Reacher [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά :

• Εξαιρετική

Votes: 4 10.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 23 60.5%
  • Καλή

Votes: 5 13.2%
  • Μέτρια

Votes: 6 15.8%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    38
Συνεχίζεται αμείωτο και το ενδιαφέρον και με το 5ο επεισόδιο. Παρόλο που δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί , (κλασσικές αστυνομικές καταδιώξεις, καλοί μπατσοι που τους περνάνε για κακούς, διεφθαρμενοι αστυνομικοί κλπ) εντούτοις είναι καλογυρισμένο με ωραία πλάνα χωρίς να βαριέσαι.

Τελικά τι ρόλο βαράνε οι δύο ινδονησιανέζες;

Συμβουλή: ξεκινήστε την αφού βγουν όλα τα επεισόδια. Δεν θες να πατήσεις το stop !

Συνεχίζεται αμείωτο και το ενδιαφέρον και με το 5ο επεισόδιο. Παρόλο που δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί , (κλασσικές αστυνομικές καταδιώξεις, καλοί μπατσοι που τους περνάνε για κακούς, διεφθαρμενοι αστυνομικοί κλπ) εντούτοις είναι καλογυρισμένο με ωραία πλάνα χωρίς να βαριέσαι.
Ίσως αυτό το κλασικό να είναι το σημείο της επιτυχίας της. Μια απλή ιστορία, που αναπτύσσεται προοδευτικά, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές, που έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο ρυθμός δεν σε κουράζει, οι διάλογοι είναι όσοι χρειάζονται (δεν μας νοιάζουν τα εσώψυχα του καθενός), το ξύλο παλιά κοπής, όλα σε μια αποτελεσματική μείξη που σε κρατά.

Τελικά τι ρόλο βαράνε οι δύο ινδονησιανέζες;

Συμβουλή: ξεκινήστε την αφού βγουν όλα τα επεισόδια. Δεν θες να πατήσεις το stop !
Έτσι εκανα τις 3 πρωτες σεζον. ΕΙμαι ετοιμος για την 4η αρα να περιμένω? 8 θα έχει κι αυτη σωστά?

Edit, μη βαζετε σποιλερ στην τρεχουσα σεζον, θα παρακολουθω για πρασινο φως να ξεκινήσω! μια βδομάδα πριν το τελευταιο επεισοδιο για να το δω μολις βγει!

Last edited:
Μπορει καποιος να μου θυμισει να μην ξαναδω ην ιδια...
Η σαιζον που ο "κακος" ηταν ενας ασιατης (στη οψη) ηταν η τριτη ; Η η δευτερη ;

Για να θυμηθω τι εχω δει αν ειναι να ξεκινησω την τεταρτη.