα στον nikosGC και χρειάστηκε να μιλήσω στο τηλέφωνο. Οταν τελείωσα και πάτησα quick reply ναι μεν το θέμα είχε ήδη κλειδωθεί , αλλά το δικό μου ποστ ως ΓΔ , δημοσιεύτηκε απρόσκοπτα .
Η αλήθεια , συνεπώς αγαπητέ Voreios είναι συνήθως πολύ απλή .
Και φυσικά , μεταξύ των απλών μελών και της διαχειριστικής ομάδος , δεν υπάρχει ισότητα . Αλλοίμονο . Τότε δεν θα λειτουργούσε τίποτα .

Περαιτέρω και με δική μου απόφαση προσωπική , στο μέλος Voreios επιβάλλεται τριήμερη απαγόρευση εισόδου (ban) στο φόρουμ , διότι
α) άνοιξε θέμα με απολύτως προσβλητικό τίτλο "πάτε καλά ρε ;" χρησιμοποιώντας αγοραίες εκφράσεις απευθυνόμενος προς άγνωστο αριθμό μελών και διαχειριστών
β) απαίτησε εξήγηση για θέμα που αφορά την λειτουργία της πλατφόρμας
γ) προέβη σε απρεπή σχόλια περί ισότητος των μελών υπονοώντας είτε ότι η ΔΟ λειτουργεί ευνοϊκά προς ορισμένους , είτε η ίδια η ΔΟ μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί χωρίς να υπόκειται σε περιορισμούς .
Τέτοιου είδους απαξιωτική συμπεριφορά , δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή .

Status
Not open for further replies.